Şimdi Ara

Lost dizisinin Sawyer'ine ahlaksız teklif (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Lost dizisinin Sawyer'ine ahlaksız teklif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Nisan 2008; 14:07:22 >

http://www.reklamcix.com/186_algida-magnum-double-sawyer-josh-holloway_reklami.html

Orjinalden alıntı: **EDİTÖR**

SİZ DE SAWYER OLUN, KIZLAR BU KADAR HAVADA OLMASIN...

Konuyla ilgili yorum ;

Siz de zengin olun,size de versinler.

Bakın ne diyor Scarface de Al Pacino ;

"in this country, you gotta make the money first.

then when you get the money, you get the power.

then when you get the power, then you get the woman"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cryptochid

Akino’lu Aziz Thomas "Kadın hızla büyüyüp, yayılan yabani otlar gibidir. Eksik gelişmiş bir insandır." demişti.
    gerçekten hak verdim..

Sizi kınıyorum. Neden her fırsatta bayanları aşağılıyorsunuz? Söz konusu hareketi ben de bir bayan olarak doğru bulmadım, fakat bunu bu noktaya getirmenin mantığı nedir? Erkeklerin olduğu gibi, kadınların da cinsel istekleri vardır. Ben Sawyer hayranı değilim, fakat onu beğenen hemcinslerimi anlayabiliyorum Teklifte bulunan bayan demek ki kendini tutamamış, ahlak kurallarını aşarak böyle bir harekette bulunmuş. Yapılan hareketi eleştirin, yapanın cinsiyetini değil. O yönden bakıldığında anormal hiçbirşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 22 Nisan 2008; 2:26:46 >

• kadına yardımcı olalım lütfen olmuyo ama dh nerdeymıs bu gıdıp bı zıyaret edelim

- bashole -
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orjinalden alıntı: Cryptochid

Akino’lu Aziz Thomas "Kadın hızla büyüyüp, yayılan yabani otlar gibidir. Eksik gelişmiş bir insandır." demişti.
    gerçekten hak verdim..

Sizi kınıyorum. Neden her fırsatta bayanları aşağılıyorsunuz? Söz konusu hareketi ben de bir bayan olarak doğru bulmadım, fakat bunu bu noktaya getirmenin mantığı nedir? Erkeklerin olduğu gibi, kadınların da cinsel istekleri vardır. Ben Sawyer hayranı değilim, fakat onu beğenen hemcinslerimi anlayabiliyorum Teklifte bulunan bayan demek ki kendini tutamamış, ahlak kurallarını aşarak böyle bir harekette bulunmuş. Yapılan hareketi eleştirin, yapanın cinsiyetini değil. O yönden bakıldığında anormal hiçbirşey yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: triptolemus

quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

O kadını tutup bi güzel dövecen bakalım bir daha Türkleri böyle rezil etmek neymiş anlasın. O adam ülkesini gidip anlatıcak şimdi Türk kadınları böyle şöyle diye yuh ulan yuh sallandırmak lazım bu kadını

rus kızlarıda turk erkeklerini rusyada nası anlatıo sence tespitlerine hayran kaldım

Kimin fake i olduğunu anladım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

"Bana cehennem halkı gösterildi. Çoğu kadınlardı."

Hz. Muhammed (sav)

Gerçek olduğuna inanmıyorsun değil mi :S
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • cuma gecesı beyaz show daydım bu adamda ordaydı öyle çok ahım şahim bir tipi yok kalın çeneli sıyah sakallı sarı saçlı ( uyumsuz duruyor ) beyaz daha yakışıklıydı
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.