Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu yazılanlardan v2.0.9' da bu pop sesi çözülmüş gibi gözüküyo ben de bikaç deneme yaptım hiç bi şekilde o ses gelmiyo acaba mandallı olması ile bi alakası var mı diycem ama yoksa saçmalıyormuyum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Ses seviyesi nerde olursa olsun, mute'a basılı tutup sesi açınca sesi aynı dilim seviyesinde tuttuğu halde artırıyor. Bunu boost 11de yaptığınızda da sesi artırıyor. Ben henüz boost 11de denemedim ama normalde 10. dilimde müzik dinlerken yaptım, ses yine 10. dilimde kaldı ama sese +11 daha verdiğimde ses daha bir arttı. Yani bu +11 ayarı normalde neye tekabül eder bilmiyorum ama +11 kademe daha ses veriyor işte.. Tekrar diyim, aman dikkat, z5500ümüze zarar vermeyelim. Hele ki bu denemeleri yaparken asla bass ses seviyesini standart 4. dilimden yukarı çıkarmayın.

Herkese iyi boost'lar..
    quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

yarın deniyecem abi kurt düştü içime flörasan buzdolabı v.s hepsi test eder, sonuçlarını yarın buraya yazarım abi

bu arada abi bence o boost 22 olayı artı bir 11 boots daha eklemiyor. sadece normalde volumeden sonra sesi köklediğimizde çıkaran boots menüsü çıkmıyor volume menüsüne eklenmiş olarak çıkıyor gibime geliyor.

ama demin mute ye basılı tutup sesi açtığımızda dengeliyor dememiş miydin biraz kafam karıştı açıkçası belki dengelediği için ses artışı oluyordur hani 6ch direct te optik ve coax 'a göre ses biraz kısık ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 2:55:47 >

• Dengeleme olayı muhabbeti aynen çevirisini yaptığım yerden alıntı. Adamlar demiş ki coaxial ve optical bağlantıya göre analogda ses azalır, bunu böyle dengeleyin. Gündüz artık denemeleri yapıp kararı veririz..
  • ya benimkinde acayip sinir bozucu bi şekilde geliyo evin herhangi biyerinde ışık yada başka bişey kapatıp açayım oluyo ben bunu elektirik tesisatına bağlıyorum adam gibi topraklama tesisat olmadığından wolverine sende güç kaynağıda var acaba azda olsa bi faydası oldumu yani elektirik akımlarını düzenlediğinden soruyorum.
  • quote:

Ses seviyesi nerde olursa olsun, mute'a basılı tutup sesi açınca sesi aynı dilim seviyesinde tuttuğu halde artırıyor. Bunu boost 11de yaptığınızda da sesi artırıyor. Ben henüz boost 11de denemedim ama normalde 10. dilimde müzik dinlerken yaptım, ses yine 10. dilimde kaldı ama sese +11 daha verdiğimde ses daha bir arttı. Yani bu +11 ayarı normalde neye tekabül eder bilmiyorum ama +11 kademe daha ses veriyor işte.. Tekrar diyim, aman dikkat, z5500ümüze zarar vermeyelim. Hele ki bu denemeleri yaparken asla bass ses seviyesini standart 4. dilimden yukarı çıkarmayın.

Herkese iyi boost'lar..

abi tamam doğru işte ses artırıyor ama + 11 verdiğin zaman boots menüsü açılmıyor.

• Benimki de mandallı. Bu olay mandallı veya tos giriş farketmiyor ama versiyon olabilir.
    Bir de okuduğum bi başka yazıda bu sorunu çözmek için şöyle yapın diyo:
    decoderi kapayın.
    decodere bağlı sub kablosu hariç diğer tüm kabloları çıkarın.
    decoderi açın.
    sesi 6ch direct'e getirin.
    pop sesi verdiğine inandığınız elektrikli aletleri (floresan lamba gibi) 10 kez açıp kapayın.
    her açıp kapamanızda pop sesi gelmemesi lazım.
    sonra decoderi kapayın, kabloları takın ve decoderi yeniden açın.

şahsen bu bende şu anda işe yaramış görünüyor.
    Bir de ben ekleme yapayım..
    coax kabloyla bağlantı yapanlar, coax kablo takılıyken pop sesi daha çok duyuluyor.
    o yüzden ben dvd izlerken sadece coax takıyorum, diğer türlü analog bağlantıda sadece analog kabloları takılı..

Bu esnada bişey söyliyim, cihaza hiçbir kablo bağlı değilken lamba açıp kapadığımda o pop sesi hiç çıkmıyor..

Bu bilgiler ışığında setlerimizi kullanmaya devam edelim..
    Bugün gündüz ben şu +11 ve 2nd skin ses denemelerini yapacam ama öğleden sonrayı bulurum. Malum iş-güç..
    Siz daha erken yaparsanız yazın arkadaşlar. Beraber değerlendirelim..
    quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

şu yazılanlardan v2.0.9' da bu pop sesi çözülmüş gibi gözüküyo ben de bikaç deneme yaptım hiç bi şekilde o ses gelmiyo acaba mandallı olması ile bi alakası var mı diycem ama yoksa saçmalıyormuyum ?

• arkadaşlar iyi geceler yarın testlere rahatça devam
  • ups kesinlikle hiçbişeyi çözmedi dostum. bendeki sorunu üstteki yorumumda yazdım. aslına bakarsan logitech forumlarında z5500deki bu minik sorunun kaynağı olarak elektrik tesisatı felan gösterilmiyor. ama aslında en iyi çözüm seti sadece optic kabloyla bağlamak. O zaman ses yok denecek kadar azalıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

ya benimkinde acayip sinir bozucu bi şekilde geliyo evin herhangi biyerinde ışık yada başka bişey kapatıp açayım oluyo ben bunu elektirik tesisatına bağlıyorum adam gibi topraklama tesisat olmadığından wolverine sende güç kaynağıda var acaba azda olsa bi faydası oldumu yani elektirik akımlarını düzenlediğinden soruyorum.
  • quote:

ups kesinlikle hiçbişeyi çözmedi dostum. bendeki sorunu üstteki yorumumda yazdım. aslına bakarsan logitech forumlarında z5500deki bu minik sorunun kaynağı olarak elektrik tesisatı felan gösterilmiyor. ama aslında en iyi çözüm seti sadece optic kabloyla bağlamak. O zaman ses yok denecek kadar azalıyor.
    quote:

ya benimkinde acayip sinir bozucu bi şekilde geliyo evin herhangi biyerinde ışık yada başka bişey kapatıp açayım oluyo ben bunu elektirik tesisatına bağlıyorum adam gibi topraklama tesisat olmadığından wolverine sende güç kaynağıda var acaba azda olsa bi faydası oldumu yani elektirik akımlarını düzenlediğinden soruyorum.

eyvallah dostum yarın hepsini denicem tekrar iyi geceler.

• Boost menüsüne getirip denediğinde boost 22ye çıkıyosun ama.. ben windows ortamında denedim, hiç ses yokken. boosta gelince kulağımı dayadığımda center'dan bir hsss sesi geldi. boost 11e çıktım, ses az daha arttı. ardından boost 22 yaptım ve o hsss sesi biraz daha arttı. yani kanımca o +11 kademe ses mutlaka sesi artırıyor. Ben de bugün gündüz bir dvd ile deniycem..
    quote:

abi tamam doğru işte ses artırıyor ama + 11 verdiğin zaman boots menüsü açılmıyor.
  • iyi geceler.. şimdiden kolay gelsin..
    quote:

eyvallah dostum yarın hepsini denicem tekrar iyi geceler.
  • dostum bende coax yok optik ve direk bağlıyorum belkide ondan diycem ama hiç gelmiyo ya bu arada benim kasanın arkasını çektim burda v2.0.9 benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 3:14:08 >
  • quote:

Boost menüsüne getirip denediğinde boost 22ye çıkıyosun ama.. ben windows ortamında denedim, hiç ses yokken. boosta gelince kulağımı dayadığımda center'dan bir hsss sesi geldi. boost 11e çıktım, ses az daha arttı. ardından boost 22 yaptım ve o hsss sesi biraz daha arttı. yani kanımca o +11 kademe ses mutlaka sesi artırıyor. Ben de bugün gündüz bir dvd ile deniycem..
    quote:

abi haklısın boots 22 olduğunda hıss sesi biraz daha artıyor ilk yaptığımda fark edememişim. acaba sesli deniyince nasıl olcak bakalım yarın bir test edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 15 Şubat 2007; 3:10:51 >

• neyse arkadaşlar bukadar yeni şeyi birden öğrenmek heyecan ve mutluluğun yanında kafa karışıklığıda yaptı bende yarın kalkıp okula gidicez bu mevzu daha uzar gider ben yatayım gecenin bu saati bu kadar brain storming yeter emeği geçen herkese başta wolverine olmak üzere çok çok teşekkürler yarın bu yazılanları şöle sindire sindire tekrar okuyup bi deniyim diyorum (bi set insanı bu kadar mı meşgul eder) HERKESE İYİ GECELER!!...
  • Benim sub da aynı seninki gibi. Bence optic kullanıyor olman ve bi ihtimal versiyon farkediyor. Ama ben de az önceki ayardan beri o pop sesini çoook az duyuyorum, hani hep böyle olsa. Rahatsız etmiyor hiç..
    quote:

dostum bende coax yok optik ve direk bağlıyorum belkide ondan diycem ama hiç gelmiyo ya bu arada benim kasanın arkasını çektim burda v2.0.9 benimki

• sevindim senin adına altımdaki arkadaş seti düşünecene kendini düşün sen bu saat te ses açıyon sete diil de sana zarar gelmesin(from neighbours)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 3:34:45 >
  • Ben az önce bir filmde boost'a gelmeden açıp baktım, mp3te denedim. Kesinlikle sesi artırıyor ama ben açıkçası endişelendim yav. Umarım sete zarar vermeyiz sesi açalım derken. Ancak BOOST 22 diye bişeyi de görmüş olduk..
    quote:

abi haklısın boots 22 olduğunda hıss sesi biraz daha artıyor ilk yaptığımda fark edememişim. acaba sesli deniyince nasıl olcak bakalım yarın bir test edelim.
  • Rica ederim, görevimiz. ben de o videoları görmesem, yazıyı okumasam bunları yazamazdım. Paylaşım..
    quote:

neyse arkadaşlar bukadar yeni şeyi birden öğrenmek heyecan ve mutluluğun yanında kafa karışıklığıda yaptı bende yarın kalkıp okula gidicez bu mevzu daha uzar gider ben yatayım gecenin bu saati bu kadar brain storming yeter emeği geçen herkese başta wolverine olmak üzere çok çok teşekkürler yarın bu yazılanları şöle sindire sindire tekrar okuyup bi deniyim diyorum (bi set insanı bu kadar mı meşgul eder) HERKESE İYİ GECELER!!...

• Arkadaşlar saat 23.30 dan beri 2 yaşındaki kızımın ateşini düşürmekle uğraşıyorum ve ALLAH'IMA ŞÜKÜR ŞU ANDA DÜŞTÜ.Malum gözüme uyku girmiyor topiği açayım bakayım dedim.Sizlere ne söyleyeyim bilemiyorum.İnanın şu ağlamaklı moralsiz halimde bile bana resmen moral oluyorsunuz.Resmen çoşmuşsunuz ya.Aileye hergün yeni birilerinin katılması insanı heyecanlandırıyor.Bu arada Gökhan'dan (rap_ustad) yine haber yok.Adam seti aldı iyice eve kapandı.Neyse arkadaşlarım 2. ailem duygusallığımın yoğun olduğu şu saatlerde hepinizi çok sevdiğimi söyleyerek hepinize iyi geceler diliyorum...
  • Çok geçmiş olsun.. Ateşi düştüğüne sevindim. Biz hep burdayız.
    quote:

Orjinalden alıntı: stres

Arkadaşlar saat 23.30 dan beri 2 yaşındaki kızımın ateşini düşürmekle uğraşıyorum ve ALLAH'IMA ŞÜKÜR ŞU ANDA DÜŞTÜ.Malum gözüme uyku girmiyor topiği açayım bakayım dedim.Sizlere ne söyleyeyim bilemiyorum.İnanın şu ağlamaklı moralsiz halimde bile bana resmen moral oluyorsunuz.Resmen çoşmuşsunuz ya.Aileye hergün yeni birilerinin katılması insanı heyecanlandırıyor.Bu arada Gökhan'dan (rap_ustad) yine haber yok.Adam seti aldı iyice eve kapandı.Neyse arkadaşlarım 2. ailem duygusallığımın yoğun olduğu şu saatlerde hepinizi çok sevdiğimi söyleyerek hepinize iyi geceler diliyorum...

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.