Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gecomert

Wolverine sana kötü bi haberim var BOOST 22 'de film izliyim dedim evet yaptım fakat music seçeneğindeki gibi boost 11 den sonra elimi mute ye basılı tutup çevirsemde boost 22 yi çıkaramadım bi türlü sen denediysen ve yapabildiysen bana söylermisin .. Benim demin koyduğum 3 linkteki 3.link te de zaten adam bunu music te yapıyo film de değil....... yanlız ben bunu denerken jurrassic park ın en can alıcı sahnesin de yaptım ve inanın bana boost 11 de T-REX BİZİM EVİN İÇİNDEYDİ (bu arada optic seçeneği seçili olduğu için olabilirmi )

DVD' de BOOST 22 deneyen arkadaşlar varsa nasıl yaptıklarını söyliyebilirler mi?

bahsettiğim link te buydu .
    http://www.youtube.com/watch?v=MA4IHFy0zGA

dostum ben optikte boost22 yapamadım daha doğrusu yapmadı direct yapıyo sanırım bende opticte olmuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907
    dostum ben optikte boost22 yapamadım daha doğrusu yapmadı direct yapıyo sanırım bende opticte olmuyo

abi bence o analog kullanıcılar için düşülümüş bişey gibime geliyo. optikte ve coaxte yeterli verimi analogdan kat kat daha iyi alıyorsun zaten.
  • ben de öyle düşünmüştüm demekki doğruymuş wolverine üzülecek bu işe
  • quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

abi bence o analog kullanıcılar için düşülümüş bişey gibime geliyo. optikte ve coaxte yeterli verimi analogdan kat kat daha iyi alıyorsun zaten.

kesinlikle öyle
  • bu arada benimde firmware versiyonum 2.0.9 mus skinler cok hoduma gitti yeni cığır acıldı yaa suraya bak oyuncak oldu cihaz
  • FeNoMeNMaN dostum size önerdiğim şarkıyı gördünüz mü ?
  • quote:

FeNoMeNMaN dostum size önerdiğim şarkıyı gördünüz mü ?

kardes hala aramaktayim ama cok degisik versiyonlarini buldum aynisini birebir bulamadim. Torent dede arattim aynııs yok bulmaya calisiyorum...
  • benny benassi mi - hocam able to love indirdim dün dinliyorum en yüksek 192 bit rate li bulabildim. daha varsa yüksek bass lı parçaların önerilerini dinleriz gecomert
  • quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

benny benassi mi - hocam able to love indirdim dün dinliyorum en yüksek 192 bit rate li bulabildim. daha varsa yüksek bass lı parçaların önerilerini dinleriz gecomert

ne demek siz yeterki isteyin

ATB - Let you do ( tocadisco doesnt give a rats ass mix ) uzunluk 7 dakika 320 bulursanız süper olur
  • BAS MI İSTEDİNİZ ? alın size o zaman....

bu ikisi inanılmaz..ilki zaten test amaçlı BENİM BİLDİĞİM EN İYİ BASS TEST PARÇASIDIR KENDİSİ ikincisi ise bas yoğunluklu inanılmaz bi parça ama ben çok zor buldum bunları

-THX Dolby Digital 5.1 - Extreme Bass Test uzunluk 3.35 320 kps evde sallanmadık bişey bırakmaz garanti veriyorum ben benim dolabın meğerse konuştuğunu bu parça sayesinde öğrendim

-Sound Effects - THX - Boston Acoustics Bass Test CD - Woofer Cooker uzunluk 4.10 320 kps bana teşekkür ediceksiniz basslar inanılmaz yumuşak ve derin

VE DJ .Magic Mike feel the bass

ŞİMDİDEN KULAKLARINIZA ACIYORUM benden şarkı istediniz hahaha !! bunları dinledikten sonra neden her sisteme THX sertifikası vermiyolar anlarsınız!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 21:49:05 >

• Alın size bu sistem de dinlenicek bi kaç güzel parça daha !

-The Fast and the Furious 3 - Tokyo Drift SOUNDTRACK - N.E.R.D. - RockStar uzunluk 3.49

-Massive Attack - Future Proof uzunluk 5.40

-Massive Attack - Butterfly Caught uzunluk 7.34

-İnfected mushroom - im the supervisor uzunluk 8.32

-Infected Mushroom - Muse Breaks Rmx uzunluk 7.09

-Infected Mushroom - XTC in my mind uzunluk 6.24

-Infected Mushrooms - Overload uzunluk 6.33 (bu heriflerin diğer şarkıları da güzeldir ...tavsiye)
  • su test parçalarını bir arayalım bakalım.
  • en sonunda bende aranıza katıldım bir hoşgeldin yokmuüzerimdeki şok etki geçince setle ilgili yorumlarımı yazıcam
  • mercan dede meslinayı her z5500 sahibinin dinlemsinide şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

en sonunda bende aranıza katıldım bir hoşgeldin yokmuüzerimdeki şok etki geçince setle ilgili yorumlarımı yazıcam

hoş geldin o kadar seni sorduk görmedin mi gözlerimiz yollarda kaldı...

• quote:

en sonunda bende aranıza katıldım bir hoşgeldin yokmuüzerimdeki şok etki geçince setle ilgili yorumlarımı yazıcam

HOŞGELDİN dostum setin hayılı olsun

• Gökhan setin hayırlı olsun.Nihayet ortaya çıktın.Nasıl deiğimiz kadar varmış mı?
    quote:

• hoş geldin kardeş setin hayırlı olsun.
  • rap_üstad setin hayırlı olsun kardeşim bak bakalım veriyonu kaçmış
  • quote:

quote:

hoş geldin o kadar seni sorduk görmedin mi gözlerimiz yollarda kaldı...

bin türlü aksilik başıma geldi. o yüzden forumu takip edemedim.ama yılmadım ve aldım seti.eve geldim analog olarak dvd ye bağladım.sonuç hüsran:(sabah kalktım ve koşa koşa bauhausa gittim.coax kabloyu kapıp eve geldim.bağladım.ve o anki surat ifademi gördeydiniz 3 gün gülerdiniz.bütün ev yarı seste ritm tutmaya başladı.basslar içime işledi.tizler süper hale geldi.işte budur dedim.

gecomert , halilibrahim, megenta , goldenflame hamza abi çok saolun hala üzerimdeki şok geçmiş değil.bu setin sahibi olmak ayrıcalık.bir ara diğer setlerle karşılaştırıyodum tövbe ediyorum.z5500 bu alemde tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 15 Şubat 2007; 20:39:18 >

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.