Şimdi Ara

LOL oynarken mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lol oynarken mavi ekran veriyor pc reset atıyor ancak oyunu açtım izlemeye açtım yaklaşık 3 4 saat boyunca oyun izledim hata vermedi ama oyun oynamaya gelince hata veriyor.Aynı değerlerde izledm ve oynadım izlerken bişey olmuyo oynarken mavi ekran veriyor.

• Kasayı yan yatır birde öyle aç oyunu
  • Laptoptan giriyorum aga o yüzden öyle bir şansım yok şuanda yaklaşık 10dakikadır izlemede oyun ekranda bir sorun yok ama oynamaya açınca 2. dakikada falan mavi ekran veriyordu bakalım bir süre böyle izlemede durucam doncak mı donmayacak mı sizi bilgilendiririm yine
  • Bendede oluyordu sana tavsiyem bozuk olan ram i çıkar
  • DriverMax programını kurup ekran kartını güncelle.
  • izlerken herhangi bir sorun yok ama oynarken atıyor oyunu yüklerken net gitti bi kaç kere o yüzden olabilir mi ? eğer ekran kartı ram falan olsa sorun oyun izlerkende atması gerekmez mi ?
  • izlerken vide izliyorsun oyun değil o pc ilgili sıkıntı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantiye yollamıştım bu sorun ile ilgili hdd değişti dediler ancak şuanda ekran kartını güncelliyorum tekrar deneyeceğim olmazsa tekrardan garantiye götüreceğim normal zamanda birşey olmuyor ancak oyun oynarken mavi ekran veriyor
  • ekran kartını yükleyince birde başka oyunlarda deneyeceğim ona göre haber ederim en kötü tekrardan garantiye göndereceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.