Şimdi Ara

Low carb diyetine basliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.85 boyum 95 kiloyum(sabah tartildim.)Amacim 40 gun sonunda 10 kilo vermek.Simdi kahvaltimi edicem yarin yine editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beslenmeni yazsaydın bi
  • KAHVALTI SABAH SAAT 8 - 10 ARASI : 5 Yumurta (Sadece ikisinin Sarisi) az Zeytinyag ile kizartin

2.ÖĞÜN ÖGLEN SAAT 13 - 14 ARASI : 500/3gram Tavuk gögüsü (yagsiz kizartilmis) + 120/3 gram pilav

3.ÖĞÜN ÖGLEN 2 SAAT 17 - 18 ARASI : 500/3gram Tavuk Gögüsü + 3 Yemek Kasigi Pilav

ANTREMAN SAAT 19.30 - 21 ARASI

4.ÖĞÜN AKŞAM SAAT 22 - 22.30 ARASI : 500/3gram Tavuk Gögüsü + 3 Yemek Kasigi Pilav

AKSAM YATMADAN ÖNCE: 250 gram Az Yagli Lor Peyniri + bir avuc Badem

Low carb diyeti bu.
  • 40 gün 10 kilo = kas ve su kaybı....
  • Bu diyeti yaptım bitirdim ben 5 kilo vermiştim cheat dayleri çok kirli geçirmeme rağmen. Sana tavsiyem bu diyeti yapma. Zaten yaz sezonu bitti sayılır. Önünde 11 ayın var. Ortalama 1800-1900 kalorilik bir diyet uygulayarak seneye bomba olursun. Bak ben bu diyetten sonra cut a girdim inan bana çok zayif kalirsin. Iki karin kasi goruncek diye kendine eziyet etme. Benden sana tavsiye.

• bu diyeti yapmanı kesinlikle önermiyorum bu diyeti kas kütlesi yüksek insanlar yapar senin kas kütlen ne kadar ve 3-5 yıldır bu sporla uğraşıyor musun ki low carb diyeti yapıyorsun kusura bakma ama önermiyorum bu diyeti
  • Arkadaslar bu diyette proteini bolca yiyoz kas kaybi nasil yasicaz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    yetersiz kalori alımıyla
  • Bestanden kullanıcısına yanıt
    Peki bu beslenme programı kas kaybı yaşatırmı Haftada 5 gün antremanla beraber.

Sabah

2 Dilim Kepekli Ekmek
    Lor Peyniri
    2 Adet Haşlanmış Yumurta

Öğlen

Tavuk Göğüs Eti
    Bulgur Pilavı

Akşam
    Tavuk Göğüs Eti
    Bulgur pilavı
    Yoğurt 2 Yemek kaşığı kadar.

29 Gram yağ
    119 Gram Karb
    118 Gram Protein

1247 Kalori Toplamda.
    Low carb bile 1400 küsür ki sen bu diyetle yasayamazsin. Tahminen biraz kilon var. Yukarki mesajda dediğim gibi yaz bitti önünde 10 ay var uzun vadede sağlıklı kilo ver çünkü sen o kiloları bir anda almadın bir anda da vermeye çalışma.

170-180 arası bir boyun varsa ve kilon da 70-90 arasıysa minimum 1600-1700 kalori almalısın(minimum).
  • Hocam 1500 kalorilik diyet yapayım o zaman ara öğün gibi bir şey yapayım Muz ceviz yulaf müsli karıştarayım 400 500 kalori gelir zaten

Boy 1,77
    Kilo 83
    Aynen öyle yap. Yavaş yavaş ama kas kaybetmeden, vücut dengesini bozmadan, kendini yormadan ve sağlıklı verirsin.
    Tebrik ederim biraz kilo vermişsin ama Allah aşkına yeter şu hizli kilo verme sevdasindan vazgeç. Ben cut döneminde 1800 kalori ile ayakta duramıyordum. 1800-2000 arasi bi diyet yap uzun vadede güzel sonuc al hem kas kaybin minimum olur hem daha sağlıklı beni dinle. 3. Mesajim ayni konuya sirf bilinç kazandirmak icin.

doğrudur ben 500-750 kcallık diyetimde bile kas kaybı yaşamadım sadece yavaş artıyor kas kütlesi ama verdiğin kiloyu düşününce değiyor ayda 5-8 kilo verdim kas kütlemde ayda 500-800 gram arası da arttı gittikçe azalıyor artış da ama bence irade varsa gayet makul bu diyetler(vitamin ile desteklemek şartı ile)
  • erenimo96 E kullanıcısına yanıt
    amacın kilo vermek mi yağ tyakmak mı?aynı kiloda daha zayıf görünebilirsin.tuz şeker kullanımı azalt.haftada 3 gün koşu yap.protein diyeti yap.mümkünse ağırlık çalış.hem fit görünür hemde zayıflarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.