Yüzbaşı
07 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 78 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaslar ben mezun olalı baya oldu ve tekrar sınava gireceğim fakat kafama bir şey takıldı kayıt yaparken alan seçimi yapmadım sadece zorunlu din kültürü dersini isaretledim fakat bu sene sayısaldan gireceğim sınava bir sıkıntı olur mu? Sayısal puanım hesaplanır değil mi? Sınav formatı degişmis kafam karıştı
Arkadaşlar ayt Edebiyat'ı Harun Ardıç'dan dinlemek istiyorum fakat videolari 6 yıl öncesine ait. Edebiyat'ı buradan çalışsam sıkıntı olur mu? Çok mu eski sizce? Edebiyatta çok fazla değişiklik oldu mu?
Ben liseden bu sene mezun oldum fakat alttan sorumluluk dersim olduğu için diploma alamadim. Bu sene mezunum tekrar üniversite sınavına hazırlanıyorum 2000 doğumluyum ve 31 aralığa kadar tecil ettirmem gerek. Diploma yok nasıl olacak? Tecil ettirebilir miyim?
Şimdi hangi kitap çözülmeli? Antermanlarla 2'yi mi çözeyim?
Gelecek yks sınavında hayvanların sınıflandırılması hariç diğer alemlerin sınıflandırılması çıkmayacak mı? Müfredat'dan kaldırılmış fakat tam ne zaman kaldırıldı emin değilim
Mezunum sözelden fena bir sıralama yapmamıştım fakat istediğim bölüm olmadığı için tekrar hazırlanmaya karar verdim. Şuan ki hedefim Ankara üniversitesi ziraat fakültesi. Fazla bir puan istenmiyor 270 civarı almam gerek. Fakat matematiğim sıfır. 4 işlemden fazlası yok. Aynı şekilde biyoloji,kimya,fiziğimde sıfır. 3 haftadır kimya ve biyoloji'ye çalışıyorum. Sınava 8 ay gibi bir süre var ve tyt matematikte 15-20 net arası yapmam gerekiyor. Sizce mümkün mü bu? Diğer derslere de çalıştığımı düşünürsek sizce yetiştirebilir miyim? Birde önerebileceğiniz başlangıç seviyesinde matematik kitap'ı var mı?

Şimdiden teşekkürler...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.356
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.461 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 854 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.