Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten arastirin arkadaslar haksız kazanca taviz vermeyin. Hepsiburada da falan yok mu ?
  • beğendiğinize çok sevindim ama camı çerçeveyi bantlamayı sabitlemeyi unutmayın mesuliyet kabul etmem
    quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

bu arada gecomert kardes onerdiğin mp3 ler bayaaa bomba saolasın titresim o bicimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 22:17:01 >
  • ya nasil bi titresimdir bu anlamadim gitti ama bi yandan cok kötü yaaa walla böyle giderse ic kapıların camlarının önlerine civileri cakmaya baslicam babam artik yüksek sesten değil camların zırıldamasından sikayetci adamlar tirsiyo doğal olarak deprem falan oluyo diye ama civilicem
  • gecomert dostum senden yeni testler bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 15 Şubat 2007; 22:18:25 >
  • dostlar z-5500 ile yeni bilgiler paylaşan, emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorm, yüreğinize sağlık

arkadaşlar dün audigy2 zs geldi, kurdum yaklaşık 1 saat falan dinledim. onboard çözümle sadece kendimi yoruyormuşum bunu anladım. kart hoşuma gitti. biraz kurcaladım ama gerekli gereksiz biçok ayar koymuşlar, aynı şeyi bi açıyom 5 dk sonra kapatıyom fakat pc dayanmadı. bozuldu. epey uğraştım ama yapamadım bi türlü, bugün tamire verdik, bakamamışlar, inş. yarın yaparlar, şu yeni z-5500 taktiklerini uygulayacağım bende

set yazılımı 2.0.9 çıktı. boost22 yi sabırsızlıkla merak ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

gecomert dostum senden yeni testler bekliyoruz

bende daha bi sürü olması lazımdı fakat şuan nerde bilmiyorum bulunca yazarım thx vınlaması , starwars 5.1 testleri falan vardı

gunlerim sensiz dostum kartın hayırlı olsun buarada bende alıcam inşallah aynından benim laptop 'a umarım bende öle sesi açamaz hale gelirim pek sanmıyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 22:38:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

dostlar z-5500 ile yeni bilgiler paylaşan, emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorm, yüreğinize sağlık

arkadaşlar dün audigy2 zs geldi, kurdum yaklaşık 1 saat falan dinledim. onboard çözümle sadece kendimi yoruyormuşum bunu anladım. kart hoşuma gitti. biraz kurcaladım ama gerekli gereksiz biçok ayar koymuşlar, aynı şeyi bi açıyom 5 dk sonra kapatıyom fakat pc dayanmadı. bozuldu. epey uğraştım ama yapamadım bi türlü, bugün tamire verdik, bakamamışlar, inş. yarın yaparlar, şu yeni z-5500 taktiklerini uygulayacağım bende

set yazılımı 2.0.9 çıktı. boost22 yi sabırsızlıkla merak ediyorum

kart süper dostum güle güle kullan

• Güzel Mp3 Leri Olanlar Varsa İyi Performace Alabiliceğim Verebilirmisiniz...
  • @gecomert, @halilibrahim1907
    teşekkürler aile fertleri dostlarım

wolverine abimin "ayar yapmak lazım" sözünü bi kez daha bu sefer deneyerek katılıyorum ,

@gecomert: audigy2 zs yeni çıkan laptoplarda çalışmıyormuş. almadan önce bi araştır derim, yarın benim pc gelirse önerdiğin şarkıları test ederim
  • quote:

@gecomert, @halilibrahim1907

wolverine abimin "ayar yapmak lazım" sözünü bi kez daha bu sefer deneyerek katılıyorum ,

@gecomert: audigy2 zs yeni çıkan laptoplarda çalışmıyormuş. almadan önce bi araştır derim, yarın benim pc gelirse önerdiğin şarkıları test ederim

ben ilk defa senden duyuyorum bunu şaşırdım şimdi ama sordururum saol bu arada benim notebook 1 sene oldu galiba

buarada şekerpare9 arkadaşım yazdıkya yukarı mp3 leri

• yahu ben neden göremiyorum link atın bişey atın allah aşına :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

Alın size bu sistem de dinlenicek bi kaç güzel parça daha !

-The Fast and the Furious 3 - Tokyo Drift SOUNDTRACK - N.E.R.D. - RockStar uzunluk 3.49

-Massive Attack - Future Proof uzunluk 5.40

-Massive Attack - Butterfly Caught uzunluk 7.34

-İnfected mushroom - im the supervisor uzunluk 8.32

-Infected Mushroom - Muse Breaks Rmx uzunluk 7.09

-Infected Mushroom - XTC in my mind uzunluk 6.24

-Infected Mushrooms - Overload uzunluk 6.33 (bu heriflerin diğer şarkıları da güzeldir ...tavsiye)

AYRICA Benny benassi - able to love uzunluk 7.09

ATB - Let you do ( tocadisco doesnt give a rats ass mix ) uzunluk 7 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 23:29:06 >

• Eywallah
  • Bosst 22 olayının Ses için Extrası varmı
  • quote:

quote:

@gecomert, @halilibrahim1907

ben ilk defa senden duyuyorum bunu şaşırdım şimdi ama sordururum saol bu arada benim notebook 1 sene oldu galiba

buarada şekerpare9 arkadaşım yazdıkya yukarı mp3 leri

bende ilk duyduğmda şaşırmıştım. yeni çıkan notebooklar pcmcia exp. yuvası kullanıyormuş. audigy2 ise pcmcia yuvasında çalışıyormuş. bende denemedim, okuduğum kadarıyla aklımda kalanları sana aktarıyorum. deneyen varsa daha iyi yardımcı olacaktır

• olma mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: sekerpare9

Bosst 22 olayının Ses için Extrası varmı
  • ne gibi farkediyor açıklarmıısın
  • dostum ben de pcmcia yuvası var sorun yok o zaman ..
  • quote:

dostum ben de pcmcia yuvası var sorun yok o zaman ..

arkadaşlar agudy 2zs kullanıyorum yardımcı olurum sistemim zaten imzamda
  • dostum magenta arkadaşım bunu önceki sayfa da güzel ce açıklamış ama biraz okumayı sevsek görücez di mi!
    quote:

Orjinalden alıntı: sekerpare9

ne gibi farkediyor açıklarmıısın
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.