Arkadaşlar lol oynarken mavi ekran veriyor pc reset atıyor ancak oyunu açtım izlemeye açtım yaklaşık 3 4 saat boyunca oyun izledim hata vermedi ama oyun oynamaya gelince hata veriyor.Aynı değerlerde izledm ve oynadım izlerken bişey olmuyo oynarken mavi ekran veriyor.
Kasayı yan yatır birde öyle aç oyunu
Laptoptan giriyorum aga o yüzden öyle bir şansım yok şuanda yaklaşık 10dakikadır izlemede oyun ekranda bir sorun yok ama oynamaya açınca 2. dakikada falan mavi ekran veriyordu bakalım bir süre böyle izlemede durucam doncak mı donmayacak mı sizi bilgilendiririm yine
Bendede oluyordu sana tavsiyem bozuk olan ram i çıkar
izlerken herhangi bir sorun yok ama oynarken atıyor oyunu yüklerken net gitti bi kaç kere o yüzden olabilir mi ? eğer ekran kartı ram falan olsa sorun oyun izlerkende atması gerekmez mi ?
izlerken vide izliyorsun oyun değil o pc ilgili sıkıntı var
Garantiye yollamıştım bu sorun ile ilgili hdd değişti dediler ancak şuanda ekran kartını güncelliyorum tekrar deneyeceğim olmazsa tekrardan garantiye götüreceğim normal zamanda birşey olmuyor ancak oyun oynarken mavi ekran veriyor
ekran kartını yükleyince birde başka oyunlarda deneyeceğim ona göre haber ederim en kötü tekrardan garantiye göndereceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme