Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @rap_üstad kardeşim hayırlı uğurlu olsun iyi bir seçim yapmışsın Ben de eskiden senin gibi düşünüyordum yani z-5500ü standart multimadia sistemlerle karıştırıyordum ama hata yaptığımı sistemi alınca çok net bir şekilde anladım Bu sistem hakikaten kendinden çok daha pahalı sistemlere kafa tutuyor hatta çoğunu solluyor buna eminim
  • dostum sen bi de coax ı bauhaustan almıycaktın ki o zaman görücektin ben geçen ordaydım çünkü pek iyi markalar yoktu bu arada sen ne marka aldın ?

venom800 +1 bu arada rap_üstad sen bi de sistemi benim şarkılarla dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 20:49:24 >
  • dostum şuan evde değilim.olsam hemen bakar yazardım.zaten idarelik aldım.hafta sonu değiştiricem.ama o bile beni mest etmeye yettiayrıca aşırı fark olurmu coax ı en iyi olanını alınca.ona göre hafta sonu dvd için ayırdığım paradan alıcam??
  • saol venom800 dostum.artık cidden başka setlerle karşılaştırmıcam.çünkü ellerimi yormaya değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 15 Şubat 2007; 20:57:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

en sonunda bende aranıza katıldım bir hoşgeldin yokmuüzerimdeki şok etki geçince setle ilgili yorumlarımı yazıcam

welcome to Z5500 area gokhannnn yeni setin hayirli olsun sende katildin bu kervana

• quote:

dostum şuan evde değilim.olsam hemen bakar yazardım.zaten idarelik aldım.hafta sonu değiştiricem.ama o bile beni mest etmeye yettiayrıca aşırı fark olurmu coax ı en iyi olanını alınca.ona göre hafta sonu dvd için ayırdığım paradan alıcam??

dostum memnunsan sorun yok hele dvd için para ayırdıysan ama bende profigold var almışken en iyisini alim dedim inanılmaz memnunum .dedim ya demin sanki t-rex bizim evdeydi ama seninkini dinlemediğim ve markasını bilmediğim için bi kıyaslama yapamıycam yani karar senin

• quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

quote:

en sonunda bende aranıza katıldım bir hoşgeldin yokmuüzerimdeki şok etki geçince setle ilgili yorumlarımı yazıcam

welcome to Z5500 area gokhannnn yeni setin hayirli olsun sende katildin bu kervana

saol yasin abi , biraz gecikti ama sonuç güzel oldu

gecomert dostum öğlende cars filminin kahramanları bizdeydicidden dvd den bu kadar temiz ve net ses beklemiyordum.dvd performasını merak edenlere sölüyorum 10 numara bu alet

• Z5500 FOREVER
  • ya benimde iyi bir optik kobla almam lazım şuan hama marka kablo kullanıyorum bide mağlum öğrencilik muğladayım burdada profigold bulmak imkansız artık istanbul'a gelince alcam en uygun nerelerde acaba ben kadıköy yazıcıoğlu diye duydum varmı ordan alan arkadaşlar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

ya benimde iyi bir optik kobla almam lazım şuan hama marka kablo kullanıyorum bide mağlum öğrencilik muğladayım burdada profigold bulmak imkansız artık istanbul'a gelince alcam en uygun nerelerde acaba ben kadıköy yazıcıoğlu diye duydum varmı ordan alan arkadaşlar???

kardes sen ist a gel yzıcıoğlunda her yerde bulursun giriste sağdan 4. dükkanda her marka var
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

quote:

Orjinalden alıntı: terapati

quote:

Orjinalden alıntı: stres

Yine koştum yardımınaAha bununla bağlican.

stres ne uğraştırdım ama seni walla goldenflame sen de saolasın.. peki şimdi bu kablonun bir ucunu Z-5500'e diğer ucunu PS2'ye bağlayıp, "optical" seçeneklerini seçince olay tamam olacak öyle midir? başka ne olacak ki, sorduğum da soru olsa

P.S. şimdi baktım da bu kablo 1,8 metre kısa geldi benim planlarıma göre.. peki profigold'un PGD563 modeli bunun için uygun mudur? 3m de kendisi, oldukça yeterli

Profigold Kablolar

Dostum profigold çok iyi bir markadır bende kullanıyorum ve çok memnunum hatta acustic research ten daha iyi bir markadır diye biliyorum (yanlışım varsa düzeltin) aldığım yerlerde öyle söylüyorlardı acustic research çin malıdır ama profigold hollanda malı diye.

Ben kadıköy yazıcığlu iş hanında 2. katta detay adında bi dükkandan bir hafta önce 40 milyon a aldım hem de 3 metre adam 50 dedi ama pazarlık yapabiliyosun oralarda yanlız elindeki tek 3 metrelik kabloydu bi tane kalmıştı diğerleri 1 metreydi ama adam gelir demişti bi araştır istiyosan oralarda alt katta da köşede kablo satan meşur biyer var ben onada sormuştum onlarda hep profigold satıyor çünkü, ama onun elindede iki ucu optik olan kalmamıştı bi ucu farklıydı sana tavsiyem alırken iki ucununda optik olmasına dikkat et kutunun üzerinde opt-opt yazmalı..

işte bendeki kablo
     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

buda kutusu
     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

dostum burda terapati kardeşe anlatmıştım sen de bak .bu arada fenomenman kardeşin 4. dükkan diye tarif ettiği yer benim alt katta köşede diye tarif ettiğim yerle aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 21:32:04 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

ya benimde iyi bir optik kobla almam lazım şuan hama marka kablo kullanıyorum bide mağlum öğrencilik muğladayım burdada profigold bulmak imkansız artık istanbul'a gelince alcam en uygun nerelerde acaba ben kadıköy yazıcıoğlu diye duydum varmı ordan alan arkadaşlar???

kardes sen ist a gel yzıcıoğlunda her yerde bulursun giriste sağdan 4. dükkanda her marka var

eyvallah fenomenman kardeş biliyorum gecomert kardeş bakmıştım ama nerden alabilirim alayım diyodum bu arada parçalar güzemiş paylaşım için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 15 Şubat 2007; 21:35:04 >

• @gecomert 3 metresini nasıl 40 ytl ye aldın valla bravo.Burda 1 metresine yani pgd561'e 42 ytl istiyorlar egemen elektronikte.
  • valla bende bilmiyorum adam sevdi beni herhalde şaka maka sizin orda pahalıymış ben pazarlık yapmıştım ama
    quote:

@gecomert 3 metresini nasıl 40 ytl ye aldın valla bravo.Burda 1 metresine yani pgd561'e 42 ytl istiyorlar egemen elektronikte.
  • Astech'e sordum mail yoluyla.Onlar iyice çıldırmış.Utanmadan 47 ytl + kargo dediler.Bende cevap yazdım fiyatınız kazıkmış diye.Bir daha ses soluk çıkmadı heralde kızdılar
  • parçaları beğendiğinize sevindim stres Astech tekilere benden de selam söleseydin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 21:55:19 >
  • valla üstüne bi de fiş isteseydim hiç üşenmeden scan edip gösterirdim size

quote:

Astech'e sordum mail yoluyla.Onlar iyice çıldırmış.Utanmadan 47 ytl + kargo dediler.Bende cevap yazdım fiyatınız kazıkmış diye.Bir daha ses soluk çıkmadı heralde kızdılar
  • 3m si 40-45 ytl falan arkadaslar yazıcıoğlu'nda doğru yani bi arkadasim sormustu...
  • bu arada gecomert kardes onerdigin mp3 ler bayaaa bomba saolasın titresim o bicimm

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 15 Şubat 2007; 22:08:42 >
  • İzmirde profigold markayı satan tek yer egemen elektronik olduğu için adamlar burunlarından kıl aldırmıyorlar maalesef.Başka şansımız yok.
    quote:

3m si 40-45 ytl falan arkadaslar yazıcıoğlu'nda doğru yani bi arkadasim sormustu...
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.