Şimdi Ara

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
12
Favori
14.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şunu alamadım oyuna başladım ama skillerim mevcut elimdeki itemler levellerı yüksek vs..klasik level 1 den başlayıp devam eden bir yapısı yokmu

  • Hocam tam anlamadım. Kastığımız karakter 50 lvl olunca oyun bize 2 tane daha karakteri de 50 lvldan başlatma imkanı mı veriyor? Öyleyse süpermiş.

  • evet 2 tane powerpass veriyor oyun, 50 yapabiliyorsunuz karakterleri

  • 9760 kişi var önümde gireceğiz inşallah. Öğlende oyuna girdiğimde net gitti anlık (1 dk civarı) tekrar bağlanayım falan yok çat dedi attı oyundan, tekrar denedim 3500 kişi vardı. Serverlara çözüm getiremiyorlar yenisini açmaktan başka, milletin sıkılıp bırakmasını bekleyeceğiz heralde.

  • Sorcerer Mage' de ki Z / X değişikliği ne işe yarıyor acaba ? gunner' da silahlar arasında geçiş yapıyordu.

    Birde atı çağırmanın daha kolay bir yolu yok mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Şubat 2022; 20:58:20 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    sorceress oynamadığım için bilmiyorum da, ikisinden biri ışınlanmaydı. açıklamasını atarsanız çevirebilirim hocam, PC başında olmadığım için bakamıyorum.


    bineği skillin yanındaki slotlara koyarak hızlıca çağırabilirsiniz. 1, 2, 3, vs olan yere


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    At amblemini skill barının oraya sürükleyince ordan çağırabiliyorsun tek tuşla, başka yolu yok sanırım alt+v (c'de olabilir) dışında galiba.

  • Türk communitysi hangi serverda genel olarak şuan? Bide faaliyette ergen kaynamyan discord varmıdır?

  • Acaba bu oyun konsollar için de çıkacak mı?

  • Bize verdiği adayı geliştirmek, araştırmaları yapıp adamlarımızı görevlere yollamak bir işimize yarıyormu, karakterin gelişimine etkisi varmıdır, oynayan arkadaşların görüşü nedir ?

  • 50 level olmak oyunun tutorial kısmı hocam, endgame çok farklı bir boyut. şöyle özetleyeyim, 50 level olunca 300 ilvl oluyorsunuz endgame içerikleri için (asıl raidler, bosslar vs) oyun sizden 1500 civarı ilvl olmanızı istiyor. yani endgame olayım da tüm içeriği göreyim diyorsanız, ki dediğim gibi başlarda size sunulan içerik oyunun tutorial denecek kadar küçük bir kısmı, baya uzun zaman ayırmanızı gerekir. ayrıca bunu da tek kuruş harcamadan yapabilirsiniz, şayet oyunu sevdiyseniz ve devam etmek istiyorsanız.

  • Avrupa sunucuları ne zaman düzelir de rahat rahat gireriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt

    Evet ama aynı sunucudaki karakterler için gecerli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sevdim ama sunucular yüzünden kaç kez farklı farklı sunuculara girdim. Hatta akşamları amerikan sunucularında da oynadım. Yani bu şekilde ilerleme boşa kürek çekmek oluyor. Her sunucu degistirisimde tekrar aynı sunucuda oynamak şu an çok zor. Sabahın köründe girmek lazım bazı sunucular için. Şu an akşam saatlerinde dahi girebildigim tek sunucu thaemine. kadana, siriuse falan girmek akşamları hak getire. bulunduğum discord dakiler bu iki sunucuda oynuyorlar. Ben bir arkadaşla thaemine de ilerlemeye çalışıyoruz ama bu seferde arkadassiz ilerlemek mantıksız. Grubun dahil olduğu sunucular duzelip onların sunucusunda karakter açsak bile çok çok gerilerinde kalacağız, sizin dediğiniz içerik yuzunden. Muhtemelen bu işin sonu New world gibi olacak. Bakacağız artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    Twitch droplari ne zaman biter yayıncılar bir kenara çekilir o zaman rahatlar. 1-2 ay gibi sonra diyebilirim.

    Tek umudum sunucu degitirme hakkı vermeleri yoksa kastigimiz karakter boşa gidecek. Sebebi de ben farklı sunucu dayım diğer arkadaşlar farklı sunucuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NW gibi olmasi imkansiz. NW'un batmasinin sebebi oyunun igrenc olmasi. NW'u betasinda oynayip ne halt oldugunu kestirip daha cikmadan iade etmistim. Bu oyunla arasinda cok fark var.

  • made off hit her kullanıcısına yanıt

    Oyuna girmeme sorunları devam ederse oyuna giren adam 50 olur olur bırakır. Sırf bu yüzden çoğu kişi arkadaşlarıyla oynayamayip farklı sunucularda takılıyor. Sadık kitlesi dışında çok oyuncu kaybeder. Çıkışını yapmadan önce son derece olumlu görünen oyun bakın ne hale geldi. Steamin arama sekmesinde bile gözükmüyor googleden lost ark Steam diye aratırsanız o zaman gokukuyor. Oyun içeriğine bir şey demiyorum bak sırf sunuculara girememekten bahsediyorum. Bu sorunda Twitch drop culari bitmeden bu sorun bitmez. Oyuna ilgisi olan zaten platinyum paketlere parayı verdi geçti. Zamanla düzelir ama son durum bu oyuncuyu biktirmayacaksin bikarda bırakır onu anlatmaya çalışıyorum.

    Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haklısınız hocam, bende NA ‘ de oynuyorum, benimkine kasmak denemek gerçi, ilk defa bu türü deneyimlediğim için karakter ve sınıflara bakıyorum.

    Gunner ile 20’ ye kadar geldim gerçekten güzel ama yine de beni tatmin eden bir karakter görmedim. Yüksek seviyelerde galiba istenilen seviyeye geliyor, dün mage izledim, 50 üzeriydi, bambaşka işler yapıyordu. İnsan bütün sınıfları oynamak istiyor.

    İçerikte çok iyi, ara sahneler vs her şey çok çok iyi.

    Na’ de 250 Ping ile oynamak zulüm. Para verip EU sunuculara girmek mümkün mü?

    bazıları EU ya girmeyince kapatıp yeniden açıyorum, tekrar denediğimde giriyor vs demiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 16 Şubat 2022; 14:57:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sata90 S kullanıcısına yanıt

    PC özel, konsol planı yok deniyordu.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.