Eger bunun gibiyse oyunun hata veriyor o bende de oldu bu arada oyun benim inanmayana save gönderirim...
arkadaşlar oyundaki game over sorununa nasıl çözüm bulunacak?
aynı sorun bende de olmaya başladı yoksa alınan CD ler zamanlı mı herkeste çıkmaya başladı bu sorunlar
Ya bendede oyunu tam açarken game.dat hatası veio.Sorunu çözen arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirlermi???
Arkadaşlar aynı hata bendede oluyo bana sorunu çozen mail atabilirmi? e-postam:mdkuru@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: Razor_Hector
Ya bendede oyunu tam açarken game.dat hatası veio.Sorunu çözen arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirlermi???
Arkadaşım, ekran kartın nedir? GeForce 4 MX 440 falan ise bu hata ekran kartının yetmemesinden kaynaklanıyor.
arkadaşım ekran kartım atı 9250 ya
BEYLER YARDIMA İHTİYACIM KALMADI . ÇÜNKÜ OYUNU YENİDEN YÜKLEDİM. BUNU ÇOK SAVE Sİ OLANLAR DA YAPABİLİR.
BATTLE FOR MIDDLE EARTH II -OSMANLI MOD- !!!!!!!
Bu Mod'un Orjinal Oyuna getirdiği yenilikler:
* Oyundaki "Men" ırkı değişerek Osmanlı Devleti Oluyor * Kahramanlar (Padişahlar): Fatih Sultan Mehmed, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Yıldırım Bayezid, 4. Murad, Genç Osman ve Malkoçoğlu. Yüzük Alındığında Efsane Sultan Alparslan Çıkıyor. * Kahramanların Bazı Özellikleri Değiştirildi, Bazı Yeni Özellikler Eklendi. * Tom Bombadil Yerine Nasreddin Hoca Çıkıyor. * ''Create a hero'' bolümüne türk cengaveri eklendi (akıncı beyi) * Oyun Esnasında Mehter Marşları Çalıyor. * Askerler Değiştirildi : Akıncı, Sipahi, Kapıkulu Neferi, Muhafız, Sekban, Yeniçeri, Acemi. * BFME 2 Zevkini Bozmamak için Oyunun Genel Tarzında Fazla Değişiklik Yapılmadi.
''englishpatch105.big'' dosyasını "Battle For Middle Earth 2" içindeki "lang" klasorune kopyalayın. (crack metodu) Değiştirilsin mi? diye soracak. "evet" deyin. Not: Bunu yapmadan önce orijinal englishpatch105.big dosyanizi biryere kopyalayin.Modu silip eski haline getirmek için de orijinal ''englishpatch105.big'' dosyanızı yeniden ilgili hedefe kopyalayın.
" Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Witch King " Çıktı
Erken çıktı ama iyi oldu.
Selam Bir sitede BFME2 ile ilgili bir screenshot gördüm. Dikkatimi çeken oyundaki açının kuş bakışı şeklinde çok uzaktan oluşu. Oyunun çözünürlüğünü ne kadar arttırsamda böyle uzaktan bir açıyı yakalayamadım.
Böyle bir açıyı nasıl yakalayabiliriz?
slm arkaşdaşlar The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 The Witch King kurdum 2 bılge multıplayer oynumak ıcın ama bı makınada kurup dıger gırınce joın denılen makınada hata verıyo cd key hatası degıl hata: game has detected a mismatch this means the multiplayer game has last synchronization data between the players.it is possible that your opponent has modified their versiyon of the game . diye bı hata verıyo başına gelen ve sebebını bılen arkadaş varmı yardımlarınız ıcın tşkler.
Şimdi 1 dk bu oyunun full versionu çıktımı yani?
eet cıktı dostum
vay be ben 31 aralıkta çıkacak sanıyordum yarın hemen alayim
Oyunun adı "Rise of the Witch King"
Daha bir çok cdciye gelmedi.
Arkadaşlar bu oyunun yapay zekası çok zor olmuş yaw.Easyde bile çok zorlanıyorum yenmek için.Benki middle earth 2de brutalı kolaylıkla yenen adam.Şu düştüğümüz duruma bak.Bunun bir patchi falan yok mu?Easy de camping yapıyorum ama çok zor!!! Yarım saat bir bölüm sürüyor zaten.Tam sonuna geliyorum sonra birden bi ordu geliyo...Bitti!!!! GICIK OLDUM!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: mahmut63
slm arkaşdaşlar The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 The Witch King kurdum 2 bılge multıplayer oynumak ıcın ama bı makınada kurup dıger gırınce joın denılen makınada hata verıyo cd key hatası degıl hata: game has detected a mismatch this means the multiplayer game has last synchronization data between the players.it is possible that your opponent has modified their versiyon of the game . diye bı hata verıyo başına gelen ve sebebını bılen arkadaş varmı yardımlarınız ıcın tşkler.
Galiba verision hatası var ya sen yada arkadaşın bir patch kurmuş olmalı yada crackler uyuşmuyor aynı craği yapın olacaktır