Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi herseyi denedim sesler son seviyee acaba onla alakali olabilirmi..
  • yani sadece center mi bozuk cıkıyor ? Diğerlerindede varmı o sorunu bende yasadım ilk zamanlar ama sonra düzeldi decoder den sub, center ve surround ayarlarını %50 yap bi dene.
  • abi ole oluca bi sorun yok zaten ..yani bu normalmi..bide ben silikonlatim dedim su centern plastige degen yerlerini bi sorun olurmu garanti disi filan kalirmi ..
  • dün akşam denedim boost 22 olayını tabii playerdan ses kısıktı şimdi bu boost 22 de müzik dinlemek seta zarar verirmi acaba gerçi o sese dayanılmaz ama denemek için bir kaç dakika sub sesi 4. kademede iken bişey olurmu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmorbulut

abi ole oluca bi sorun yok zaten ..yani bu normalmi..bide ben silikonlatim dedim su centern plastige degen yerlerini bi sorun olurmu garanti disi filan kalirmi ..

dostu keşke silikonlattırmasaydın türkiyede garanti merkezleri burnundan kıl aldırmıyo ama sen yinede problemden amin olun garantiye göder istersen ama ses kartını tekrar kur fenomenman dediği gibi kabloları kontrol et
  • ya zaten suan ses kalmadi gibi birsey ...su bir incelemede yirtilacak gibi olmus deniyoya o ses gibiydi simdi kalmadi

silikonu cikartmak kolayda sanki garantiye yollasam ne dicekler ya bu turkiyenin daha cok gelimesi gerek
  • bide ben sesleri son seviye kullaniyorum center sub surround filan bu da etkilermi???
  • quote:

bide ben sesleri son seviye kullaniyorum center sub surround filan bu da etkilermi???

olmazz!! sub seviyesini en az 3 yada 4e düşür neyaptın dostum diğerleri senin kulak zevkine kalmış ama onları açsan çevresel ses için daha iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 16 Şubat 2007; 12:47:59 >
  • quote:

ya zaten suan ses kalmadi gibi birsey ...su bir incelemede yirtilacak gibi olmus deniyoya o ses gibiydi simdi kalmadi

silikonu cikartmak kolayda sanki garantiye yollasam ne dicekler ya bu turkiyenin daha cok gelimesi gerek

dostum bence senin sorunun setten değil ses kartı driverindan olabilir. Kullandıgın player dan oabilir mediasource kullanmanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

quote:

abi okadar sikildim ki bir hafta once 135 ytl verdim gittim microfot wirless laser 6000 aldim garantiye yolladim ..monitor aldim garantiye yolladim ..bununda kasadaki bosluktan mis gibi geldi bana .ustune bastirinca kesiyordu...sizin bole sorununuz varmi yada en azindan bu bi sorun mu? bide bunun garantiyi etkileme ihtimali var mi?

kardes kablo baglantilarini kontrol ettin mi test yaptiginda pc de ve decoder de ses normal cıkıyor mu? normalda oyle birsey olmaması lazım bi yerde bi hata olmustur kabloları sök yeniden tak bi dene ?

FeNoMeNMaN güzel söylemiş analog kullanıyorsan kablo bağlantında problem vardır ama bağlantılarında problem olmadığından eminsen garantiye gönder derim.. bende de center çok bozuk bir hoparlörmüş gibi ses çıkarıyordu meğersem sorun hoparlörlde değil yaptığım konfigürasyondaymış.su an center surround sub full kullanıyorum.

• konfigrasyon derken ne yi kastettin kardesim
  • quote:

konfigrasyon derken ne yi kastettin kardesim

yani kurulum ve yapılandırma kardeşim. yani kabloları düzgün takmama ve bazı yazılımsal ayarlarda problem ama geneli kablo yanlışlığı ben yerlerinde bir yanlışlık yapmışım bu sebeple. her ses kartını sub/center front ve surround hoparlör girişlerinin yerleri farklı olabiliyor.
  • quote:

abi herseyi denedim sesler son seviyee acaba onla alakali olabilirmi..

Selam z5500 cü dostlar!! Coşmuşuz valla ..

Sorunu olan kardeşim;normal şartlarda centerdan ses gelmemesi lazım ister yüksek ses ister kısık ses olsun,yanlış hatırlamıyorsam böyle bir sorunu olan arkadaş daha vardı,rahatsız oluyorsan değişim şansın varken ver servise değiştirilmesini iste.Başka bir çözüm yolu olabilirmi dostlar??
  • ya arkadaşlar z5500 'ün alarm özelliği olsada şöle bizi o muhteşem sesiyle sabahları uyandırsa istediğimiz parçalarla, benim bu telefondan bıktım ben hiç uyandırmayı beceremiyo beni hep uyuya kalıyorum(uykum biraz ağırdırda )

şöle sabahın 6 ' sında birden boost 11' le zıplatsa beni yataktan süper olur hatta bizim apartmana böle bi hizmet düşünebilirim ben ÜCRETSİZ

• quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

ya arkadaşlar z5500 'ün alarm özelliği olsada şöle bizi o muhteşem sesiyle sabahları uyandırsa istediğimiz parçalarla, benim bu telefondan bıktım ben hiç uyandırmayı beceremiyo beni hep uyuya kalıyorum(uykum biraz ağırdırda )

şöle sabahın 6 ' sında birden boost 11' le zıplatsa beni yataktan süper olur hatta bizim apartmana böle bi hizmet düşünebilirim ben ÜCRETSİZ

hocam dvdyi programla varsa öyle bişey. bir anda jurassick parkla falan girsin..

• sabah 6 bi bakmışın t-rex evde
  • apartman sakinlerinin dikkatine hayvanat bahçemizden çok vahşi bir T-REX kaçmıştır !!!

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

sabah 6 bi bakmışın t-rex evde

• dostlarım bilirsiniz o jurassic park T-Rex in test mp3 var onun başında böyle kuş sesleri falan (t-rex gelmeden) böyle gayet güzel huzurlu bi ortam işte sabah öyle bişey olcak vallaha yatakta zevkten dört köşe olursun
  • şuan itibariyle 2 günlük z5500 üm bozulmuş durumdaelektriği kesilmiş ve bir daha gelmedi.ne yaptıysam olmuyor.alette tık yok.o kadar hevesim kırıldıki servise bile götürmek istemiyorumbu kadar çabuk bozulabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi offfffff offffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Şubat 2007; 18:14:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

şuan itibariyle 2 günlük z5500 üm bozulmuş durumdabirden elektriği kesildi ve bir daha gelmedi.ne yaptıysam olmuyor.alette tık yokbiraz soğumasını bekledim yine denedim ama olmuyor.o kadar hevesim kırıldıki servise bile götürmek istemiyorumbu kadar çabuk bozulabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi offfffff offffffff

yapma dostum ya dur bozma moralini geçmiş olsun sigortası yanmış olabilir elektirik dalgalanmalarından dolayı sıkma canını dicem ama seni anlıyorum

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.