Şimdi Ara

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
0
Favori
155.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • witch king eklentisini yeni kurdum daha ve 2. bölümde oyun çöktü çat diye masaüstüne attı, 2. bölümün sonunda oldu bu olay. Nedenini bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 3 Şubat 2007; 3:17:02 >
  • büyük olasılıkla ekran kartından
  • arkadaslar behn oyunda 4 bolume geldim ve ilerleyemıyorum daha öncekii bütün haritaları rahatlıkla geçtim ama bunda geçemedim bana verlen yere gidiyorum ve objectif comlete dıyo daha sonra bır suru gondao askerı gelıyo ve olduruyolar adamlarımı gondor askerlerınden kacıyom defeted dıyo savasıyom asker kalmıyo gene defeated dıyo ne yapcagmı sasaırdım yardımcı olurmusunuz
  • http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22131 buyrub burdada oyunun taraıner ı varrrr calsııyo ben denedım bende olduu
  • arkadaşlar vermiş oldugunuz link kırık mı yoksa bende mi calişmadı bi bakar mısınz ?
  • with kingin mp çözen veya oynayabilen varmı
  • witch king multi oynamayan bana Pm atsin. Özellikle Cafeciler. Multi sorununu çözdüm.
  • nasıl oluyor dostum açıklasan da bizde rahata ersek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

witch king multi oynamayan bana Pm atsin. Özellikle Cafeciler. Multi sorununu çözdüm.

hocaö şunu nasıl yaptıgını anlatsan
  • Kardeş bekliyoz nasıl yaptığını bir an önce açıkla da uygulamaya geçelim
  • millet bfme 2 de WİTCHKİNG in son büyüsü warya hani kum saati resmi olan o ne işe yarıo
  • bendede 5 dk içinde binalar felen yıkılyo askerler oluyo defualt yazıyo
  • beyler game.dat hatasıyla karşılaşanlar game.dat dosyasını crack klasörüne kopyalasın ben öyle yaptım çalıştı.
  • Bu günlerde oynuyorum, çok hoşuma gitti. Bilgisayarın başından kalkmamı güçleştiriyor ama.
  • beyler tek çözüm yolu DVD.Bende de DVD'si var gidip de 6 disk almayın.Bu arada boyutu 5-6 gb sanırım.

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI
  • Bu arada şu game.dat hatasıyla karşılaşanlar için bi çözüm yolu var sanırım: (DVD İÇİN)
    Oyunu bilgisayarınıza kurduktan sonra Bilgisayarım'a tıklayın.DVD'yi seçin mouse'un sağ tuşuna basıp aç deyin.DVD'nin içindeki Crack klasörünün içine girin.lotrbfme2-65537-english dosyasını masaüstüne kopyalayın orada çalıştırın ve kurun.Sonra Crack klasörünün içine girin.Game.dat dosyasını seçin.Mouse'un sağ tuşuna basın.Kopyalayı seçin.Sonra C'yi(harddiskiniz) seçin.
    Burada C: /Program Files/Electronic Arts/Battle For Middle-Earth (tm) II klasörünün içine girin.O klasörün içindeyken boş bi alanda mouse'un sağ tuşuna basın.Yapıştır'ı seçin.Soru soracak aynı dosyadan var diye evet deyin.Oyun çalışacaktır. (Emin değilim ama denemekte yarar var.)

• arkadaşlar selam.oyun bende gayet sorunusuz çalışıyor fakat şu command point limiti 1000.bunu artırmanın,mesala 1000 iken 2000 ya da 3000 yapmanın yolu var mı herhangi bir yolu varmı? biliyorsanız yazar mısınız?
  • oyunda ülkeleri ve haritaları seçtiğin bölümde yukarda rules bölümü var oraya girip 1000 i 4000 e kadar çıkarabiliyorsun ayrıca onun bi altındaki 1x i de 100x e kadar çıkarabiliyorsun bu sayede kale olmayan aşamalarda ordunu çok daha büyük yapabilirsin ben asker sayısını 3500 e kadar çıkardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEyedPeas

oyunda ülkeleri ve haritaları seçtiğin bölümde yukarda rules bölümü var oraya girip 1000 i 4000 e kadar çıkarabiliyorsun ayrıca onun bi altındaki 1x i de 100x e kadar çıkarabiliyorsun bu sayede kale olmayan aşamalarda ordunu çok daha büyük yapabilirsin ben asker sayısını 3500 e kadar çıkardım

teşekkürler dostum.
  • Yiha! En sonunda command pointimi 9500 yaptım(trainer ile) o kadar çok adam yarattım ki oyun çöktü.

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.