Şimdi Ara

Lost dizisinin Sawyer'ine ahlaksız teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayan Lost dizisinin Sawyer'ı Josh Holloway, röportaj boyunca İstanbul'a övgüler yağdırdı ve 'Bu kentin ne kadar güzel olduğunu görünce şaşırdım' dedi.

Josh'a ahlaksız teklif: Benimle yatar mısın?
    LOST televizyon dizisinin yıldızı Josh Holloway'un dün düzenlediği basın toplantısına bir kadın izleyicinin ahlaksız teklifi damgasını vurdu. Sanatçının reklam filminde rol aldığı Magnum Double'ın basın tanıtım toplantısına kadın hayranları da büyük ilgi gösterdi. Holloway, çeşitli sorular yönelten kadın hayranlarından birinin garip teklifi üzerine şaşkına döndü. Yakışıklılığından söz eden kadın hayranın cinsel ilişki teklifi üzerine ne diyeceğini bilemeyen aktör, yüzüğünü göstererek "Evli olduğumu hatırlatmam gerekiyor sanırım" cevabını verdi.

• vay vay vay
  • nasıl iş bu ya kadın a bak hemen verdi
  • Bize teklif eden yok anasinisatiyim..
  • Evli olmasam olurdu demek istemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyaz bile gordu adami bi haller oldu erkek haliyle . gormuyomusun , konuklar agzinin icine dustu beyaz showda
  • Ulan hemen veriyorlar nasıl iş anlamadım. Beyaz Show daki tercüman (yapımcı) da neredeyse verecekti zaten adama. Nasıl bir sektör bu anlamadım.
  • ya son zamanlarda valla bunların Türk olduğundan şüphelenmeye başladım bu teklifi yapan bir Türk kadınımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

ya son zamanlarda valla bunların Türk olduğundan şüphelenmeye başladım bu teklifi yapan bir Türk kadınımı

yabancı olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Bize teklif eden yok anasinisatiyim..

• Peki biz bu basın toplantısını nerden izleyebiliriz? Ayrıca Uğur Dündar'ın ne zaman sorularını yanıtlamış? Onuda izlemek istiyorum. Ne varsa izlemek istiyorum.
  • oha bize niye teklif etmiyolar ya
  • Turkiyede tip mi kalmamisda yabancilara veriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: feddbba

Turkiyede tip mi kalmamisda yabancilara veriyorlar

para + tanınmışlık
  • kötü Benjamin bile bu heriften yakışıklı
  • Vay anasını adamı ilah yaptılar ya..
  • Türk erkekleri kızlar için günlerce uykusuz kalır her türlü fedakarlığı yapar saçlarını beyazlatır kimse değerini bilmez ama elin yabancısının gördüğü ilgiye bak
  • ulan adalete bak...
    biz parkta kızın elini tutabilmek için bin türlü şekle girioruz(el falına bakayım fln) elin oglu kılını kıpırdatmasın..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.