Bildirim
LOTR izlemeye Normal versiyondan mi yoksa Extended versiyondan mi başlamalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben normal versiyonu izlemiştim akk yüzünden, karar senin boş vaktin varsa extendedi izle. -
Boş vakit sıkıntı degil de,tam olarak farkı ne ben onu anlayamadım.kesilen sahneler var diyorlar 1 saatini mi kesmişler yahu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Boş vakit sıkıntı degil de,tam olarak farkı ne ben onu anlayamadım.kesilen sahneler var diyorlar 1 saatini mi kesmişler yahu?
Evet
Tabii ki de uzatılmış versiyon izlenmeli.
Evet her bölüm için 30-40 dk arasında ek süre oluyor ama her türlü aradaki farka değer... -
4 saat oturunca millet sıkılır diyerekten indirmişler böyle Kesinlikle extended, filme hakaret resmen bu kadar kesilmesi. Oturun izleyin arkadaşlar.
-
Teşekkürler Extended izleyeyim o zaman
İzlemişken tam izle. 2 türlü de uzun zaten.
-
izlerken hepsini izle yani extended -
quote:
Orijinalden alıntı: El-Harezmi
4 saat oturunca millet sıkılır diyerekten indirmişler böyleKesinlikle extended, filme hakaret resmen bu kadar kesilmesi. Oturun izleyin arkadaşlar.
Hocam extended in torrent i varmı sizde? :)
Kesinlikle extended.İzlemişken tam izlenmeli. -
40 dakikamı kesmişler. Ben üstüne para veririm izlemek için baya merak ettim o sahneleri. -
Extendet'in tam süresi nedir?
bence önce normal versiyonu izle sonra nasıl olsa bir daha izlemek isteyeceksin o zamanda extended izleyip aradaki farkı görmüş olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_
Extendet'in tam süresi nedir?
1.film 3 saat 28 dk
2.film 3 saat 44 dk
3.film 4 saat 12 dk
bu arada extended izleyin fark baya var ben normalini izleyince eksik geliyordu bana kafamda soru işaretleri oluyordu extended ile yerine oturdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 15 Aralık 2012; 23:16:43 > -
ilk normal versiyonunu izle sonra extended i izlersin -
normal versiyonunu ilk izlemiştim bence de kesinlikle extended izle film daha çok sarıyor konuya daha iyi hakim oluyorsun -
Kesinlikle Ext versiyon seyredilmeli. Süre hiç ama hiç sıkmıyor. Bir dünya kesilmiş sahne var. -
Bende normalini izledim.Birde bu ikisinin arası az kesilmişi olması lazım onlar elimde var ama extended torrenti alabilirsem(araştırmama rağmen tam olarak bulamadım) çok mutulu alacağım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X