Şimdi Ara

LOTR izlemeye Normal versiyondan mi yoksa Extended versiyondan mi başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok uzun oldugu icin hep usendim LOTR izlemeye ama artık izleyeceğim Extended trilogy indirdim fakat normal versiyonundan 1 er saat daha fazla olduğunu gördüm.
    Sizce hangisini izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben normal versiyonu izlemiştim akk yüzünden, karar senin boş vaktin varsa extendedi izle.
  • Boş vakit sıkıntı degil de,tam olarak farkı ne ben onu anlayamadım.kesilen sahneler var diyorlar 1 saatini mi kesmişler yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Boş vakit sıkıntı degil de,tam olarak farkı ne ben onu anlayamadım.kesilen sahneler var diyorlar 1 saatini mi kesmişler yahu?

Evet

• Tabii ki de uzatılmış versiyon izlenmeli.

Evet her bölüm için 30-40 dk arasında ek süre oluyor ama her türlü aradaki farka değer...
  • 4 saat oturunca millet sıkılır diyerekten indirmişler böyle Kesinlikle extended, filme hakaret resmen bu kadar kesilmesi. Oturun izleyin arkadaşlar.
  • Teşekkürler Extended izleyeyim o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlemişken tam izle. 2 türlü de uzun zaten.
  • izlerken hepsini izle yani extended
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Harezmi

4 saat oturunca millet sıkılır diyerekten indirmişler böyle Kesinlikle extended, filme hakaret resmen bu kadar kesilmesi. Oturun izleyin arkadaşlar.

Hocam extended in torrent i varmı sizde? :)

• Kesinlikle extended.İzlemişken tam izlenmeli.
  • 40 dakikamı kesmişler. Ben üstüne para veririm izlemek için baya merak ettim o sahneleri.
  • Extendet'in tam süresi nedir?

• bence önce normal versiyonu izle sonra nasıl olsa bir daha izlemek isteyeceksin o zamanda extended izleyip aradaki farkı görmüş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

Extendet'in tam süresi nedir?

1.film 3 saat 28 dk
    2.film 3 saat 44 dk
    3.film 4 saat 12 dk

bu arada extended izleyin fark baya var ben normalini izleyince eksik geliyordu bana kafamda soru işaretleri oluyordu extended ile yerine oturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 15 Aralık 2012; 23:16:43 >
  • ilk normal versiyonunu izle sonra extended i izlersin
  • normal versiyonunu ilk izlemiştim bence de kesinlikle extended izle film daha çok sarıyor konuya daha iyi hakim oluyorsun
  • Kesinlikle Ext versiyon seyredilmeli. Süre hiç ama hiç sıkmıyor. Bir dünya kesilmiş sahne var.
  • Bende normalini izledim.Birde bu ikisinin arası az kesilmişi olması lazım onlar elimde var ama extended torrenti alabilirsem(araştırmama rağmen tam olarak bulamadım) çok mutulu alacağım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.