Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.628
Cevap
68
Favori
323.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam olarak anlamadım, Benim kutusunda Z906 var öylece duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 tane Z5500 aldim 10 saniye dinledikten sonra sattim. Sonra tekrar aldim ve yine sattim. Z906 belki daha kalitelidir dedim onu aldim ama onu da sattim. Suan z623 sub ve z2300 sub var. Uydu olarak baska cihazlar kullaniyorum.

Z5500 de evet guc var ama davul gibi bass veriyor. Hic tat yok.

Z906 nispeten daha kaliteli bass veriyor ama erken distorsiyona giriyor.

Z623 en tatli bass i veriyor. Distorsiyon sorunu bunda da var.

Z2300 ise ondan biraz daha sert ve daha guclu.
  • bu çıkalı kaç yıl oldu hala logitech in en iyi haporlörü bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

bu çıkalı kaç yıl oldu hala logitech in en iyi haporlörü bu
    aşağı yukarı 10 yıl'ı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

1 tane Z5500 aldim 10 saniye dinledikten sonra sattim. Sonra tekrar aldim ve yine sattim. Z906 belki daha kalitelidir dedim onu aldim ama onu da sattim. Suan z623 sub ve z2300 sub var. Uydu olarak baska cihazlar kullaniyorum.

Z5500 de evet guc var ama davul gibi bass veriyor. Hic tat yok.

Z906 nispeten daha kaliteli bass veriyor ama erken distorsiyona giriyor.

Z623 en tatli bass i veriyor. Distorsiyon sorunu bunda da var.

Z2300 ise ondan biraz daha sert ve daha guclu.
    z623 gerçekten çok güzel bass veriyor, eno - penthouses şarkısında anladım
  • küçücük odamda 5 kolonu yukarıya duvarlara dağıttım ama ben odanın ortasında bana en yakın olanları duyuyorum o yüzden hepsine ayrı ayrı ses ayarı vermek istiyorum
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara bagliysa ses karti ayarlarindan yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bilgisayara bagliysa ses karti ayarlarindan yapabilirsiniz.
    evet bilgisayara bağlı ama ses kartı ayarı yapabilir mi bunu? çünkü bilgisayardan tek kablo normal 3.5mm jack ile gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

evet bilgisayara bağlı ama ses kartı ayarı yapabilir mi bunu? çünkü bilgisayardan tek kablo normal 3.5mm jack ile gidiyor

Alıntıları Göster
    Normalde 3'lü 3.5 mm kablo olması lazım. sarı-yeşil-siyah uçlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z906 yı creative ae-5 ile kullanan varsa iletişime geçebilirmi lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bass kabinim çok yıprandı eğer elinde boş kabin veya arızalı amfi olan var ise iletişime geçsin satın almak istiyorum.

• kralbros kullanıcısına yanıt
    Çok zor ama, uyduları bozup bass sağlam kalan var mıdır? Bekleyip görelim.
  • merhaba arkadaşlar.z906 ses sitemimde amfi de ışık var ama ses gelmiyor sorun ne olabilir ? daha önce bu sorunu yaşayıpta çözebilenler oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahatto

merhaba arkadaşlar.z906 ses sitemimde amfi de ışık var ama ses gelmiyor sorun ne olabilir ? daha önce bu sorunu yaşayıpta çözebilenler oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz ?
    cihazı resetlemeyi denedinizmi?
  • komiks kullanıcısına yanıt
    yok hayır denemedim.nasıl yapılıyor acaba.şimdi hemen kurup denemek istiyorum bi ihtimal çalışır belki.

Edit: Şimdi sistemi bağlayınca hatırladım.Amfi de ışık yok.bende bizim buralarda ses sistemleriyle uğraşan tamirciye götürmüştüm.Bass'ı açıp kontrol etmişti elektrik geliyordu.Sonra aynı sistemden kuzenimde de olduğundan onun amfisini alıp denedim.Onda da ışık gelmedi.sanırım sıkıntı bass ta.ne gibi bi sıkıntısı olabilir acaba ? yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahatto -- 24 Nisan 2020; 2:35:26 >
  • quote:

yok hayır denemedim.nasıl yapılıyor acaba.şimdi hemen kurup denemek istiyorum bi ihtimal çalışır belki.

Edit: Şimdi sistemi bağlayınca hatırladım.Amfi de ışık yok.bende bizim buralarda ses sistemleriyle uğraşan tamirciye götürmüştüm.Bass'ı açıp kontrol etmişti elektrik geliyordu.Sonra aynı sistemden kuzenimde de olduğundan onun amfisini alıp denedim.Onda da ışık gelmedi.sanırım sıkıntı bass ta.ne gibi bi sıkıntısı olabilir acaba ? yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler şimdiden.
    cihazın kapalı olduğundan eminseniz ınput tuşuna ışıklar yanıp sönene kadar basılı tutun
  • komiks kullanıcısına yanıt
    maalesef denedim ama olmadı.dediğim gibi ışık yanmıyormuş.hiç bi şekilde ışık yok amfi de.
  • quote:

maalesef denedim ama olmadı.dediğim gibi ışık yanmıyormuş.hiç bi şekilde ışık yok amfi de.
    büyük ihtimal elektriksel bir sıkıntısı var iyi bir elektronikçiye gösterebilirsin.
  • Forumda z906 sı bozulupta yaptırabilen var mı ? Ben istanbulda oturuyorum.Eğer daha önce birine yaptırmış bir kişi varsa en azından sorunu daha kolay çözebilir.Yardımlarınız için teşekkürler.

• Arkadaşlar selam. Karışık gibi görünen bi konu hakkında yardıma ihtiyacım var.

Ben Z906 ses sistemi kullanıyorum. sistemi samsung 49ku7500 model tv ye optik ile bağladım. thx dolby destekli bir film indirdim 50 gb boyutlu. onu usb'ye atıp tv ye taktım ve çalıştırdım. normalde hoparlörlerden thx destekli ses almam gerekiyor ama alamıyorum. (z906 nın "decoder" ışığı yanmıyor. yanmadığı için sesi thx değil normal 5.1 verdiğini anlıyoruz) pc ile filmi açtığımda ses kartımın uygulaması ile ses çıkışını seçip orjinal thx sesini alıyorum.

Bu noktada ne yapmam gerekiyor. Uygun bir media player mı almam lazım, (Hangiler mesela?) yoksa harici bir ses kartı mı? Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.