Şimdi Ara

LoLTurkBot'u sevmek için bir neden daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  LoLTurkBot'u sevmek için bir neden daha

Botun yapımında, işleyişinde emeği geçen herkese buradan tekrar teşekkür ediyorum.

• Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden helal olsun.
  • Vay be

• Helal valla

• anası babası uyurken evden çıkan bir velet. Afedersin ama anne babada suç, küçük çocuğun varsa o kapıyı kilitleyeceksin. Yazıktır günahtır, bu kadar insanı seferber ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

anası babası uyurken evden çıkan bir velet. Afedersin ama anne babada suç, küçük çocuğun varsa o kapıyı kilitleyeceksin. Yazıktır günahtır, bu kadar insanı seferber ediyorlar.

3,5 yaşında bir çocuk bunu nereden bilsin? yada anne ve babası bu işe kalkışacaklarını nereden düşünsün? lütfen yerinde şeyler yazalım Allah korusun Pamir'in bir tanıdığı düşükte olsa gelir görür yazdıklarınızı acıları birken yüz olur.
  • helal ya bunu görünce hemen ekledim

• Csb

• Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırbaccı

Csb

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DpBy

quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

anası babası uyurken evden çıkan bir velet. Afedersin ama anne babada suç, küçük çocuğun varsa o kapıyı kilitleyeceksin. Yazıktır günahtır, bu kadar insanı seferber ediyorlar.

3,5 yaşında bir çocuk bunu nereden bilsin? yada anne ve babası bu işe kalkışacaklarını nereden düşünsün? lütfen yerinde şeyler yazalım Allah korusun Pamir'in bir tanıdığı düşükte olsa gelir görür yazdıklarınızı acıları birken yüz olur.

kimsenin acısıyla dalga geçmek ya da trollemek gibi bir niyetim yok, 24 yaşında adamım. Ancak dediğim gibi, bilinçsiz anne babanın hatasının sonucunda bu kadar insanın seferber olması, yazıktır. Eğitim şart. Anne babası nerden bilsin diye bir şey yok ayrıca, bilmek zorundalar, ben değil onlar ebeveyn. Ben bu yaşımda bunu düşünebiliyorsam onların da düşünmesi gerekirdi. Arasın dursunlar, ya organ mafyası ya dilenci ya da kuyu vs olmuştur günahsız çocuğun sonu. Geçmiş olsun.

• o tamamda beyler bu cocuk 2 metrelik citleri nasil asti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.