Şimdi Ara

Lost overrated dizi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye de yabancı dizi kültürünü baslatan dizi olarak tabir edilir. Ama övüldüğü kadar var mi bu dizi? Yoksa sadece zamanında Türk dizilerinden farklı diye mi sevilmiş bir dizi? Kısacası bu diziyi izlemeye başlayayım mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilim kurgu dizisi seviyorsan,oyunculuklar çok iyi olsun,dizinin atmosferi güzel olsun,her bölümü merak içinde izleyeyim diyorsan Lost'u izleyebilirsin.Dizide oyuncular gerçekten çok iyi,Sadece oyuncular için bile izlenebilir.Birde tavsiyem bu diziyi illa izleyeceğim diyorsanız yüksek kalitede 720p-1080p kalitede izleyin.
  • İnternetten yabancı dizi indirip izleme furyasına bir çok kişi LOST ile başladı bende bunlardan biriyim. İlk göz ağrımız yani. O zaman doğru düzgün dizi de yoktu. LOST vardı Prison Break vardı bir de Heroes vardı. LOST'un iyi gözükmesinin bir nedeni de Heroes'in erken çok erken bozması olabilir mesela.

LOST'un yeri bende ayrıdır. En sevdiğim iki diziden biridir. Ama LOST'u daha önce hiç izlememiş olsaydım ve şimdi ilk defa izleseydim bu kadar sever miydim bilmiyorum.

Çok değişik bir kurgusu vardı mesela LOST'un. Dizide 20 tane çok önemli karakter vardı. Neredeyse her biri başrol kadar önemliydi. Dizide devam etmekte olan ana bir olay vardı ve her bölümde bu olay başka bir karakterin perspektifinden anlatılıyordu.

Mesela atıyorum sezon 1 bölüm 5'in başrolu Jack'di. 6'nın Sawyer'dı. 7 Hurley'di 8'in Lock'tu gibi... Ben bunu yapabileni geçtim deneyen başka bir dizi görmedim daha.

• Zamanında en popüler dizilerdendi. Lost ve Prison Break. Güncel takip eden kişiler çokça teori üretip, konular hakkında kafa yordukları için manevi anlamda değer veriyorlar. Saygı duymak lazım.

Yaklaşık 4-5 sene önce izleyip bitirdim Lost'u. Hep ön yargılarım vardı ''Lost çok bozdu'' geyiklerinden dolayı. Aslına bakmak gerekirse senaryo anlamında gerçekten saçma yerlere gidiyor ama kendine ait bir sıcaklığı olduğunu unutmamak gerek. Kendisini her türlü izletiyor.

İyi bir dizi ama en iyi diziler kavramına fersah fersah uzak olduğunu düşünüyorum.
    Lost Room tadında dizi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lost bir yana,diğer diziler bir yana benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • süper başlar ilk 2 sezon muhteşem 3. sezon çok güzel 4 ten sonra normalleşmeye ve çıta aşağıya doğru düşmeye başlıyor 5. sezonda bıraktım. ama izlenir ilk sezon finalinde heyecanlanmayan bizden değildir

Bu üye AMD fanboylarına karşı İntel fanboyu takliti yapmaktadır.
  • Ben izledim 4 bölüm falan beğenmedim,sıktı açıkçası.Zamanında dizi kıtlığı vardı diye çok tutuldu.Pb ve Losttan başka dizi izlenmiyordu.

Yalnız Lostta beğendiğim olay şu üstte arkadaşta demiş,her bölüm bir karakteri işleyip ana konuyu devam ettiriyorlar.Zekice bir senaryo yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizinin tek sorunu izleyicilere çok fazla teori üretme fırsatı vermesiydi. Bunun sebebi de aynı anda çok fazla soru işareti oluşturması ve uzunca bir süre yanıtlanmaması. Yapımcıların da her şey cevaplanacak mantıklı bir sonuca varacak açıklaması da biraz yanlış anlaşıldı. Ayrıca ilk sezonlarda ağzımızı açık bırakan detaylar ileriki sezonlarda sıradan hale geldi.

Kurgusal anlamda bana göre bir baş yapıt. Karakter anlamında da rakipsizdi. Neredeyse her karakterin ayrı bir kitlesi, hayranları vardı. Bence izlenmesi gereken bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 7 Ağustos 2017; 10:3:18 >
  • Her dönemin popüler bir dizisi vardır. İnsanlar teoriler ürettikleri dizileri daima sevmiştir. Zamanında internette, arkadaşlık ortamlarında lost hakkında konuşulur, teoriler üretilirdi. Popülaritesi günümüzdeki GoT dizisi gibiydi. İzledikten sonra bu dizi nasıl bu kadar popüler olmuş diyebilirsin. İleride bu yorum GoT içinde yapılacaktır. Yine de güzel dizidir, izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 7 Ağustos 2017; 10:17:9 >

Lost efsanedir .

• Bencede abartı tutmuş dizidir,en basitinden doğru düzgün oyunculuk yok ama en iyi dizi diyenler var,kurgusu desen bi yere kadar getirip getirip batırıyorlar,senaristlerinden birisi bile itiraf etmişti rastgele sallıyoduk diye normal onca saçmalığı bağlıyamamaları.

Orijinalden alıntı: redoracle

Bencede abartı tutmuş dizidir,en basitinden doğru düzgün oyunculuk yok ama en iyi dizi diyenler var,kurgusu desen bi yere kadar getirip getirip batırıyorlar,senaristlerinden birisi bile itiraf etmişti rastgele sallıyoduk diye normal onca saçmalığı bağlıyamamaları.

Oyunculuk yok mu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.