Arkadaşlar ing çok iyi olan bir arkadaşımız adam gibi bir metin hazırlasa hepimiz bu metini atsak ne kaybederiz kolları sıvıyalım ve yapalım şu işi Polski bile çıktı neden Türkiye olmasın !!! [
Hayırrrrrrrrrrrr. Bi oyunu daha kaybetmeyelim.
Bırak onlar metin2 ve wolfteam oynamaya devam etsinler.
quote:
Orijinalden alıntı: *HardCore*
"Bırak onlar metin2 ve wolfteam oynamaya devam etsinler" +157989462235932
quote:
+sonsuz. Türkçe olursa oyun, herkes abanır nooblar doluşur oyun zevkimiz mahvolur. Şu haliyle bile çok noob varken asla böyle bir şey olmaması taraftarıyım
Gerek yok olmasın
Ya bari bu resmi siteleri falan olsun :) veya oyundaki itemler skiller ya kısacası türkçe olsun ama metin2 gibi bir oyun değil lol bence herkes oynayamaz!!!
bence japonca olsun daha iyi türkler iyicene azalır ruslaarda oynamaz yunanlarda oynamaz yaşasınn noobsuz oyun
LOL oynayan bütün DH liler hard pro olduğundan başka türke gerek yok.
Not: İroni
fuzuli
gerek yok zaten tryndamere yi tirindamir diye okuyanlar var
İngilizce bilmeyen oynamasın o zaman kardeşim.Ben bi kadının ''Samınırs rifte hoş geldiniz'' veya ''minyınların doğmasına 30 saniye kaldı'' demesini istemiyorum
böyle kalsa daha iyi olur.
İngilizce bilmeyen oynamasın böylece oyunda seviyesizlik yaşanmaz, nasıl fikir?
2 kelime ingilizce öğrenin veya oynamayın.
Aman olmasın! " Abi geçen tıraynda aldım çok güçlü herkes eziq. Herkesi kesiyom ben xd xd " tarzı şeyler duymak istemiyorum!
quote:
+Gönlünden ne koparsa
Türkçesi çıksa bile İngilizce kullanmaya devam ederim.
Türkçe olması sorun değil de, türkçe olunca gelicek olan tipler sorun olabilir. O da bir kenarı, oyun içinde adamlarla konuşamıcak, dediklerini anlayamıcak ya da yanlış anlayacak olduktan sonra ne anlamı kalır ki oynamanın
Oyunda herkes Türkçe konuşsun, yavaş yavaş Knight Online'a çevirelim oyunu
Anlamıyorum gerçekten, gir oyun oyna çık Türkçe olsun, Türkçeee niye deniyor her oyuna. Hayır çok zor bişey yok size tutupta İngilizce edebi metin vermiyorlar ki. Item açıklamalarını zaten yapıyoruz. Yani neden Türkçe olsun diye bir ısrar var anlayamıyorum. Üstüne üstlük Türkçe olacak bir oyuna gelicek tipler de cabası.