Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Wolverine

Önce ses çıkaran her türlü uygulamayı sonlandırın. Çünkü şu saatte değil boost 22, sesi 4-5. dilime bile alsanız savaş çıkarır apartman sakinleri..

Sonra sesi boost 11'e kadar açın. Ardından MUTE tuşuna basılı tutun ve elinizi çekmeden sesi açmaya başlayın.... O DA NE ? BOOST 22!!!!

hocam süpersin yaw o zaman söyle oluyor boots menüsü aktive olmuyor direk volume menüsü +11 bootsu da katarak karşımıza çıkıyor.

bu arada ekleme yapayım bootsu sonlayıp mute basıp +10 ,+9 da ekleyebilirsiniz.örneğin +10 yaptınız boots menüsü sesi köklediğinizde direk boots 11 çıkıyor karınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 15 Şubat 2007; 0:06:09 >

• öğretmenim canım benimmm Wolverine yawaş yawaş bi çevirsene kardeşimm be şunlarıda hazır extra özellik akşamı yaşıyoruz tam zevkine varalım
    quote:

Yav arkadaşım ben İngilizce öğretmeniyim.. hatırlatayım.. şimdi şu yazıyı hatmedeyim önce...

• Yav arkadaşlar, birazdan o İngilizce yazıdaki çeviriyi yazacam. Bana biraz müsaade..
  • bu akşam sanki z5500 ilk kutusundan çıkardığım günki duygularımı yaşıyorum
  • şuan herkes te aynı duygular var merak etme doğum günü hediyesini alan bi çocuk gibiyim şuan seti bi hafta önce aldık şu olaya bak acaba fiyatlara yansır mı bu olay ? herkese kutlu olsun sabahı iple çekicem bu gece uyuyamam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 0:10:23 >
  • Arkadaşlar, şu an z5500deki lamba felan kapadığımızda çıkan pop sesini gidermeyle ilgili bi yazı buldum, ona bakıyorum. İngilizce malum. Ama önce üstte @goldenflame'in verdiği yazıdaki z5500 sırlarını açığa çıkaralım...
  • Hocam sabirla senin değerli açıklamalarını bekliyoruz. gece uzun.

quote:

Arkadaşlar, şu an z5500deki lamba felan kapadığımızda çıkan pop sesini gidermeyle ilgili bi yazı buldum, ona bakıyorum. İngilizce malum. Ama önce üstte @goldenflame'in verdiği yazıdaki z5500 sırlarını açığa çıkaralım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 15 Şubat 2007; 0:14:20 >
  • çıkart abi dök bütün kirli çamaşırlarını z-5500ün aydınlanmadık olay kalmasın bu arada TAM SEVGİLİLER GÜNÜ YAŞIOZ YAA CİHAZ BİZE HEDİYE VERDİ
    quote:

Arkadaşlar, şu an z5500deki lamba felan kapadığımızda çıkan pop sesini gidermeyle ilgili bi yazı buldum, ona bakıyorum. İngilizce malum. Ama önce üstte @goldenflame'in verdiği yazıdaki z5500 sırlarını açığa çıkaralım...

• Wolverine şu sevgililer gününde sevgilimle aşkımıza heyecan kattın yeni bi soluk getirdin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.....

• quote:

sabırla ve heyecanla bekliyoruz bizi aydınlattığın için tekrar teşekkürler
  • ARKADAŞLAR ZATEN YOUTUBE' DA BUNUN NASIL YAPILDIĞINI YAZMIŞLAR YAW!! İKİNCİ COMMENTS DE DE YAZIYO VİDEO NUN SAĞINDA YER ALAN (MORE) KISMINDA ADAMIN NASIL YAPTIĞI YAZIYOOO..... bizim Wolverine kadar olmasa da 'webbo254 ' adlı arkadaş yapamayanlara da yardımcı olmuş orada.. kimbilir bu youtube' den daha neler öğrenicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 0:59:34 >
  • 1. Activating the Second Skin

Basically this changes the level display for the volume control to a "stepped" type display instead of the default "bar" display. It also changes the color of the LED when in standby mode from red to purple... how cool is that?

To toggle between the first and second skins, first set the unit to standby mode, then press Input + Effect + Settings + Mute simultaneously for 6 seconds. Once you see the LED flash for 2 seconds, you would have toggled to a new "skin". The only downside to this "second skin" is that the volume is about half as loud as the main skin's.

Bu özellik, ses ayarını "bar" görüntüsünden "basamaklı" görüntüye çevirir. Ayrıca setiniz kapalıyken (decoder) kırmızı olan rengi de mor renge çevirir. Nasıl ama?

İlk ve 2. skin arasında geçiş için öncelikle decoderi kapayın. Input+effect+settings+mute'a 6sn. boyunca basılı tutun. LED'in 2 sn. boyunca yanmasının ardından yeni bir skin görünecek. Bu yeni görüntüdeki fark, ana görüntüye göre (eski standart görüntü) ses yarı yarıya düşer. (Arkadaşlar, burda ben devreye giriyorum, sesi 10 dilime kadar açınca bişey yok ama 10. dilimden sonra ses gümlüyor resmen. Yani ses sonlara doğru daha artıyor. Ama bu özellik aslına bakarsanız z5500ün sesini çok bulup sesi azar azar artırmak isteyenlere göre.. ben şahsen kullanmayı pek düşünmüyorum)

• yani son ses te değişen bişey yok ama sesi arttırmak daha uzun sürüyor daha ince kademeler olduğu için öyle mi? peki boost la ilgili olarak ek bişey var mı ? gerçi ben de biraz ingilizce anlarım ama sen sistemlerden anlıyosun diye sana soruyoz herşeyi kusura bakma !! neyse anladığım kadarıyla sen bunların hepsini çevirdin sırayla yazıcaksın herhalde, sen hepsini bitirdiğinde sorarım bende acelemiz yok sen devam et wolverine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 1:19:32 >
  • 2. Enabling volume offset for Analog sources

Okay so you noticed Direct 6 Channel analog mode is lower in volume compared to Optical and Coaxial digital. If you want to "normalize" the level here is how you do it:

While in 6 Channel Direct mode, hold down the Mute button and start rotating the volume knob while keeping the Mute button down. Note that the display now shows "offset" values.

Analog ses kaynağı için sesi dengelemek

Pekala.. 6ch direct analog modunda sesin optic ve coax bağlantıya göre daha az çıktığını görebilirsiniz. Ses seviyesini dengelemek için işte yapmanız gereken:

6ch direct modundayken, mute tuşuna basılı tutun ve ses düğmesini mute'tan elinizi çekmeden sağa doğru döndürün. Bu ayarlar ses dengesi içindir.

(Arkadaşlar, bu ayarla sesi açtığınızda, sesi kısmak için de yine bu şekilde önce mute yapıp elimizi çekmeden sola döndürüp önce standart değere alıyoruz, sonra ana sesi kısmaya devam ediyoruz.)

• 3. Displaying firmware version and resetting to factory settings

Set the unit to standby mode then press Input + Settings simultaneously for 6 seconds. This will display the firmware version for a few seconds and will also reset the settings to their original factory values.

Elinizdeki ürünün firmware versiyonunu gösterme ve fabrika ayarlarına geri dönme:

Önce decoderi kapayın. Sonra input+ settings'e 6sn. basılı tutun. Böylelikle firmware versiyonu ekranda yazacak ve setiniz fabrika ayarlarına dönecektir.

(benim firmware versiyonu olarak v2.0.4 yazıyor arkadaşlar. sizinkileri de yazın.)
  • @Wolverine KARDEŞİM ÖNCELİKLE SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GECENİN BU SAATİNDE ÜŞENMEYİP BU ÇEVİRİYİ YAPTIĞIN İÇİN
    benim cihazın version v2.0.9
  • quote:

3. Displaying firmware version and resetting to factory settings

Set the unit to standby mode then press Input + Settings simultaneously for 6 seconds. This will display the firmware version for a few seconds and will also reset the settings to their original factory values.

Elinizdeki ürünün firmware versiyonunu gösterme ve fabrika ayarlarına geri dönme:

Önce decoderi kapayın. Sonra input+ settings'e 6sn. basılı tutun. Böylelikle firmware versiyonu ekranda yazacak ve setiniz fabrika ayarlarına dönecektir.

(benim firmware versiyonu olarak v2.0.4 yazıyor arkadaşlar. sizinkileri de yazın.)

bigiler için sağol wolverine bendede v2.0.4 yazıyor
  • saol wolverine, benimki de v2.0.9 fakat bu fabrika ayarlarından kasıt nedir yani center' ın sub' ın kademeleri mi?? sistem de başka ne gibi bi ayar olabilir ayarları cihazlar üzerinden yapmıyomuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 15 Şubat 2007; 1:58:52 >
  • 78. sayfa oldu. system firmware v2.0.9 benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 15 Şubat 2007; 1:32:09 >
  • 4. Displaying the digital stream type/mode

Set the unit to standby mode then press Input + Effect simultaneously for 6 seconds. This will put the Control Center in "Diagnostic Mode". Now everytime you the Z-5500 is fed a digital stream (DTS, DD, etc.), it will display the stream information (format, bitrate, etc.) for 5 seconds in place of the DD or DTS logo before returning to the standard display.

Dijital akım türü/modu:

decoderi kapayın. input+effect tuşlarına 6 sn. basılı tutun. Böylelikle kontrol merkezimiz (decoder) "diagnostic mode"a geçecektir. (kontrol moduna, sesi tanıyan moda yani) Artık z5500ü her kullanmanızda lcd ekranda sesin kaynağının formatı, bitrate v.b. değerleri yazacaktır. Bu da dolby digital veya dts gibi ses kodu logosunun öncesinde lcd ekranda 5sn. kadar kalacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.