Şimdi Ara

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
846
Cevap
0
Favori
155.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 25 nisanda 1.03 patch çıkmış tabi sadece orjinal olanlar yükleyebilir.

Neler değiştiği burada yazıyor:

http://www.ea.com/official/lordoftherings/bfme2/us/editorial.jsp?src=patch103
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Evet 25 nisanda 1.03 patch çıkmış tabi sadece orjinal olanlar yükleyebilir.

Neler değiştiği burada yazıyor:

http://www.ea.com/official/lordoftherings/bfme2/us/editorial.jsp?src=patch103

hyr eğer daemon tools la yüklediyseniz de kurabilirsiniz.
  • buseferki daha güzel olmuş diğerine nazaran ama zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum alarm kurmak lazım
  • 1.03 de baya yenilik yazıyor ea sitesinde.skirmishde ve ırklarda yenilikler var.analadığım kadarıyla yapay zekada da bazı değişmeler var.Nu patch için deamon olmadan kuramazmıyız
  • BFME2 Troll Hero Weapons Upgrade Mod nasıl kuruluyor acaba ben anlamadım açıklamasını,şöyle yazıyor :

PROCEDURE;
    ----------

Simply swop the file 'createaheroweaponupgrades' supplied with this mod with the same file
    located in your game at;

Program Files / Electronic Arts / The Battle for Middle-earth (tm) II / data / ini / object
    / createahero / createaheroweaponupgrades

şimdi bende bu klasör yok yani data nın içinde ini klasörü yok? Ben bu klasörleri yaratıp içine mi koyayım ne yapayım?
  • beyler ben bilgisayara middle earth ı yükledim tıkladım oyuna menü geldi skirmish veya campain filan dedim oyuna başlamak için ama tam oyuna giricek doluo oyundan atıyor game.dat hatası veriyor ekran kartı ge force 4 mx440 64 lük ama 64 lük istiyor zaten oyun ama olmuyor bi yardım edin alahınmızı seviyosannız yoksa cinet geçiricem
  •  {LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI

BU hata nedir ark.lar bunu en son patch indikten sonra oldu buna tamam deyince game.dat yine hata verio yaa bi çöümü yokmu bunun

• quote:

Orjinalden alıntı: assamite

beyler ben bilgisayara middle earth ı yükledim tıkladım oyuna menü geldi skirmish veya campain filan dedim oyuna başlamak için ama tam oyuna giricek doluo oyundan atıyor game.dat hatası veriyor ekran kartı ge force 4 mx440 64 lük ama 64 lük istiyor zaten oyun ama olmuyor bi yardım edin alahınmızı seviyosannız yoksa cinet geçiricem

ekran kartını değiştrmekten başka bir şey yapamazsın. bfme 2 mx serisi kartları desteklemiyor.
    game.dat hatlarını imzamdaki sitenin forumundan da bakabilrsnz.

• arkadaşlar 5dk kapanma olayını nsl halledicem lutfen yardım edın oyunu cok oynamak istiormmmmmm
  • arkdaşlar ben BFME II'nin demosunu indirdim fakat detayları medium yapınca reset atıo yok medium yapmayıp en düşükte oyuna girince de reset atıyo sistemim
    P4 1.4
    384 mb ram
    128 mb gf fx 5200 bi yardım lütfen

arkadaşlar noolur bi yardım hastasıyım ben LOTR'un
  • yaf zıwro kardeş problemimi yazdım ama ses seda yok senin msn ekledim ama hiç online deilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenki

yaf zıwro kardeş problemimi yazdım ama ses seda yok senin msn ekledim ama hiç online deilsin

bende bile kaç kişi var kaldı kı adam ne etsin
  • yardm isteyenler beni de ekleyebilrler. nacde@hotpop.com
  • merhaba arkadaslar
    Size bisi sorcam ja
    2 gündür "Create a Hero" dan bi hero olusturamadim. Yani olusturuyorum da oyuna baslatamiyorum adami.
    Not: Daha yeni tanistim Lord Of Rings ile bir kaç defa skirmishten oynadim ve begendim ama ben 1 tek hero almak ve onu kasmak istiyorum. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum

tesekürler simdiden
  • skirmish e başlayacağında mesela menleri seçtiğinde karşısında hero seçim kısmı var oradan yaptığın heroyu seçiyorsunama mesela troll yaparsan sadece kötülerde kullanabilirsin bunun gibi sen de ne yaptırsan onu seçip oyuna başladığında 2000 ya da 3000 gibi bir paraya çıkarabiliyorsun....
  • Patch 1.04 çıktı buradan indirebilirsiniz ve yine buradan yapılan değişiklikleri öğrenebilirsiniz.
  • arkadaş üstteki para alttaki ise çağ
  • arkadaşlar bu oyunun setup dosyası elinde olan varsa yollayabilirmi..
  • arkadaşlar kimsede oyunun setup dosyası yokmu oyun elimde kaldı yaw varsa acil yollayabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rs*

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI

BU hata nedir ark.lar bunu en son patch indikten sonra oldu buna tamam deyince game.dat yine hata verio yaa bi çöümü yokmu bunun
    bu hata bendede var neden kaynaklanıyo bu hata??

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.