Şimdi Ara

Game Of Thrones Joffrey , Theon, Ramsay ve Walder Frey'den Nefret Edenler-İçeri-!(Spolier İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu pisliklere ne söylesem azdır . önce joffrey'i ele alalım kitapta da mı böyle psikopatalojik bir vaka yoksa filmde mi abartılmış, bilemediğim ama yakalasam fena halde döveceğim bu sarı çıyanı tokat manyağı yapıcam. insanlara işkence etmekten zevk alıyo ya böyle bişi olabilir mi .korkak puşt. sırf buna benziyor diye kuzenime 3 ay boyunca düzenli olarak küfür ettim. her gördüğümde istisnasız tüm sülalesine çok fena laflar ediyordum, pişman değilim, yine görsem yine anasını avradı.. gelelim theon greyjoy'a kendine güvensiz bir insan pek kötü değil ama kış tepesini istila edip 2 yetim çocuğu öldürtüp yaktırdıktan sonra ondan nefret etmeye başladım.. ihanet çok büyük bir suç.. sana onca yıl bakan insanlara ihanet yemek yediğin kaba pislemek gibi birşey.. gerçi en sonda yakalanıp Ramsay snow(bolton olarakta bilinir) tarafından aleti kesilince theon'a acımaya başladım ne kadar kötü olursa olsun bunu hiç bi insan haketmezdi.. ve son olarak walter frey dizide en nefret ettiğim adam..geçit lordu serinin hastalıklı adamı. derisi küf tutmus oldugu halde serefsizlikten ödün vermiyor. umudum acı cekerek ölmesidir. bu walter öyle bi serefsizdir ki joeffrey bunun yanında sezercik gibi kalır. çatısının altındaki misafirleri öldürerek mayasını belli etti. ama doğru hamleyi oynamadı çünkü henüz kış gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanCekSparrov -- 1 Ekim 2013; 15:25:55 >

• Joffrey candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Joffrey candır

şaka yapıyor olmalısın dostum joffrey can mıdır ? neyini seviyosun ki o küçük şeytanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCekSparrov

quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Joffrey candır

şaka yapıyor olmalısın dostum joffrey can mıdır ? neyini seviyosun ki o küçük şeytanın

Eğlenceli adam Diziye çaktırmadan iyi zevk katıyor yaptıkları

• Joffrey saka maka cok iyi oyuncu.

Ramsey kraldir ama babasini sevmem

Walter gorecek gununu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Joffrey saka maka cok iyi oyuncu.

Ramsey kraldir ama babasini sevmem

Walter gorecek gununu

aynen joffrey'i canlandıran çocuk çok iyi bi oyuncu öyle bi duygu katıyoki rolüne ondan nefret ediyoruz :) ramsey iyi ama işkence etmeyi çok seviyo theon'a yaptıkları yüzünden sevmiyorum.

walter gününü görecek tabi ki acı çekerek ölücek pislik herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanCekSparrov -- 1 Ekim 2013; 17:41:57 >

• Nedense gülerek okudum.

Şu an spoiler vermeyi ne çok isterdim de hadi gene iyisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +rep Kitaplarını oku derim 3 4 sezon daha var hiç beklenmez
  • Joffrey son derece adil ve bilge bir kraldır, neden böyle düşündüğünüze anlam veremedim?
  • Dostum sabır elbet kış gelicek o zaman görücek onlar kış gelmesse khalisi ablamız geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Joffrey son derece adil ve bilge bir kraldır, neden böyle düşündüğünüze anlam veremedim?

khaleesi hazretleri benim konuma cevap yazmış sizin çok büyük bi hayranınızım bi imzanızı alabilirmiyim
  • Purple Wedding der giderim

Not: Ağır spoiler 3. kitabı okumayanlar araştırmasın bile
  • Bende theondan nefret ediyordum ama kitapları okuduktan sonra çok acıdım elemanaHani pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler geliyor başınaBelki nefretini azaltır biraz
    @KaptanCekSparrov
  • Ramsay Bolton'ı sevmemen biraz saçma olmuş. Theon iki tane yetim çocuğu öldürüp yaktı diyorsun ama aletini Ramsay Bolton kesti diye bunu hak etmiyordu diyorsun. Bence hak ediyordu kaldı ki Ramsay zaten sadist birisi bence dizinin kilit karakterlerinden biri olmaya layık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Ramsay Bolton'ı sevmemen biraz saçma olmuş. Theon iki tane yetim çocuğu öldürüp yaktı diyorsun ama aletini Ramsay Bolton kesti diye bunu hak etmiyordu diyorsun. Bence hak ediyordu kaldı ki Ramsay zaten sadist birisi bence dizinin kilit karakterlerinden biri olmaya layık.

ne kadar kötüde olsa kimse aletinin kesilmesini hak etmez dostum düşünsene seninkini kestiklerini empati kur biraz
  • O nefret edilen karakterler olmasa diziyi sevemezdik, seyirciyi diziye bağlayan karakterler onlar. Yazdıklarından Theon hariç hepsinden nefret ediyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCekSparrov

quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Ramsay Bolton'ı sevmemen biraz saçma olmuş. Theon iki tane yetim çocuğu öldürüp yaktı diyorsun ama aletini Ramsay Bolton kesti diye bunu hak etmiyordu diyorsun. Bence hak ediyordu kaldı ki Ramsay zaten sadist birisi bence dizinin kilit karakterlerinden biri olmaya layık.

ne kadar kötüde olsa kimse aletinin kesilmesini hak etmez dostum düşünsene seninkini kestiklerini empati kur biraz

2 tane çocuğu öldürmeyeceğim için benim aleti de kimse kesmez, kesemez.

• Hepsini çok seviyorum. Hele Joffrey tam bir kral.
  • diziyi bu kadar iyi yapan böyle sapık karakterlerin oyunculuk açısından 10 numara canlandırılmasıdır. zaten tamda bu yüzden nefret ediyoruz
  • Herkese benden +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.