|
Lolde biri bana dava açacağını söyledi. (3. sayfa)

-
-
iktidara bi şey demediysen hiç bi şey olmaz.
-
Küfür - hakaret türk ceza kanun da suçtur!
Hakaret suçu, 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda “Şerefe Karşı Suçlar” başlığı altında 125.-131. maddeler arasında düzenlenmiştir. Hakaret suçunun oluşabilmesi için, bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını incitecek ölçüde, somut bir fiil veya olgu isnat etmek ya da yakıştırmalarda bulunma ya da sövmek gerekmektedir. Hakaret suçunun konumuzla ilgili olarak Türk Ceza Kanunundaki düzenlemesi ise şu şekildedir;
Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
(4) Hakaretin alenen işlenmesi halinde ceza altıda biri oranında artırılır.
Beni nereden bulacak - ben oyun içinden küfür ettim bulması imkansız gibi saçmalıklara inanmayın!
Şu şekilde sizi anında tespit edebilirler hakaret e uğrayan kişi şu tarih-şu saat şu adlı websitesinde - oyun uygulaması gibi bu nick name li bu id li gibi kişi tarafından....
Kişinin avukatı veya savcılık oyun sağlayıcısına ulaşıyor şu tarih de şu maç id nin oyuncu giriş ip leri - chat konuşma LOG geçmişi :)) ve Sesli konuşma kaydını talep ediyor mahkemeye kanıt delil olarak sunuyorlar....
Ve ceza almanız kaçınılmaz :))
Bazen ben de ayarı kaçırabiliyorum küfür hakaret yanlış ve bedeli de çok ağır!
-
Yaşın maks 15 galiba.
İp adresin elimde demiş ve inanmışsın, hadi söyle o zaman ip adresimi bakalım emin olayım deseydin.
Ayrıca diğer bir arkadaşın dediği gibi güzel tutuşmuşsun amacına ulaşmış.
-
Mahkemeye verir mahkeme riottan ip ve konuşmaları ister sonra seni çağırırlar para cezası ya da siciline islenir -
ip ne ihtiyacı yok. sunucuda duruyordur zaten. başın sıkışırsa haber ver.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X