Şimdi Ara

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
12
Favori
14.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    Dahil olduğum dcde platinyum paket alanlar var ama maalesef onlarda giremiyor sıra bekliyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaldığımız enstrümanı değiştirme şansımız var mı? Karakter ekranında böyle bir seçenek vardı da ben mi kaçırdım acaba? Karakter tipime yan flüt hiç uymuyor.  

  • Gunslinger actik 44lvl olduk ama cok tatmin etmiyor hero beni arkadasin Mage var 38 level 10k vuruyor. Yok mu bu gunslinger in is yapacagi yer bosa mi kasiyoruz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun açılması uzun sürüyor,normal mi

  • ScRyedd kullanıcısına yanıt

    Karakterler 50 level olduktan sonra, tripod sistemiyle tam oturuyor.


    Gunslinger’ın hasarı oldukça iyi ve hızlı bir karakter. Ama oynaması meşakkatli bir sınıf.

    Mage oyunda en çok hasar vuran karakterlerden biri ama aynı zamanda fazla hasar yiyor. Onunla karşılaştırma yapılması yanlış olur.


    Sizi yine de tatmin etmiyorsa boşa kasmıyorsunuz tabi ki. 50 level olunca powerpass ile istediğiniz 2 karakteri daha 50 levele direkt yükseltebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ornitolog kullanıcısına yanıt

    Normal, sizlik bir durum yok. Arkadaşın 70 binlik bilgisayarında da, bende de başlattıktan sonra açılması belli bir süreyi geçiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana ben de hak vermeye basladim. NA'de oynuyorum, isten geliyorum aksam 10'da, biraz oyniyim diyorum ve 3 gundur arka arkaya saat 3'de 3 saatlik bakima giriyor oyun. Cuma-Cumartesi izinliyim, gecen hafta sonumda oyniyim dedim F2P acicaz diye yarim gunu kapali tuttular oyunu hafta sonumun 1 gunu cop oldu.


    Bugun yine 1 saat sonra bakim var 3 saatlik. Ve yaptiklari bakimlarin sebebi de kucucuk buglari fixlemek. EU'da oynamadigim icin burada server problemi de yok. Fixledikleri tek sey skinlerde olan buglar vs.

    Ulan hepsini toplar insan haftalik bakimda fixler, sen skin satican diye ben 3 gun+1 hafta sonu, toplam 4 gun oyun oynayamadim.

    Bekleyemiyorlar su boktan fixlerini yapmak icin haftalik bakimi skin saticaz diye. Rezil acgozluler, lan milyar dolarlik sirketsin musterinin memnuniyetine bu kadar deger veriyorsun.


    Butun soylediklerimi geri aliyorum, aptallik etmisim iyimser olarak. Insan basina gelince anliyor. Bir de bende que suresi falan da olmuyor, sirf bakimlarla bu hale geldim, EU'dakilerin halini dusunemiyorum bile. Rezillik resmen.


    Ama yine de oynicam oyunu o ayri, 500 dolar gomdum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 17 Şubat 2022; 10:6:2 >




  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt

    Aynısı ben de düşündüm.Benim karekter de(Shadowhunter) flüt çalıyor adamlara bakıyorum gitar çalan var  

  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt

    oynadığınız sınıfa göre değişiyor o.

  • Yahu bunlar gercekten bisey bilmiyor. Bunlara kim dedi siz oyun piyasasina girin diye ? Adamlar hala server acma derdinde. Bölge ekleyeceklermis. Ulan millet hediyelerini kullandi. Karakterlerine level kastilar. Hatta powerpass ile 2. ve 3. karakteri yapan da var. Bu saatten sonra o adam gider mi baska bolgeye ? Kapasite 1 milyona gelince yamuluyor iste eu sunucusu. Alti ustu serverlari guclendireceksiniz. Ne alaka yeni bolge acmak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar karakterim şu an 33 level ve item level'ım ise 150 küsürlerde. Bu seviyede item level'ın bu kadar düşük olması normal mi? Youtube'da baktığım build videolarında 50 level'da 1500 item level'a gelmiş karakterler görüyorum full legendary gear dizmişler. Legendary item'lar da level 50'den sonra düşmeye başlıyor sanırım şimdiye kadar hiç düşmedi. Leveling konusunda ne tavsiye edersiniz? Şu an sadece main quest yapıyorum


    2. Sorum Fishing-Mining vs... gibi trade skill'lerin tool'larını nasıl geliştirebilirim? Bazılarının mavi tool'larını almışım nereden aldım onu da bilmiyorum ama mesela mining hala yeşil common tool. Bu trade skill'lerin mavisini nereden elde edeceğimizi bilen var mı? Turuncu expert olanları sanıyorum stronghold'ta crafting ile yapılıyor ama tarif bulmak gerekiyor mu yoksa crafting seviyesi geliştikçe otomatik mi geliyor onu henüz bilmiyorum





  • ekostros kullanıcısına yanıt

    50 level olasıya kadar gear score dert etmeyin. Görevlerin verdiği veya dungeonlardan düşenler idare eder şu anlık.

    Ana görevler ile ilerleyerek 50 level olursunuz, zaten moblar exp vermiyor. 50 level olduğunuzda eğer vern haritasına gelmemiş, önceden olmuşsanız size tavsiyem vern haritasına gidip oradaki mavi görevleri yapmaya başlayın ve chaos dungeon, abbys ve raidleri açınca onlara girin. Buradan item, materyal vs elde edebiliyorsunuz. Buraya bir an önce gelmenizi tavsiye etme sebebim günlük bir limitin olması ve limit her gün Türkiye saatiyle 13.00’da sıfırlanıyor.


    Bu dungeonlara falan günlük girme limitinizi doldurduktan sonra kaldığınız yere dönüp görevlere devam edebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda EU sunuculara girebiliyoruz.


    Yalnız NA' de portal' den geçmek ücretsizdi, şimdi para kesiyor, acaba yapmadığım görev vs bir şey mi var ?

  • hangi sunucuda karakter acalım?hangisine giriyorsa mı yoksa turklerin cok oldugu biyerde mi*?

  • first9 kullanıcısına yanıt

    Bilgiler için sağol 

  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    premium varsa ücretsiz, premium yokken ücretli. paketin premium hakkını na'da kullandınız sanırım o yüzden premiumunuz yok.

  • first9 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam.


    Bu arada mage oynayan varsa combo yapılıyor mu, ben kendime göre büyü atıyorum, bir sıralaması var mı acaba ?


    Birde Z ve X ne işe yarıyor, X ileri zıplıyor da Z' yi anlayamadım.

  • made off hit her kullanıcısına yanıt

    Dün son bir hamle ile Sirius sunucusuna girdim 8 bin kişi vardı bulunduğum dcdeki arkadaşlarla oynayayım diye 2 saat sıra bekledim sonunda girdim. Bugün de gündüz oynayarak 27 lv oldum. Akşamlari girmek de zorlanacağımi bilerek artık başka sunucuda karakter acmayacagim. Sabredip bekleyeceğim artık çok bıktırdı beni. Size de iyi oyunlar dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    Ücretsiz isinlanmak için aura alman gerekiyor. İlk oynadığın sunucuda aura kullanmissindir ondan ucresiz olmuştur. Aura gerçek para ile alınabilirken oyun için Gold ile de alınabiliyor. Çok da önemli değil 15 ile 30 arası silver ile isinlanabiliyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeForce now a gelmeli bu oyun. PC yi sattık, bekliyoruz öyle

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.