Şimdi Ara

Lords of War Part Five – Maraad ın hikayeside çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kargath ınki daha bir yaratıcıydı ben pek beğenmedim grommash bu halle düşücek adammıydı.
    Varian ın shoulder ını düzeltmişler bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 26 Eylül 2014; 21:46:59 >

• link please

Edit ; Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 6 Eylül 2014; 10:54:35 >
  • Tobiobito kullanıcısına yanıt
    Hocam buldum ama yinede ilgin için teşekkür ettim.

Not : Burasıda "fındık beyinlilerle" doldu her atılan mesajı eksiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 6 Eylül 2014; 11:22:17 >
  • This wolf still has teeth!
    From that day forward, the Warsong rally to the banner of Gromash Hellscream!
    The Warlord! with the iron will...

THE IRON HORDE!

FOR THE HOORDE!!!

• acark kullanıcısına yanıt
    Varian tek atar
    Varian Gromash'ı karşısında görünce topuksuz kaçar!
    Lore oku biraz bu çocukça sidik yarışlarıyla bir yere varamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Lore u çok iyi biliyorum ancak varian eskisinden çok daha güçlü gromash ın pek bir şans ı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Lore u çok iyi biliyorum ancak varian eskisinden çok daha güçlü gromash ın pek bir şans ı yok.

Lan bebe sinirlendirme beni gelir tüm sınıfının önünde tokatlarım seni.Şansı yokmuş.Git okulda tarih öğren sonra gelir warcraft tarihini öğrenirsin.
    Varianın gücü neki Allah aşkına?
  • 15 yaşında bebesin git öss tarih çalış başka lore fln uğraşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Orgrimmar ın kalbine kadar girip bütün horde liderlerinin içinde warchief i tehdit edebiliyorsa bu adam güçlüdür
    Ortada bir ispat yok yani? Tamamen ihtimal üzerine konuşuyosun?Öyle olmasını umut edersin
    Thrall geri çekilip Voljin reis bacaklarını açıp işaretle müdür bu varian efendi müdüre konuş dediğinde ki tırsak hareketlerini de görmezden mi geliyosun yani?

Sinematiği yeniden izle.Gromash Magtheridon karşısında dağ gibi duruyor.Senin varianın gibi kuyruğunu kıstırıp tırıs tırıs durumlarına girmez öyle!
  • Azıcık lore okuyun haketten blizz böyle yazarken ne amaçlamışlar anlamaya çalışın. Kulaktan duyma, hayal gücüyle abartılan bilgilerle saçmalamazsınız. Orgrim Doomhammer Gromash'tan güçsüzdür bu herkesin kabul edeceği bir gerçek. Buna rağmen human ırkının gelmiş geçmiş en güçlü melee ustasını teke tek dövüşte tek vuruşta işini biterecek kadar fark vardı aralarında. Sadece Varian değil hiçbir melee azeroth herosu orclara karşı koyamaz. Mage olur başka birşey olur ona birşey demem zaten warlocklar shamanlar niye var sanıyorsunuz orduda? Allyın asıl gücü sayı üstünlüğüdür herolarının gücü değil. Saçma salak VS mesajları atmadan önce azıcık düşünün. 2 pvp yapıp human warriorla orc warrioru bir zannetmek nasıl bir zihniyet çözemedim...
  • Fena değil (blizzard olunca insan daha da iyisini bekliyor )
    Varian o sırada tırsmadı ki sadece thrall ın yeni warchief olmadığı görünce şaşırdı.Ayrıca tırsak olsa kılıcını horde un zeminine saplayıp vol jinle yüz yüze konuşmazdı

Bu arada cinematicdeki mannoroth ve grom bunun geliceğini daha önceden bildiği için öyle kendinden emin duruyor.
  • kim kimi keser mantığından önce ana hikaye üzerinden yorum yapsanıza?
  • Sylvanas çok agi kasmış varian ı kite lar keser.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Sylvanas çok agi kasmış varian ı kite lar keser.

Sylvanas her an horde u terketmeye hazır gibi geliyor bana bakalım ilerde neler olucak

• arthas gelir ve hepsini keser end of story
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.