Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.628
Cevap
68
Favori
323.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de ilk başta PS4'ü hdmi ile TV'ye bağlayıp oradan da ses sistemine optik kablo ile çekiyordum. Ama bu şekilde TV surround sesi sterioya düşürüp ses sistemine aktarıyordu (benim tv ile alakalı, bozmadan aktaranlar da var). PS4'ten direkt sisteme optik ile bağlamayı deneyin. Sorun bu şekilde çözülecektir. Ayrıca PS4 ses ayarlarından da PCM haricinde Dolby ya da DTS seçmeniz gerekiyor. İkisinden birini seçtiğinizde ana menüdeyken bile arka hoparlörlerden ses geldiğini farkedersiniz.
  • arkadaşlar merhabalar, konuyu hortlatıcam biraz ama, z906 nın kontrol paneli z2300 ile uyumlu çalışır mı deneyen oldu mu ? benim konrtol panelinin kabloları içten kopma yaşamış sanırım arada gidiyor.
  • Deminden beri müzik dinleyerek test ediyorum, arkadaşlar şu linkteki ucuz 2+1 hoparlör:
    www.hepsiburada.com
    Snopy Sn-409 2.0 Siyah Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/snopy-sn-409-2-0-siyah-speaker-p-BDUCZLKPC-466

Logitech z906'dan daha iyi tiz veriyor bu 1

z906'nın çıkartamadığı (farkedemediği!) arka plandaki tiz vs sesleri çıkartabiliyor bu 2

SNOPY hoparlörün eksisi ise; derinlik yok. Oysa logitech sesleri daha derin. Bir de logitech biraz daha berrak ama dediğim gibi, snopy'e kıyasla çıkartamadığı tizler ve arka plan tizleri mevcut! Bu başlı başına sorun. Bu yüzden SNOPY hoparlör ile müzik dinlerken keyif alıyorum! Ama logitech dinlerken keyif almıyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: eylül kabus

Deminden beri müzik dinleyerek test ediyorum, arkadaşlar şu linkteki ucuz 2+1 hoparlör:https://www.hepsiburada.com/snopy-sn-409-2-0-siyah-speaker-p-BDUCZLKPC-466

z906'nın çıkartamadığı (farkedemediği!) arka plandaki tiz vs sesleri çıkartabiliyor bu 2

SNOPY hoparlörün eksisi ise; derinlik yok. Oysa logitech sesleri daha derin. Bir de logitech biraz daha berrak ama dediğim gibi, snopy'e kıyasla çıkartamadığı tizler ve arka plan tizleri mevcut! Bu başlı başına sorun. Bu yüzden SNOPY hoparlör ile müzik dinlerken keyif alıyorum! Ama logitech dinlerken keyif almıyorum!
    100 liralık ürünle 3binlik ürünü karşılaştırmayın bence.

Tizleri zayıf olabilir ama bu sistem film için üretilmiş daha çok. Evimde tam sinema havası var.

• eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Z906'nın çıkartamadığı dediğiniz sesler cızırtıdır hocam. Siz hangisiyle keyif alıyorsanız onunla dinleyin. İlla fiyata bakmamak lazım biri 3k, öbürü 100 Lira.
  • ses kartı olmadan kullanırsan öyle olur.bu sistem müzik için üretilmedi.eğer müzik dinlicem diyosan gidip stereo sistem kurarsın.5+1 ile ne işin var
  • ses kartı kullanmadığımı ne biliyorsun? creative z ses kartı ile kullanıyorum.
  • quote:

ses kartı kullanmadığımı ne biliyorsun? creative z ses kartı ile kullanıyorum.
    ozaman senin kulaklarda sıkıntı var.yada ses kartından ayar yapmayı bilmiyorsun.

Sound Blaster X-Fi Surround Pro ile kullanıyorum bütün tizleri ve derinlikleri duyabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 31 Mayıs 2020; 9:11:36 >
  • Merhaba birşey sormak istiyorum bilen cevaplayabilir mi
    Ses sisteminden PS4 e optik ile bağlı TV den psda hdmi ama TV ses ayarlarına girip PCM yaptığımda 5.1 oluyor
    Ama dts Neo 2.5 ayarı seçince z906da decode ışığı aktif oluyor şöyle bir sorun çıkıyor bütün kolonlardan konuşma sesleri geliyor Netflix de 5.1 destekli film izlerken ve Digitürk yayinlarinda bana en doğru şekilde bağlantı nasıl yaparım söyleyecek biri var mı
    TV Samsung f7000
    Ps4
    Z906
    Hdmi kablo paugge 2.0b
    Optik kablo Philips ben bunlar arasında ne yapabilirim
    Ayrıca TV arkasında
    Hdmi dvi
    hdmi STM
    Hdmi arc
    Hdmi MHL var hangisi PS4 için doğru baglanti olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1802

Merhaba birşey sormak istiyorum bilen cevaplayabilir mi
    Ses sisteminden PS4 e optik ile bağlı TV den psda hdmi ama TV ses ayarlarına girip PCM yaptığımda 5.1 oluyor
    Ama dts Neo 2.5 ayarı seçince z906da decode ışığı aktif oluyor şöyle bir sorun çıkıyor bütün kolonlardan konuşma sesleri geliyor Netflix de 5.1 destekli film izlerken ve Digitürk yayinlarinda bana en doğru şekilde bağlantı nasıl yaparım söyleyecek biri var mı
    TV Samsung f7000
    Ps4
    Z906
    Hdmi kablo paugge 2.0b
    Ayrıca TV arkasında
    Hdmi dvi
    hdmi STM
    Hdmi arc
    Bu arada TV fullhd 4k değil

• quote:

Merhaba birşey sormak istiyorum bilen cevaplayabilir mi
    TV Samsung f7000
    Ps4
    Z906
    Hdmi kablo paugge 2.0b
    Ayrıca TV arkasında
    Hdmi dvi
    hdmi STM
    Hdmi arc

• ARKADAŞLAR MERHABA, LOGİTECH Z2300 SES SİSTEMİMİN KONTROL PANELİ ARIZALANMIŞTI. SERVİSE MAİL ATTIM TEEEE HOLLANDANAN BİR HAFTADA SIFIR Z906 KONTROL PANELİ ULAŞTIRDILAR ELİME. FAKAT GİRİŞLERİ AYNI OLMASINA RAĞMEN HİÇBİR IŞIĞI YANMIYOR. RESET FALAN MI ATMAK GEREKİYOR YA DA TUŞ KOMBİNASYONU MU GEREKLİ NEDİR BİLGİSİ OLAN VAR MI? TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Alıntıları Göster
    İki optik ile tv yi ve ps yi ses sistemine baglarim,sesden dts neo secerim tv de. Tum kaynaklar sesi direk ses sistemine gonderir sesi ses sisteminim decoderi cozer.
    Bendede samsung f6470 tv var full hd. Seninle ayni sistemimiz var nerdeyse.ben tv yi dahili uydu aliciyla kullaniyorum yani extra digiturk dsmart vs yok,tv yi optik ile 906ya bagladim,ses ayari dts neo secili, decoderimde decode isigi yaniyor yani sesi tv islemeden ses sistemine yolluyor ve sesi 906 kendi isliyor.Komusma sesi merkez hoparlorden gelirken arka plan sesleri diger hoparlorlerdeb geliyor en temiz ses boyle.
    Eger tv yi digiturk ile izleseydim o zaman optik kabloyu tv den cikarip digiturkun optigine baglardim.Yani nerden izliyorsan ses cikisini direk kaynaktan alirdim.

• quote:

Deminden beri müzik dinleyerek test ediyorum, arkadaşlar şu linkteki ucuz 2+1 hoparlör:https://www.hepsiburada.com/snopy-sn-409-2-0-siyah-speaker-p-BDUCZLKPC-466

Randevu alin

www.doktortakvimi.com
    Kulak Burun Boğaz - Randevu Al - Yorumlar | DoktorTakvimi.com
    https://www.doktortakvimi.com/kulak-burun-bogaz

• Z906yi harici kumandayla kullanan varmi bana kumanda lazim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Z906yi harici kumandayla kullanan varmi bana kumanda lazim ?
    urun.n11.com
    Logitech Z-906 Ses Sistemi Kumandası - n11.com
    https://urun.n11.com/uzaktan-kumanda/logitech-z-906-ses-sistemi-kumandasi-P302929173

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Randevu alin

https://www.doktortakvimi.com/kulak-burun-bogaz

Alıntıları Göster
    😂😂😂😂😂😂

• eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Yazık sizin adınıza çok üzüldüm.
  • GİGAWORKS VAR S750 TAMİRİNDEN ANLAR MISIN
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapBiTT -- 3 Ağustos 2020; 17:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.