Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konudan biraz uzak kalmışım yaa bu boost 22 nedir , ve ya seri nosu nedir nasıl yapılır açıklayın ne olur
  • saol desteğini hissediyoruz eksik olma kart ı alınca başına bela olurum artık

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

dostum ben de pcmcia yuvası var sorun yok o zaman ..

arkadaşlar agudy 2zs kullanıyorum yardımcı olurum sistemim zaten imzamda

• oohoo dostum sana direk sayfa 77-78 i komple tavsiye ediyorum bi oku .. boost 22 11 den sonra mute ye basılı tutup açılan sesi extra dan arttran ilave bi özellik seti de yeni aldın bu özellikle yeniden doğarsın şimdi sen

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

konudan biraz uzak kalmışım yaa bu boost 22 nedir , ve ya seri nosu nedir nasıl yapılır açıklayın ne olur

• quote:

saol desteğini hissediyoruz eksik olma kart ı alınca başına bela olurum artık

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

quote:

dostum ben de pcmcia yuvası var sorun yok o zaman ..

arkadaşlar agudy 2zs kullanıyorum yardımcı olurum sistemim zaten imzamda

sen kartı al gerisi kolay sonra ver çoşkuyu

• + 1907 sana mail attım görmedin mi? (bu arada nihayet saat 00:00 itibari ile 'wolverine on stage' )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 16 Şubat 2007; 0:01:56 >
  • quote:

oohoo dostum sana direk sayfa 77-78 i komple tavsiye ediyorum bi oku .. boost 22 11 den sonra mute ye basılı tutup açılan sesi extra dan arttran ilave bi özellik seti de yeni aldın bu özellikle yeniden doğarsın şimdi sen

quote:

konudan biraz uzak kalmışım yaa bu boost 22 nedir , ve ya seri nosu nedir nasıl yapılır açıklayın ne olur

şuan coşmuş durumdayım ayrıca saatin geç olması ve boost 22 yi deneyemiyeceğim için üzgünüm.o sayfaları okudum ve her mesajda ağzım bir karış daha açıldı yırtılmak üzeregel yarın gel yarın gel yarın

• rap_ustad vallaha dün z5500 ün gizli özelliklerini çıkardıktan sonra sabahı zor ettim. sabaha actım boots 22 yanlız bass sürücünü fazla zorlama derim. bassı biraz düşükten başlat boots 22 olayını denerken
  • Arkadaşlar, öncelikle sizleri böyle mutlu görmek beni de mutlu ediyor. Allah devamını versin, bozmasın.
    boost 22 olayında zaten ilk yaptığım çeviride ben de anlamıştım optic ve coax'ta olmayacağını çünkü adamlar bunu analog sesin optic ve coax.a göre daha az çıkması nedeniyle koymuşlar sete.
    Aslında bence 6ch direct kullananlar, stereo, stereox2, prologic II movie ve prologic II music ayarlarına göre zaten daha fazla ses alıyolar ancak 6ch direct haricindeki sesler gerçekten daha az ses verebiliyor. Burda +11db devreye giriyor böylelikle ve sesi artırıyor. Ben zaten dvd izlerken boost 7-8i nadir yukarı çıkabiliyordum yani boost 22yi dvd için çok zordu denemem ama olsaydı sadece anlık da olsa sese bakardım. Asıl sorun, mp3 dinlerken zaten boost'u bırakın 20. dilime gelemiyorken şimdi boost 22 hiç akıl karı değil..

Yine de herkese bol boost'lu günler..

• quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

rap_ustad vallaha dün z5500 ün gizli özelliklerini çıkardıktan sonra sabahı zor ettim. sabaha actım boots 22 yanlız bass sürücünü fazla zorlama derim. bassı biraz düşükten başlat boots 22 olayını denerken

magenta dostum seti daha alalı 2 gün aldı.tabiki temkinli şekilde gidicem boost 22 yeaynen sabah gelmek bilmez şimdi.ya sette daha ne cevherler varmış bilmiyoruz , bakalım daha neler çıkarıcaklar

• çok dikkatli okumamışım.ben coax bağlantı yaptım.o zaman boost 22 yapamıcamanalog sesle digital ses arasında inanılmaz fark varmış bunu sabah anladım.
  • bu arada dostlar biliyorum avatar ımı ve imzamı sürekli görmekten bıktınız , arka arkaya mesaj atmıyayım diyorum ama diğer test leri de buldum !!

-Bass Test - Dolby Digital Bass uzunluk 1:50

-Curse of Monkey Island - THX Sony Dolby Digital Intro 256 kps uzunluk : 0.32

-Bass Test - SFX - THX Dolby Digital - Full Test with MGM Int 256kps uzunluk : 0.56

-Dolby Digital - AC3 Surround Sound Test (bu starwars 'ın) 320kps uzunluk : 0:30

-Thx Dolby Digital 5.1 - Subway-Grand Surround Sound Test 256kps uzunluk : 0:39

-THX Dolby Digital Surround Theater- ULTIMATE SUBWOOFER TEST uzunluk : 1.50

-THX Dolby Digital Surround Sound - Sony DTS Sound Test uzunluk : 0. 49

-THX Sound Check - Dolby Digital Effects uzunluk : 0.26

-AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test uzunluk : 0.48

-3D Sound Effects - Dolby Digital Surround Sound Jurassic Park uzunluk : 1.12

bu arada halilibrahim1907 kardeşim sendeki testlerle buradan karşılaştırma yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 16 Şubat 2007; 0:26:41 >

• quote:

quote:

rap_ustad vallaha dün z5500 ün gizli özelliklerini çıkardıktan sonra sabahı zor ettim. sabaha actım boots 22 yanlız bass sürücünü fazla zorlama derim. bassı biraz düşükten başlat boots 22 olayını denerken

magenta dostum seti daha alalı 2 gün aldı.tabiki temkinli şekilde gidicem boost 22 yeaynen sabah gelmek bilmez şimdi.ya sette daha ne cevherler varmış bilmiyoruz , bakalım daha neler çıkarıcaklar

hocam bende alalı 2 gün oldu ama hemen boots 22 insanın elinde böyle bir güç olunca dayanası gelmiyor vallahi.

• quote:

bu arada dostlar biliyorum avatar ımı ve imzamı sürekli görmekten bıktınız , arka arkaya mesaj atmıyayım diyorum ama diğer test leri de buldum !!

-Bass Test - Dolby Digital Bass uzunluk 1:50

-Curse of Monkey Island - THX Sony Dolby Digital Intro 256 kps uzunluk : 0.32

-Bass Test - SFX - THX Dolby Digital - Full Test with MGM Int 256kps uzunluk : 0.56

-Dolby Digital - AC3 Surround Sound Test (bu starwars 'ın) 320kps uzunluk : 0:30

-Thx Dolby Digital 5.1 - Subway-Grand Surround Sound Test 256kps uzunluk : 0:39

-THX Dolby Digital Surround Theater- ULTIMATE SUBWOOFER TEST uzunluk : 1.50

-THX Dolby Digital Surround Sound - Sony DTS Sound Test uzunluk : 0. 49

-THX Sound Check - Dolby Digital Effects uzunluk : 0.26

-AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test uzunluk : 0.48

-3D Sound Effects - Dolby Digital Surround Sound Jurassic Park uzunluk : 1.12

bu arada flood yapıyorum ama test parçalarının telif hakkı var mı bu hepimizi yararlanabileceği sekilde burada sunsak olmaz mı? sonuçta cihazları bir test amaçlı yapılmıs parçalar.

• Kesinlikle sorun olmayacaktır. Çünkü amaç burda herhangi bir sanatçının bir şarkısını sunmak değildir. Ses sistemi için denenmesi uygun mp3lerin paylaşımı sitede sorun olmayacaktır. Bunu ben daha önce açtığım topiclerde yaptım. upload edip vereceğiniz linkler kesinlikle sorun teşkil etmeyecektir. şimdiden kolay gelsin..
    quote:

bu arada flood yapıyorum ama test parçalarının telif hakkı var mı bu hepimizi yararlanabileceği sekilde burada sunsak olmaz mı? sonuçta cihazları bir test amaçlı yapılmıs parçalar.
  • bilmiyorum ki dostum ya hakikaten herkeste olsun da istiyorum bi yandan! .. bu arada sayfa 80 olduk arkadaşlar 100.sayfaya özel bişey düşündünüz mü ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

Arkadaşlar saat 23.30 dan beri 2 yaşındaki kızımın ateşini düşürmekle uğraşıyorum ve ALLAH'IMA ŞÜKÜR ŞU ANDA DÜŞTÜ.Malum gözüme uyku girmiyor topiği açayım bakayım dedim.Sizlere ne söyleyeyim bilemiyorum.İnanın şu ağlamaklı moralsiz halimde bile bana resmen moral oluyorsunuz.Resmen çoşmuşsunuz ya.Aileye hergün yeni birilerinin katılması insanı heyecanlandırıyor.Bu arada Gökhan'dan (rap_ustad) yine haber yok.Adam seti aldı iyice eve kapandı.Neyse arkadaşlarım 2. ailem duygusallığımın yoğun olduğu şu saatlerde hepinizi çok sevdiğimi söyleyerek hepinize iyi geceler diliyorum...

dostum çok geçmiş olsun..

• oo süper başlıyorum hemen gecomert kardeş

THX Dolby Digital 5.1 - Extreme Bass Test.mp3

Sound Effects - THX - Boston Acoustics Bass Test CD - Woofer Cooker.mp3

benden zaten sadece bunlar var birazdan linklerle geliyorum.
  • dostum peki o halde de ! ben biraz forum cahili olduğumdan parçaları nasıl upload ediceğimi bilmiyorum resim gibi diğil ki bunlar öğretirseniz memnuniyetle yaparım

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Kesinlikle sorun olmayacaktır. Çünkü amaç burda herhangi bir sanatçının bir şarkısını sunmak değildir. Ses sistemi için denenmesi uygun mp3lerin paylaşımı sitede sorun olmayacaktır. Bunu ben daha önce açtığım topiclerde yaptım. upload edip vereceğiniz linkler kesinlikle sorun teşkil etmeyecektir. şimdiden kolay gelsin..
    quote:

• o zaman ben sana mail atayım sen link yap olur mu ??

quote:

oo süper başlıyorum hemen gecomert kardeş

THX Dolby Digital 5.1 - Extreme Bass Test****

Sound Effects - THX - Boston Acoustics Bass Test CD - Woofer Cooker****

benden zaten sadece bunlar var birazdan linklerle geliyorum.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.