Dün oyunuma gelen bir adam bana hakaret etti. Ben de ona küfrettim sonra benimle biraz uğraştı. Ondan sonra da seni mahkemeye vericem falan dedi. Bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lolde biri bana dava açacağını söyledi.

-
-
Mahkemeye gideceksin. Suçsuzsan zaten bir şey olmaz.
-
6 ay yatar çıkarsın dert etme
-
Müebbete kadar yolu var, forumca toplaşıp temiz çamaşır göndeririz kardeşim merak etme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vermezsen adam değilsin deseydin
-
Oyunda ki nickinden gercek hayatta seni bulabileceği bir yer yoksa dusunmene gerek yok.
Bana ip adresin elimde dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BMahkemeye gideceksin. Suçsuzsan zaten bir şey olmaz.
Küfrettim ama ilk o bana hakaret etti. Bu durumda haklı ben mi oluyorum.
Mahkeme cidden bunla uğraşır mi ya oyun nickinden seni bulacaklar işleme koyacaklar filan
İsterlerse yaparlar devletin polisin arayıp da bulamayacağı şey cok azdir bence ama uğraşırlar mi buna
Umarım vermiştir merak ediyorum sonuç ne olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam avukatım dedi.
verir mi bilmem de iyi tutuşmuşsun amacına ulaşmış
-
Belki seni korkutmak için dediquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E3D3E763Adam avukatım dedi.
Aslinda diyecektim ki avukat adam lolde yediği küfürle uğraşıp mahkemeye vermez ama durup düşündüm özel okuldayim bizim okulda öyle tipler hukuk okuyor ki vallahi olabilir yani. 150k yapıp sacma sapan bolumlere girmişler hukukla çap yapip avukat oluyolar. Artık avukatligin prestiji kalmadi bence. Çok korkma yani Avukatsa yargı onun tekelinde demek değil ya sen de kendini savunursun.
Ya diyelim ki verdi ne olacak ki pişmanım cahilligime verin filan dersin hapis mi yicen sanki
Bence vermedi boş sıktı
Arada veletleri korkutmak için ben de öyle yapiyom ama çoğu kişi yemiyor artik hatta vermezsen *** diyip bir daha sovuyolar sjdmdmdmnd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Riot games İstanbul ofisi var ve sunucu bilgilerini kaydediyor. Eğer ki dava açarsa karşı taraf mahkeme bunları talep edip döküm haline getirebilir. Hakaretten yargılanırsın, ama öyle söylediğine bakma %90 gözünü korkutmak için söylemiştir ve avukat da değildir.
-
gözünü korkutmak için sallamış avukatım,dava acacagım falan.
kuru sıkı atıyor rahat ol.
-
Yukarda da yazdığım gibi bana ilk o hakaret etti. Ben de karşılık olarak küfür ettim. Bu durumda o da suçlu değil mi ?
Oyun içinde sustur geç dostum, küfür etmen haklı olduğunu ortaya çıkarmaz. Bir gün gerçekten öyle birisi gelir karşına, uğraşır durursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E3D3E763Bana ip adresin elimde dedi.
Imkansiz ip adresini bulmasi icin discord teamspeak gibi yerlerden konusmaniz lazim.Loldeki nickden ip adresi bulunsaydi yayincilarin hepsi ddos yerdi surekli.
O da hakaret ettiyse o da ceza alır o yüzden seni kerizlemiş raad ol.
Adam beni lobiye çağırdı geldim ben de. Ordan ipim bulamaz demi.
İp adresin elimde dediyse sana yemin bile edebilirim ki kolpa. Öyle bir şey yok tamamen sallamış korkmana gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E3D3E763Adam beni lobiye çağırdı geldim ben de. Ordan ipim bulamaz demi.
Sen yine de bir daha küfür etme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
verir mi bilmem de iyi tutuşmuşsun amacına ulaşmış |
6 ay yatar çıkarsın dert etme |
Müebbete kadar yolu var, forumca toplaşıp temiz çamaşır göndeririz kardeşim merak etme. |
Aslinda diyecektim ki avukat adam lolde yediği küfürle uğraşıp mahkemeye vermez ama durup düşündüm özel okuldayim bizim okulda öyle tipler hukuk okuyor ki vallahi olabilir yani. 150k yapıp sacma sapan bolumlere girmişler hukukla çap yapip avukat oluyolar. Artık avukatligin prestiji kalmadi bence. Çok korkma yani Avukatsa yargı onun tekelinde demek değil ya sen de kendini savunursun. Ya diyelim ki verdi ne olacak ki pişmanım cahilligime verin filan dersin hapis mi yicen sanki Bence vermedi boş sıktı Arada veletleri korkutmak için ben de öyle yapiyom ama çoğu kişi yemiyor artik hatta vermezsen *** diyip bir daha sovuyolar sjdmdmdmnd |
Benzer içerikler
- rüya görmemek için ne yapmalıyım
- astral seyahat günah mı
- eyvallah ne demek
- at yarışı 150 tl bonus
- udemy sertifika veriyor mu
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X