Şimdi Ara

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
11
Favori
14.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zam yemelerinin sebebi TR'de ucuza alip yurtdisina satmalari Turklerin Platinum paketleri stoklayip.

• Butun packleri aldiktan sonra 6 tane aura ve 1 tane founder pet artti. 7 ay rahatim. Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 13 Şubat 2022; 7:59:33 >
  • Avrupa sunucuları en az 3 saat bakımda. Server kapasitesi yükseltilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 13 Şubat 2022; 10:55:10 >
  • Amazon Prime ödülleri ve Founders pack ödülleri gelmedi hala hesabıma nerden bulabilirim bunları?

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

pazartesi gelicekler

• Sunucular meşgul girilemiyor.

İlk defa bir MMO oynayalım dedik oda çok yoğun.

• bildiğin mobil oyun bu yav

• eros kullanıcısına yanıt

Mobilde ki tüm simgeler oynanış vs her şeyi aynı alıp pc versiyonu yapmışlar :) oyuna girememekte cabası premiumun olduğu halde 17k kişi sıra bekletiyor :D

• Twitch droplarını alabilen var mı?

• Hesapta kapasite arttiracaklardi Basligin adini Queue Ark diye degistirmek lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosruka kullanıcısına yanıt

pazartesi verecekler diyorlar. bi peti alabildim ben. şapka hakkı kazandım ama daha gelmedi. zaten store açılmıyor.

• amazon elini attığı her işi eline yüzüne bulaştırıyor malesef.

• Saat 17.05 de oyuna girmek istedim ve önümde 22K sıra vardı. Şuan saat 21 ve o saatten bu yana önümde kalan kişi sayısı 7K Evet platinum paket sahibiyim. Üzülerek söylüyorum ki 3 gün erken erişimde de girememiştim...

Evet steam hesabım da toplam 45 saatlik bir oynama süresi görünüyor ve buna da üzülerek cevap veriyorum ki 40 saati bekleme süresi... Bu Amazonu ALLAH bildiği gibi yapsın 8 senedir beklediğim oyun çıktı diye sevinir iken böyle rezil rüsva edecek bir firmanın eline geçmiş...

• JRache kullanıcısına yanıt

cidden üzücü bir durum hocam. ama oyunu bilip seviyorsanız, bu hype geçtiğinde elinizde cidden oynamaya değer bir şey olacağını biliyorsunuzdur. umarım server sorunları tez zamanda düzelir.

• Birazcik banka yaptim. NA'dayim sira yok, mis gibi oynuyorum. Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • made off hit her kullanıcısına yanıt

Hocam NA ‘ de ki karakterimizi Avrupa’da oynayabiliyor muyuz ?

Bu türü ilk defa oynuyorum da görevleri yapıp dungeon vs mi yapacağız?

Göreve giderken etraftaki canavarları kesmekten göreve gidemiyorum, bunlarla uğraşmayalım dimi ?

sanırım 15 levelim, pet edindim, bir de dungeon yaptım sanırım, başka insanlarla.

Oyunda amaç sürekli yeni ve daha güçlü itemler toplayıp güçlenmek, yeni yerlere gitmek mi?

Son olarak yeni başlayanlara tavsiye edeceğiniz karakter vs var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bir an önce bu sorunlar çözülür hocam valla yoksa insanın bütün hevesini kırıyor maalesef.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Oynayamazsınız. Yeni karakter açmanız gerekir.

50 level olasıya kadar ana görevleri yapın hocam, turuncu renkli olanları. Luterra ve Anikka'da olan sarı ! işaretli görevleri yapma, turuncu ve mor görevleri yap. Canavar kesme ile uğraşma görevin yoksa, zaten 1 exp veriyorlar. Ana görev bi yerden sonra find the ark diyecek. O diğer kıtalardaki görevleri yapınca biteceği için onu yapmaya uğraşma o noktaya gelince. Mavi görevler açılacak onları yaparsın. 50 level olduğunda Vern haritasının ana şehrinde yani Vern castle'da chaos dungeon, raid, abyys, tower vs var. Bunları yaparak item ve + basma materyalleri elde edeceksin. Buradan elde edip giydiğin itemi gear scoreunu yükseltesiye kadar + bas, 600 gear scoreun olasıya kadar.

Sevdiğin karakteri oyna derim. Hem kasılasıya kadar skilleri, oynanışı falan çözmüş olursun. Zaten 50 level olunca 2 tane karakterini direkt 50 levele çıkarabileceksin.

• Anladığım kadarıyla end game süresini kısa tutmuşlar ağır ağır oynasaniz bile 6 güne 50lv + 2 karakter daha seçip 50lv le başlayabilirsiniz. Bu şekilde end game olugunuzda toplamda 3 tane 50 lv lik karakteriniz olur. Bence bu en güzel yanı olmuş. Ben striker dps karakter ile başladım. End game olunca bir tane tank bir tane de destek olacak şekilde ( dps+tank+support) oyun sonuna hazır hale getirmeye çalışacağım.

Evet oyun bildiğin mobil oyun gibi çıkmış ama derin ayrintilarla PC ye uydurulmuş.
    Grafikler güzel olmuş kamera açısı da ideal olmuş ama kamerayı fare ile kontrol edememek benim için hiç hoş olmamış.
    Meraklısı meraksizi yüzünden sunucu bekleme süreleri inanılmaz uzun olmuş o da 1-2 aya kadar normale döner.
    Türkçe dil konusunda ise sen amazonsun Türkçe destek vermek senin için hiç de sorun olmamalı çok da gerekli mi değil ama bu devirde bu tip konular konuşulmalı diyor bu kısmı atlıyorum.
    Önceki MMO lara göre sınıf seçimi farklı ben genelde support alırdım. Hem kendimi hem de takımı heallerim deyip mage alıp bard oldum ama kendimi heallemiyi beceremedim hem de dps düşük kaliyor belki runlarla falanlarla filanlarla yapılıyordur ama bu şekilde ilerleme bana zor geldigi için dps sınıfıyla tekrardan karakter açtım vura vura ilerliyorum.
    Sonuç olarak end game sonrası bir kaç dangen bir kaç raid falan filan sonrası bırakacağım tek kuruş harcamadan oynayacagim bir oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 14 Şubat 2022; 12:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.