Şimdi Ara

LoL türkçe dil desteği DH Toplansın!!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Burn

İngilizce bilmeyen oynamasın böylece oyunda seviyesizlik yaşanmaz, nasıl fikir?
    Bende bu oyunun Türkçeleşmesini istemiyorum gelecek tiplerden ama senin genellemen o kadar yanlış ki.
    Oyun Türkçe olunca gelecek tiplerle seviyesizlik olabilir ama İngilizce kalıncada İngilizce bilen seviyesizler gelip oyunu b*k ediyorlar. Yani oyunun bu halinde bile bazı oyunlarda seviyesizlik yaşanıyor.
    Oyun İngilizce kalsın daha da kötü oyuncular nooblar gelmesin demek daha doğru olur herhalde. :)
  • riot zaten turkiyeye ofis acıyor oyun eninde sonunda turkce olcak bunun bize tek avantajı bizim onemli gunlerde skin veya bedava rp olarak donebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Hayırrrrrrrrrrrr. Bi oyunu daha kaybetmeyelim.

Bırak onlar metin2 ve wolfteam oynamaya devam etsinler.

Valla haklı adam haklı beyler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon4scott

riot zaten turkiyeye ofis acıyor oyun eninde sonunda turkce olcak bunun bize tek avantajı bizim onemli gunlerde skin veya bedava rp olarak donebilir

Türkiyeye ofisß açarsa türkiyeden bağlanabilceğimiz bir server olur ve pinglerimiz 80 lerin altına düşebilir bu sevindirici olur. Türkçeleştirmeye kesinlikle karşıyım türkçeleşirse ben bu oyunu bir daha oynamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SainTx -- 12 Ocak 2012; 20:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

bence japonca olsun daha iyi türkler iyicene azalır ruslaarda oynamaz yunanlarda oynamaz yaşasınn noobsuz oyun

Anladık anime izledin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

bence japonca olsun daha iyi türkler iyicene azalır ruslaarda oynamaz yunanlarda oynamaz yaşasınn noobsuz oyun

Anladık anime izledin.

• konunun geneline baktımda istemem istemem diyenler türkçe olursa kusarım diyenler türkçe olursa rezalet olur diyenler vs vs...

1 saniye durun ve şu soruyu sorun kendinize: kendi dilimiz olan TÜRKÇE den mi utanıyorsunuz?

oyun türkçe olsa bu sizin kaybınızamı yoksa yararınızamı olur bir düşünün. dil desteği verildikçe bir anlamda ülkenize ülkenizin oyuncusuna değer verildiğinin farkında değilmisniz? inglizce öğrenin yoksa oynamayın diyeceğinize bu oyunlar neden türkçe değil diye isyan etmeniz lazım. nasıl kafalarda yaşıyorsunuz bu itiraz edenler sizi çok merak ediyorum. umarım çoluk çocuk muhabbetinden çıkıpda dilinize değer vermeyi ne zaman öğreneceksiniz.....
  • Türkçe olması güzel olur bence, zaten oyunda sizin tabirinizle 2 troll eksik, 2 troll fazla olsa da farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 12 Ocak 2012; 23:57:27 >
  • Oyunu tr ye ceviriyordum ki :D su yorumlardan sonra yapmayacagım :D:D:D

O zaman kendim için bir yama cıkartayım bari heroların skillerini turkceye cevirip bırakayım :D
     LoL türkçe dil desteği DH Toplansın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultr4slan -- 14 Ocak 2012; 1:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultr4slan

Oyunu tr ye ceviriyordum ki :D su yorumlardan sonra yapmayacagım :D:D:D

O zaman kendim için bir yama cıkartayım bari heroların skillerini turkceye cevirip bırakayım :D

http://imageshack.us/f/861/adsztj.jpg/
  • Türkçeleşmesin. Metin 2 silkroad knight gibi saçma sapan kişiler oynar oyunun bütün zevki kaçar.Şahsen ben yabancılarla oynarken daha çok zevk alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

LOL oynayan bütün DH liler hard pro olduğundan başka türke gerek yok.

Not: İroni

+1
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultr4slan -- 14 Ocak 2012; 1:23:22 >
  • yapma volkann
  • Hatırlıyorum bu konuyu
  • Ben de hatırlıyorum.
  • 1 sayfa yazıp hortlatmış bide
  • şverin çoluk çocuklar orada toplansın, bizde kendi server ımızda keyfimize bakalım
  • Neden mesajım kaldırılmış buranın moderatörüde ingiliz galiba.
  • Evet açıklıyorum... Herşey bu konu ile başladı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.