Sizce hangisi daha iyi,hangisine başlamalıyım? Benim için en önemli olan 2 kriter dizinin kurgusu yani Breaking Bad gibi hiç sapmaması lazım ve iyi bir başrol oyuncusu
DEXTER
Ama Lost'u da izlememezlik yapma, sonucta hepsi tarihe gecmis diziler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: souv3nir
DEXTER
konu olarak dexter daha hoşuma gitti, bir de lostta bilim kurgu varmış sevmem o tarz genelde
quote:
Orijinalden alıntı: Al-Tair
quote:
Orijinalden alıntı: souv3nir
DEXTER
konu olarak dexter daha hoşuma gitti, bir de lostta bilim kurgu varmış sevmem o tarz genelde
Çoğu kişi Lost'un kurgusunun saptığını söylese de hep aynı çizgide kalmıştır.Tavsiyem Lost izlemen yönünde ama belirli bir başrol oyuncusu yok Dexter gibi,bir sürü ana karakter var.
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
Çoğu kişi Lost'un kurgusunun saptığını söylese de hep aynı çizgide kalmıştır.Tavsiyem Lost izlemen yönünde ama belirli bir başrol oyuncusu yok Dexter gibi,bir sürü ana karakter var.
Alıntıları Göster
Dexter'cılar basmış burayı. Lost,Dexter'ı adaya götürür adadan getirir öyle tokatlar
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
Alıntıları Göster
Lost bir adım öndedir benim için ama ikisi de harika dizilerdir vaktin varsa ikisini de izle
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
Lost bir adım öndedir benim için ama ikisi de harika dizilerdir vaktin varsa ikisini de izle
Alıntıları Göster
Dexter diyenler Lost varken dexter da neymiş her bölümü ayrı efsanedir.
quote:
Orijinalden alıntı: Aléister Crowley
Dexter diyenler Lost varken dexter da neymiş her bölümü ayrı efsanedir.
Alıntıları Göster
LOST tabiikide..
dexter i ben beğenmemiştim..
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
LOST tabiikide..
dexter i ben beğenmemiştim..
Alıntıları Göster
Lost tabii ki
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
Lost tabii ki
Alıntıları Göster
LOST
quote:
Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı
LOST
Alıntıları Göster
Dexter Yinede sen ikisi de izle öyle kararını ver.
quote:
Orijinalden alıntı: KingStark
Dexter Yinede sen ikisi de izle öyle kararını ver.
Alıntıları Göster
lostta efsane dizidir ama yine de dexter
quote:
Orijinalden alıntı: -dead
lostta efsane dizidir ama yine de dexter
Alıntıları Göster
İkisinide izle ama önce Lost'u izle bence. Dexterda son iki sezon bayağı bozmuştu ama Dexter karakterine bağlanacağın için sıkıcı gelmeyecek izlemek isteyeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pacino
İkisinide izle ama önce Lost'u izle bence. Dexterda son iki sezon bayağı bozmuştu ama Dexter karakterine bağlanacağın için sıkıcı gelmeyecek izlemek isteyeceksin
Alıntıları Göster
Lost ilk izlediğim yabancı diziler arasında olduğundan bende yeri farklı o yüzden ilk Lost izle derim ama Dexter'da kesinllikle mükemmeldir
quote:
Orijinalden alıntı: RghyLady
Lost ilk izlediğim yabancı diziler arasında olduğundan bende yeri farklı o yüzden ilk Lost izle derim ama Dexter'da kesinllikle mükemmeldir
Alıntıları Göster
Lost
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Lost
Alıntıları Göster
Kafam karıştı Lost çok akıcı hiç sıkılmazsın diyorsunuz ama sonları anlaşılmamış bilim kurgu katılmış mahvedilmiş,Dexter da son 2 sezon cıvıtmış ama konu olarak dexter bana daha cazip geldi.