Şimdi Ara

Lords of War Part Five – Maraad ın hikayeside çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • raciallardan dolayı pvpciler ally, pveciler horde oynuyor genelde.bu bir gerçek mesela arena turnuvasını izliyorum wowun herkes ally.mesela method bildiğim kadarıyla eskiden ally tarafından oynayan bir guilddi.sonradan sırf raciallar uğruna horde oldular.neyse demem o ki pveciler pvpcilerden daha kalabalık wowda.wodda pvp gearların bir kuşa benzetilmesinin nedeni de zaten pvecilerin outdoorda pvpcilerden dayak yemekten bıkmış olmalarıdır.ha teke tek yakalarsa pvpci yine alabilir orasını bilemem ama üstündeki heroic geara bakmadan hellfire gankleyen malları ikişer üçer alma devri kapanmış gibi duruyor şimdilik.kısacası pve oynayan tayfa pvp oynayandan daha fazla olduğu için horde nüfusu da ally nüfusundan daha fazla oluyor haliyle.blizzard bu açıdan horde üstüne döndü haklısın ama sandığın gibi millet hordea aşık yea durumu yok fazla.millet oyuna aşık, hordea aşık olan adam bile gidip garrosh icecreami farma bağladı mesela.

varian anca posta koyar kısmına gelirsek, hazmedemiyorsun farkındayım ama varian ağır abi, yine koyacak postasını, sizde gelip varian anca posta koysun diyeceksiniz burada

• khalef kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum, icecream benzemesine baya güldüm

Varian yine koyucak postasını ancak ben anudinden çokşey bekliyorum panderiada baya bir ders aldı çocuk kısa sürede çok iyi bir priest oldu bence bir süpriz yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

raciallardan dolayı pvpciler ally, pveciler horde oynuyor genelde.bu bir gerçek mesela arena turnuvasını izliyorum wowun herkes ally.mesela method bildiğim kadarıyla eskiden ally tarafından oynayan bir guilddi.sonradan sırf raciallar uğruna horde oldular.neyse demem o ki pveciler pvpcilerden daha kalabalık wowda.wodda pvp gearların bir kuşa benzetilmesinin nedeni de zaten pvecilerin outdoorda pvpcilerden dayak yemekten bıkmış olmalarıdır.ha teke tek yakalarsa pvpci yine alabilir orasını bilemem ama üstündeki heroic geara bakmadan hellfire gankleyen malları ikişer üçer alma devri kapanmış gibi duruyor şimdilik.kısacası pve oynayan tayfa pvp oynayandan daha fazla olduğu için horde nüfusu da ally nüfusundan daha fazla oluyor haliyle.blizzard bu açıdan horde üstüne döndü haklısın ama sandığın gibi millet hordea aşık yea durumu yok fazla.millet oyuna aşık, hordea aşık olan adam bile gidip garrosh icecreami farma bağladı mesela.

varian anca posta koyar kısmına gelirsek, hazmedemiyorsun farkındayım ama varian ağır abi, yine koyacak postasını, sizde gelip varian anca posta koysun diyeceksiniz burada

iyide ne alaka horde sevicem diye garrosh mu kesmeyeceğim

adam heirloom atıyor ne alaka?

sen istediğin kadar posta mosta uğraş burda

hazmedememek diye bişi yokki

varian warchief le konuşmaya geldiğinde voljin ayağa kalktığında postası neredeydi

deseydi ya sen de nerden çıktın diye yemedi döndü arkasını

sonuç olarak asla sidik yarıştırmayı sevmem ama adam gibi adam la tartışırım

sanırım o yüzden de horde u seviyorum en azından çoluk çocuk çok az

• Varian ossursa posta koydu diyecek adamlar var şurda. Herif cidden bi posta koymayı becerse de rahata erseniz keşke yoksa burda her hareketi posta koyduya bağlamaya çalışma çabanız hiç bitmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orijinalden alıntı: khalef

raciallardan dolayı pvpciler ally, pveciler horde oynuyor genelde.bu bir gerçek mesela arena turnuvasını izliyorum wowun herkes ally.mesela method bildiğim kadarıyla eskiden ally tarafından oynayan bir guilddi.sonradan sırf raciallar uğruna horde oldular.neyse demem o ki pveciler pvpcilerden daha kalabalık wowda.wodda pvp gearların bir kuşa benzetilmesinin nedeni de zaten pvecilerin outdoorda pvpcilerden dayak yemekten bıkmış olmalarıdır.ha teke tek yakalarsa pvpci yine alabilir orasını bilemem ama üstündeki heroic geara bakmadan hellfire gankleyen malları ikişer üçer alma devri kapanmış gibi duruyor şimdilik.kısacası pve oynayan tayfa pvp oynayandan daha fazla olduğu için horde nüfusu da ally nüfusundan daha fazla oluyor haliyle.blizzard bu açıdan horde üstüne döndü haklısın ama sandığın gibi millet hordea aşık yea durumu yok fazla.millet oyuna aşık, hordea aşık olan adam bile gidip garrosh icecreami farma bağladı mesela.

iyide ne alaka horde sevicem diye garrosh mu kesmeyeceğim

adam heirloom atıyor ne alaka?

sen istediğin kadar posta mosta uğraş burda

hazmedememek diye bişi yokki

varian warchief le konuşmaya geldiğinde voljin ayağa kalktığında postası neredeydi

deseydi ya sen de nerden çıktın diye yemedi döndü arkasını

sonuç olarak asla sidik yarıştırmayı sevmem ama adam gibi adam la tartışırım

sanırım o yüzden de horde u seviyorum en azından çoluk çocuk çok az

horde da mı çoluk çocuk az? he gülüm he öyledir emin olabilirsin.bizde horde oynadık biliyoruz az çok nasıl bir oyuncu kitlesi olduğunu.hani cengiz budakın bir lafı vardır asil görmesek anlamayacaz diye işte bu da onun gibi, çoluk çocuk görmesek anlamayacağız harbiden.

varianın voljini görünce şaşırması hordeun başına warchief olarak bir orcun (thrall yada saurfang falan) seçileceğini düşünmesiydi olay budur.karşısında bir orc değil de troll görünce afalladı haliyle.ayrıca garroshu devirmek için beraber çalıştıkları için voljine saygı duyuyor ve garroshun işlediği suçlardan dolayı isyan etmesini onurlu bir hareket olarak görüyordu.

@thrashbringer: varian ossursa posta koydu demiyoruz gurbaney hangi horde lideri stormwindin ortasında ally kralına atar yapabildi? biliyorum kabul etmek zor geliyor, hatta karşı tarafı küçümseyerek üste çıkmayı bile deniyorsunuz ama olmuyor kusura bakma

Tobi'nin alt hesabı flnsın sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Tobi'nin alt hesabı flnsın sanırım.

bunu tartışma amaçlı söylemiyorum yanlış anlama da yenisin sanırım forumda beni birinin alt hesabı sandığına göre.
    Kusura bakma yeni sayılırım yazılan çizilene bakınca o elemana benzettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Kusura bakma yeni sayılırım yazılan çizilene bakınca o elemana benzettim.

yanlış anlaşılmasın bende forumda epeyce fanatik bir halde horde savundum, hala da severim hordeu ama ally da fena değil biraz inceleyince bunu gördüm.burada kışkırtıcı şeyler yazmam aslında hordeların kalabalık olmasından kaynaklıdır.yakınlarda üye olanlar yada wow forumunda yakın zamanda takılmaya başlayanlar bilmezler beni haliyle, o yüzden değişik tepkiler alabiliyorum ama kimseyi kızdırma amacım yok amaç eğlence işte.
  • Ahah eskiden ne tartışırdık. Bütün foruma karşı allyı savunan tek adamdım :D khalefle baya atışırdık. Neyse artık ally oldu da kurtuldum bu dertten :D İyi ya da kötü diye bir taraf, çoluk çocuk diye tabir edebileceğiniz bir taraf yok bu oyunda. 5.5 yıldır bu oyunu oynuyorum 5 yılı ally tarafında geçti. Bulunduğum guildlerin hepsinin yaş ortalası +25 ve üstü idi. 6 ay kadar TNe geçtim ne oluyor burda diye, aman Allah'ım kaç kaç oldum hemen ve ilk fırsatta allya döndüm. Bilmiyorum belki de Türk oyuncu sayısının orda çok olmasından da olabilir. Silvermoon da bu tip şeyler hiç yaşamamıştım. Puga giriyorum 6sı Türk adamlar olmadık yerde birbirleri ile kavga ediyorlar manyak gibi. Biz 2 arkadaş bunlara bakıp gülüyorduk napıyo la bunlar diye :D Çünkü Ally tarafında hiç yaşamamıştık bu tip olayları. Tradeden küfürleşmeler filan :) Tabi ki o oyuncu ally tarafına gelirse orda da aynıdır ama ona karşılık verecek oyuncu pek yok bu tarafta he der geçer. Çocukla çocuk olmaz Ally tarafının eskileri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 29 Eylül 2014; 22:30:04 >

• Maraad ın artistliklerine uyuz oluyodum ama hikayesi çok fenaymış ya.Bence 5 li arasında en iyi olarak shattred hand le yarışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paratoy

Maraad ın artistliklerine uyuz oluyodum ama hikayesi çok fenaymış ya.Bence 5 li arasında en iyi olarak shattred hand le yarışır.

Ben Maraad'ın hikayesini izlerken bildiğin ağladım,bu kadar ağır bir yükle nasıl yaşamış.O sığınmacıların cansız bedenlerini gördüğü sahnede bildiğin içimden birşeyler boşaldı,düşünsene nasıl hissetmiştr o an,eminim onların yerinde olmak,ölmek istemiştirgerçekten çok acıklı bir hikaye
  • metamania kullanıcısına yanıt
    for the king, for the lordaeron
  • yeni bir seri başladı "Behind the Scenes Part-1"

http://www.ign.com/videos/2014/10/02/world-of-warcraft-lords-of-war-behind-the-scenes-video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Ekim 2014; 23:32:41 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Yeni seri değil de sahne arkası misali nasıl yapıldığı falan anlatılıyor.

• Bu arada Vol'Jin Priest miş.Ben shaman sanıyordum.

Kendisi Hearthstone oyununda Priest sınıfına Legendary kart olarak eklenmiş.

http://www.hearthhead.com/card=1931/voljin#comments
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Bu arada Vol'Jin Priest miş.Ben shaman sanıyordum.

Kendisi Hearthstone oyununda Priest sınıfına Legendary kart olarak eklenmiş.

http://www.hearthhead.com/card=1931/voljin#comments

Lore bakımından Shadow hunter.
  • BC döneminden beri çok istediğim Al'ar'ı birkaç ay önce almıştım. Bugün de güzel bir gün oldu benim için, BC döneminden beri hayran olduğum
    rahmetli
    Maraad'ın maceini kullanmaya başladım. Bende bunun görüntüsü aynı olanı vardı ama two hand mace olmadığı için druid için atmışım, bugün Highmaul'den 2h mace düştü hemen gittim Gruul'a şans işte düştü.

Lords of War Part Five – Maraad ın hikayeside çıktı
     Lords of War Part Five – Maraad ın hikayeside çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 18 Aralık 2014; 0:06:41 >

• vay be bu konu iyi geldi. 2 ay oldu oyuna başlayalı o kadar çok kafam karışıktı ki hangi faction ı seçip hangi classı tercih etmem gerektiğine karar veremiyordum. şu iki arkadaşın hararetli tartışması kafamda bir ışık uyandırdı. evet holy light . human paladin olmaya karar verdim. bu konuyu da checkpoint im olarak ayarlıyorum bir karamsarlığa düşersem tekrar okuyup gaza gelebileyim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.