Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım aradaki fark kabloların sub'a girisi yani sub çıkışları birinin kablolarının jack girişli diğerinin kablo ile olmasımı benimki v2.0.4 kablo ile sub'a takılyo
  • Arkadaşlar, öncelikle rica ederim. Asıl ben size teşekkür ederim bana bu bilgileri gönderip bulmamı sağladınız. Aslında önemli olan paylaşım..

77 ve 78. sayfalar, bu z5500 topiğinde çığır açan sayfalar olacaktır.

Ben şu pop sesine bir bakayım..
  • Bendekiler kablolu, yani siyah ve kırmızı mandallı, sub'ın arkasındaki yerler de öyle, her bir kabloyu uygun yerine birer birer sokmak bayağı bir zordu ama bu sayede kablo mesafesi yetmeyince uzatılabiliyor.. Acaba 2.0.9 versiyonda sub arka kısmı alttaki gibi mi? 2.0.9 olan arkadaşlar yazabilir mi bunu?
    quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

sanırım aradaki fark kabloların sub'a girisi yani sub çıkışları birinin kablolarının jack girişli diğerinin kablo ile olmasımı benimki v2.0.4 kablo ile sub'a takılyo

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

• hocam benim 2.0.9v ve mandallı

edit:bu arada 4 üncü özelliği denedim stream:analog 3/2 yazıyor açılışta 5 saniye boyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 15 Şubat 2007; 1:45:51 >
  • dijitalde bir dvd dene bak farklı yazacak. dolby digital için 3/2 48/16 yazıyor, dts için 48/24 yazıyor. Yanlış bakmamışsam..
    quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

hocam benim 2.0.9v ve mandallı

edit:bu arada 4 üncü özelliği denedim stream:analog 3/2 yazıyor açılışta 5 saniye boyunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

dijitalde bir dvd dene bak farklı yazacak. dolby digital için 3/2 48/16 yazıyor, dts için 48/24 yazıyor. Yanlış bakmamışsam..
    quote:

hocam benim 2.0.9v ve mandallı

aynen öyle yazıyor dediğin gibi ben denedim dvd'nin türüne göre
  • şu dijital için coaksiyel kablo ile fiber optik kabloda içinden çıksa ne kadar güzel olcakmış. masrafsız.
  • Bu arada ben seti 2005 yaz başına almıştım. Acaba 2.0.9 yazanlar ne zaman aldı arkadaşlar?
  • quote:

Bu arada ben seti 2005 yaz başına almıştım. Acaba 2.0.9 yazanlar ne zaman aldı arkadaşlar?

13 şubat 2007 saat 19:30 de aldım abi
  • 2006 ekimde aldım v2.0.9 madallı benim sistemim

quote:

Bendekiler kablolu, yani siyah ve kırmızı mandallı, sub'ın arkasındaki yerler de öyle, her bir kabloyu uygun yerine birer birer sokmak bayağı bir zordu ama bu sayede kablo mesafesi yetmeyince uzatılabiliyor.. Acaba 2.0.9 versiyonda sub arka kısmı alttaki gibi mi? 2.0.9 olan arkadaşlar yazabilir mi bunu?
    quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

sanırım aradaki fark kabloların sub'a girisi yani sub çıkışları birinin kablolarının jack girişli diğerinin kablo ile olmasımı benimki v2.0.4 kablo ile sub'a takılyo

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fight2stop -- 15 Şubat 2007; 2:12:52 >

• 2007 ocak v2.0.4 arkadaşlar
  • Peki arkadaşlar, sizde bu evdeki çeşitli elektrik kaynaklarını açıp kapayınca çıkan pop diye bir ses var z5500lerden gelen. Bu ses ne alemde?
    Mesela benim versiyon 2.0.4 ve bu pop sesi bende duyuluyor. Bazen rahatsız ededecek derecede hem de..
    Siz de versiyon ve durum yazar mısınız?
    Logitech forumlarında çok ilginç şeyler okudum.
  • v2.0.9 abi vallaha daha hiç pop sesi duymadım. müzik sesini kapattım (z5500açık). diğer eşyaları açıp kapadım monitör, tv v.s daha karşılaşmadım ama yarında daha detaylı bir sekilde tarama yapacam bu durum için evde.

okuduğun ilginç olaylarla ilgili durumları bizlere de haberdar edersen seviniriz abi.
    quote:

Peki arkadaşlar, sizde bu evdeki çeşitli elektrik kaynaklarını açıp kapayınca çıkan pop diye bir ses var z5500lerden gelen. Bu ses ne alemde?
    Mesela benim versiyon 2.0.4 ve bu pop sesi bende duyuluyor. Bazen rahatsız ededecek derecede hem de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 15 Şubat 2007; 2:30:31 >
  • v2.0.9 ışıkları açıp kapayınca değil cihazı açarken pop sesi geliyo bende
    quote:

Peki arkadaşlar, sizde bu evdeki çeşitli elektrik kaynaklarını açıp kapayınca çıkan pop diye bir ses var z5500lerden gelen. Bu ses ne alemde?
  • Evinizde klima felan varsa ondan veya bazen buzdolabından veya en çok da evinde floresan lamba varsa onu açıp kaparken bir deneyin.. yazarken diğer arkadaşlar da versiyon yazarsa memnun olurum..
    Bir de arkadaşlar, bu boost 22 olayını yaparken aman dikkat edin, sete zarar vermeyin. Ben şahsen bir mp3le denemiysem ama dvd ile yapabilirim. Çünkü dvd de boost 11e rahat çıkabiliyodum, ev müsait.
  • biraz geciktim kusura bakmayın ben seti alalı 8-9 gün oluyo arkasıda seninki gibi değil mandallı ve o pop sesini hiç bi şekilde duymadım daha v2.0.9 benimkisi.................

quote:

Bu arada ben seti 2005 yaz başına almıştım. Acaba 2.0.9 yazanlar ne zaman aldı arkadaşlar?
  • yarın deniyecem abi kurt düştü içime flörasan buzdolabı v.s hepsi test eder, sonuçlarını yarın buraya yazarım abi

bu arada abi bence o boost 22 olayı artı bir 11 boots daha eklemiyor. sadece normalde volumeden sonra sesi köklediğimizde çıkaran boots menüsü çıkmıyor volume menüsüne eklenmiş olarak çıkıyor gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 15 Şubat 2007; 2:38:17 >
  • bana da........

quote:

yarın deniyecem abi kurt düştü içime flörasan buzdolabı v.s hepsi test eder, sonuçlarını yarın buraya yazarım abi
    bu arada abi bence o boost 22 olayı artı bir 11 boots daha eklemiyor. sadece normalde volumeden sonra sesi köklediğimizde çıkaran boots menüsü çıkmıyor volume menüsüne eklenmiş olarak çıkıyor gibime geliyor.

• benim setteki pıtlamanın kaynağını buldum set optik inputta durduğu zmaan ilk açılışta pıtlıyo fakat directte açılışta pıtlama yok enteresan bi olay
    quote:

Evinizde klima felan varsa ondan veya bazen buzdolabından veya en çok da evinde floresan lamba varsa onu açıp kaparken bir deneyin.. yazarken diğer arkadaşlar da versiyon yazarsa memnun olurum..
    Bir de arkadaşlar, bu boost 22 olayını yaparken aman dikkat edin, sete zarar vermeyin. Ben şahsen bir mp3le denemiysem ama dvd ile yapabilirim. Çünkü dvd de boost 11e rahat çıkabiliyodum, ev müsait.

• Ses seviyesi nerde olursa olsun, mute'a basılı tutup sesi açınca sesi aynı dilim seviyesinde tuttuğu halde artırıyor. Bunu boost 11de yaptığınızda da sesi artırıyor. Ben henüz boost 11de denemedim ama normalde 10. dilimde müzik dinlerken yaptım, ses yine 10. dilimde kaldı ama sese +11 daha verdiğimde ses daha bir arttı. Yani bu +11 ayarı normalde neye tekabül eder bilmiyorum ama +11 kademe daha ses veriyor işte.. Tekrar diyim, aman dikkat, z5500ümüze zarar vermeyelim. Hele ki bu denemeleri yaparken asla bass ses seviyesini standart 4. dilimden yukarı çıkarmayın.

Herkese iyi boost'lar..
    quote:

yarın deniyecem abi kurt düştü içime flörasan buzdolabı v.s hepsi test eder, sonuçlarını yarın buraya yazarım abi

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.