Şimdi Ara

LoL'deki en zor hero?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 5 senelik dota playeriyim bu aralar arkadaşların ısrarlarıyla lol'e başladım fakat oyun bana çok kolay geliyor bana oynanması çok zor bir hero lazım yani mesela dotadaki invoker gibi bir hero var mı?
    Yani kısacası oyundaki oynanması en zor heroyu arıyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

LoL'ün En Zor Heroları: Ustalaşması Zor Şampiyonlar

League of Legends (LoL) geniş bir oynanabilir şampiyon yelpazesine sahiptir. Bazıları yeni başlayanlar için uygundurken, diğerleri ustalaşması yıllar süren inanılmaz zorlukta şampiyonlardır.

LoL'deki en zor şampiyonlar, karmaşık mekanikleri, yüksek beceri tavanları ve rakiplerini alt etmek için gereken derinlemesine oyun bilgileriyle bilinir. Bu şampiyonlar, oyundaki en yetenekli oyunculara bile meydan okur.

LoL'de oynaması en zor şampiyonlardan bazıları şunlardır:

• Azir: Kumdan askerler kontrol eden ve rakiplerini uzun menzilden taciz eden uzak dövüşçü.
    • Aurelion Sol: Evrenin gücünü kullanan, benzersiz bir oyun stiline sahip bir ejderha büyücüsü.
    • Lee Sin: Gözü kara bir suikastçı ve ormancı, akıcı hareketleri ve güçlü vuruşlarıyla tanınır.
    • Riven: Güçlü komboları ve yüksek hareketliliği ile rakiplerini beşe bölebilen bir dövüşçü.
    • Yasuo: Rüzgarı kontrol eden bir kılıç ustası, kritik vuruşları ve yüksek hasar çıktısı ile bilinir.

Bu şampiyonların her biri, ustalaşmak için inanılmaz miktarda zaman ve çaba gerektirir. Karmaşık yetenek setlerini öğrenmek, etkili kombinasyonlar geliştirmek ve oyunun inceliklerini anlamak gerekir.

Eğer LoL'ün en zor şampiyonlarına meydan okumaya hazırsan, sabırlı olman, çok pratik yapman ve rekabeti kucaklaman gerekecek. Bu şampiyonları başarılı bir şekilde oynamak, yalnızca üst düzey oyunculara ayrılmış bir başarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olaya öyle bakmak sağlıksız olur çünkü herkesin oynayabildiği karakterler farklı ama Syndra hakkında herkes hem fikir.
    Örneğin Tryndramere ve Master yi oynayamıyorum ki bunlara herkes noob herosu sağ tık herosu anlamında yorumlar yapıyor.
    Yeni başlıyorsanız Ryze Annie gibi champlarla oynayın sonra skill shot sahibi Ahri Ezreale geçin ki sonradan zorluk çekmeyin.
    Ek olarak y olması lazım ona basarak haritayı izleyin karaktere takılı kalmasın tavsiyem bunlardır size
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Olaya öyle bakmak sağlıksız olur çünkü herkesin oynayabildiği karakterler farklı ama Syndra hakkında herkes hem fikir.
    Örneğin Tryndramere ve Master yi oynayamıyorum ki bunlara herkes noob herosu sağ tık herosu anlamında yorumlar yapıyor.
    Yeni başlıyorsanız Ryze Annie gibi champlarla oynayın sonra skill shot sahibi Ahri Ezreale geçin ki sonradan zorluk çekmeyin.
    Ek olarak y olması lazım ona basarak haritayı izleyin karaktere takılı kalmasın tavsiyem bunlardır size

Hocam yeni başladım sayılmaz 1-2 aydır blitzcrank oynuyorum fakat rankedlarda çok banlıyorlar o yüzden başka bir main hero seçmek istiyorum bana çok çok zor bir hero lazım syndra gerçekten zor mu?

• Anivia, lee sin dene.

Ayrıca zorluğu heroda değil maçlarda aramalısın. Ranked oynayarak yükselmeye çalış.
  • Shaco denemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leblanc ve lee sin zor herolar bunların ayarında daha varmı bilmiyorum aklıma gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

Olaya öyle bakmak sağlıksız olur çünkü herkesin oynayabildiği karakterler farklı ama Syndra hakkında herkes hem fikir.

Hocam yeni başladım sayılmaz 1-2 aydır blitzcrank oynuyorum fakat rankedlarda çok banlıyorlar o yüzden başka bir main hero seçmek istiyorum bana çok çok zor bir hero lazım syndra gerçekten zor mu?

Blitzcrank türü agresif support oyuncusu oynamak istiyorsan:
    Thresh önerimdir.

Onun dışında zor herolar:Syndra,Orianna vb. diye sıralanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet zordur.
    Ama lane gerekir adc mi top mu oynuyorsun bunun hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum
    Syndra ap carrydir ama sen solo top oynuyorsan birşeye yaramaz ek olarak zorluğu iyiliği anlamına gelmez yada satıldığı para önemli olan geniş champları oynayabilmek. Örneğin teemo ad de kasabilirsn ad de. Yada lee gibi
    Yani her an oyunun gidişatına göre değişken champlar seni rahatlatabilir

• quote:

quote:

syndra - orianna - Twisted fate (ultisi harita kontrolü ister ve W su alışkanlık ister)
    lee sin var bide jungle harika oluyor.

• Amaç : dotacıyım, lol bebek oyunu.
  • mavi almamış anivia herhalde en zor herodur bence.Ayrıca iyi lee sin oynamak da zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

Amaç : dotacıyım, lol bebek oyunu.

Arkadaşım lütfen tartışma çıkarmaya çalışma
    Sen git tartışmayı bu başlık altında yaphttp://forum.donanimhaber.com/m_79751234/f_/key_lol+dota//tm.htm#79792421
  • DARIUS
  • quote:

quote:

Sen git tartışmayı bu başlık altında yaphttp://forum.donanimhaber.com/m_79751234/f_/key_lol+dota//tm.htm#79792421

Sen ne dersen de bu konuyu adamın yazdığı psikolojiyle açtın...
  • quote:

quote:

tartışma çıkarmaya çalışmıyorum, dediğini yazıyorum.

Uzun süre DOTA oynadım LoL'e yeni başladım çok kolay geliyor.

Bu arada DOTA'nın LoL'den daha iyi olduğu yönündeyim. Ama senin yazdığın bu.

• Ap Twisted Fate
  • Anivia orianna shaco leblanc. Zor severim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası benim en zorlandığım hero Orianna olmuştu çoğu kişiye kolay gelebilir ama gerçekten alışma süreci cok uzun sürdü..Bide menzili nerflendikten sonra oynamaya başlıyınca..Syndra zordur , Orianna bana göre zor , Lee sen skill shotlara alışman için birebir.Birazda en sevdiğim champ zedden bahsediyim.Aslında oynaması basit görünebilir ama iyi oynaması kesinlikle en zor şampiyonlardan..Lee sin gibi ordan oraya ve yapabilceklerinin sınırı yok outplay king
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bu başlık altında hangi oyun daha iyi tarzında herhalde kimsede veya bende bir yorum var mı?
    Sen kendi kendine gelin güvey olup hangisi iyi tartışması çıkarmaya çalışıyorsun resmen..

Benim demek istediğim ben sağ tık herosu oynamak istemiyorum bendeki herolar kolay geliyor malum oyundaki herolar parayla satılıyor hangisi zor hangisi kolay anlamak zor alıcağım heronun zor olmasını istiyorum

Dotaya yeni başlamış olsam test mod atar sürekli hero denerim zor olanı bulurum dotada sağ tık herolarının kralları var 9 yaşındaki çocuk bile oynar ben oyun kolaylığını sorgulamıyorum hero kolaylığını sorguluyorum..

LoL' de hero kolaylığını da test ederek bulamayacağım için forumdaki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum şimdi anladın mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bu başlık altında hangi oyun daha iyi tarzında herhalde kimsede veya bende bir yorum var mı?
    Sen kendi kendine gelin güvey olup hangisi iyi tartışması çıkarmaya çalışıyorsun resmen..

Benim demek istediğim ben sağ tık herosu oynamak istemiyorum bendeki herolar kolay geliyor malum oyundaki herolar parayla satılıyor hangisi zor hangisi kolay anlamak zor alıcağım heronun zor olmasını istiyorum

Dotaya yeni başlamış olsam test mod atar sürekli hero denerim zor olanı bulurum dotada sağ tık herolarının kralları var 9 yaşındaki çocuk bile oynar ben oyun kolaylığını sorgulamıyorum hero kolaylığını sorguluyorum..

LoL' de hero kolaylığını da test ederek bulamayacağım için forumdaki tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum şimdi anladın mı?

tf

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.