Şimdi Ara

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
11
Favori
14.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

male seçmen lazım onun için, kadın karakterde sharpahooter yok sadece gunslinger var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3 gün erken erişim vardı hiç oynayasım gelmedi çok bir şey kaybettik mi nolife kasmalık bir durum yok herhalde zamana yayarak oynasam ne kaybederim

• Bilmiyordum cinsiyete göre değişkenlik gösterdiğini, teşekkür ederim.

• npcler durduk yere ah uh diye inliyor durdurmanın yoluda yok deli oldum yanlarından geçerken sürekli aynı şeyi 100 defa söylüyor bu nasıl bir çile

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

erkenden 50 level olmanın avantajları; reset olmadan günlük görev yapmak, chaos dungeon, raidleri falan filanı yapmak.

hard try takılmıyorsanız keyif almanıza bakın. bir şey kaybetmezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni açılan serverlardan hangisine geçti Türkler?

• yıllar önce knight online oynadığımız günler aklıma geldi bu oyunu, güzel günlerdi

• Adamlar hala server kapasitesi yukseltmek yerine yeni server acip ayni sorunlari tekrar tekrar yasatiyor. Karakter actigimiz server’a bile giremiyoruz olusan sira yuzunden. Onu da gectim yeni server oldugu halde karakter yaratma kisitlaniyor ve arkadaslarimiz acamiyor oynadigimiz serverda. Amazon kargo isine geri donsun. Oyun yayinlamak/yapmak bunlara gore degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümlesine kadar katılıyorum. Sabah açtığımız serverda 3-5 saat oynadık. Arkadaşlarımız az önce karakter açmaya çalıştı server dolmuş. Üstelik resmi çıkışının ilk günü. Gerçekten oyun işlerine hiç bulaşmamalı amazon, beceremiyorlar.

• şuraya işinize yarayacak site iliştireyim.

burada sınıfınızı seçip yapacağınız contente göre meta buildi kullanabilirsiniz. raid, abyys bosslarını nasıl alt edebileceğiniz konusuda rehberlere erişebilirsiniz. ada görevlerinin yapılışı, iteme + basma vs vs gibi rehber içerikleri inceleyebilirsiniz. tarayıcınızın köşe başında bulunmasında fayda var.

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU]lost ark maxroll.gg
    Build Guides, Resources, News and Raid Guides for Lost Ark - Maxroll.gg
    https://lost-ark.maxroll.gg

bu da lost ark haritası ile ilgili

https://papunika.com/

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Eş zamanlı oyuncu milyon olmuş.

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Neden bahsediyosun sen ya wow sandın burayı herhalde. Her ay 280tlymiş aynen bence de gerek yok sana gelme zaten sıkışığız

• HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Sem gerçekten taklit yapıyosun herhalde. Premium ya da normalle alakası yok sıranın keşke anlasan

• Mokoko diye sv var LOL

• Kayıtlara geçsin diye yazıyorum, Lost Ark oyunun çıkışı ile;

• Bronze (25₺ 🠊 60₺)
    • Silver (40₺ 🠊 114₺ 🠊 241₺)
    • Gold (77₺ 🠊 228₺ 🠊 482₺)
    • Platinum (144₺ 🠊 456₺ 🠊 965₺)

Founder's Pack paketlerini kaldırıp yerlerine;

Starter Pack paketlerini getirmiş. Bahsi geçen paketler eski paketleri kapsıyor mu bilgim yok. Fena zam yemişlerdi zaten, yine çok yüksek fiyatlardan gelmişler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.