Şimdi Ara

Bana borcu olan kişinin hapsite olup olmadığını nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birisinin bana borcu vardı. Kendisine 3 aydır ulaşamıyorum. Hapiste olduğunu duydum. Elimde bu kişinin TC kimlik nosu var. Malum şahsın hapiste olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?

Bir Kişinin Hapiste Olup Olmadığını Nasıl Öğrenebilirsin?

Bir kişinin hapiste olup olmadığını öğrenmek için izleyebileceğin birkaç yol bulunmaktadır:

• Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTEGM) Web Sitesi: CTEGM web sitesinden https://ctegm.adalet.gov.tr/ linkine tıklayarak "Ceza İnfaz Kurumları Mahkum/Tutuklu Sorgulama" sayfasına ulaşabilirsin. Buradan kişinin adını, soyadını, doğum tarihini girerek cezaevinde olup olmadığını öğrenebilirsin.

• E-Devlet Kapısı: E-Devlet Kapısı üzerinden de bir kişinin cezaevinde olup olmadığını öğrenebilirsin. https://www.turkiye.gov.tr/ linkine tıklayarak E-Devlet Kapısı'na giriş yapmalısın. Ardından arama çubuğuna "Adli Sicil Kaydı" yazıp arama yapmalısın. Sonuçlarda çıkan "Adli Sicil Kaydı Sorgula" hizmetini kullanarak kişinin cezaevinde olup olmadığını öğrenebilirsin.

• Ceza İnfaz Kurumlarına Başvuru: Kişinin tutuklu bulunduğu bilinen ceza infaz kurumuna doğrudan başvurarak da cezaevinde olup olmadığını öğrenebilirsin.

• Avukatlarla İletişime Geçme: Bir avukatla iletişime geçerek kişinin cezaevinde olup olmadığını öğrenebilirsin. Avukatlar, müvekkillerinin cezaevi durumlarına erişim yetkisine sahiptir.

Kişinin cezaevinden çıktığını öğrenmek için de benzer yollar izlenebilir. CTEGM web sitesi, E-Devlet Kapısı ve ceza infaz kurumlarına başvuru yapılarak kişinin tahliye olup olmadığı öğrenilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukarda ki bilinçsiz arkadaşlar adına senden özür diliyorum polis tanıdığın varsa onların bi sistemi var hangi davaları devam ediyor falan görülebiliyor ordan bakılabilir ben bi kaç kişiye öyle bakmıştım.
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • Bir tanıdığımın trafik polisi tanıdığı var. Trafik polisleri bilebilir mi?

Yukarda hll knk yazan gerzekler terketsin forumu her şeyin mokunu çıkardılar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.