Şimdi Ara

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
0
Favori
155.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Witch King indirmeye değer mi?2. oyun ile ne fark var?

Değer indir bence özellik olrarak herolarda yeni 2 trol gelip trol yeri var powerlerde 10 tane filen yenilik var.Oyunda yeni ırk eklenmiş Angmar bide diğer ırklarda yeni birim ile yeni herolar var camping'te sadece kötülerle camping yapıyosun oda angmarla
  • S.a aqaLar 2 qüne inDirmiS oLcam oyNu eqer isTanbuL esenTepeDe oTruan varsa baNa cd veriP'dE YÜklesem sonra qeri verSem oLurmuu arkadaSım su ev yıkıLma konuSunu3 sene önCe oynamısTı makLımdan qiTmiS sölermiSİn bidaa su oYun inSin basKa biseY isTemem.....osmanLı moDu var isTeyen indirsin(Battle for Middle Earth 2 Osmanlı Mod Yaması - Forum Acil)kopyaLa buNu yaPısTır arkdaSım bu oyunun turkce yamaSıda varrrrrrrrr biLiyoSunuzDur zTn cok qüzeL payLaSım + rep saoL
  • Arkadaşlar Lord Of The Rings The Battle For Middle Earth2 oyunun fullunu indirdim utorrent ile oyunu yükledim crack falanda yaptım ama nie açılmadığını söylerseniz sevinirimmm ACİLLLL
  • Hayatimda en severek oynadigim oyun, ilk ciktigindan beri oynuyorum halada oynuyoruz arkadaslarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2011 demosu sanki!
  • http://www.youtube.com/watch?v=ueQZMDRJUKE&list=HL1342274490&feature=mh_lolz

arkadaşlar kendi çekimim karma hero yaratmayı gösteriyorum
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.