Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18431844184518461847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ipodlover

Arkadaşlar Z5500 merkez uydu sabit pozisyonda durmuyor, sürekli aşağı düşüyor, sanırım vidası gevşemiş ayrıca vidanın üstüne silikon sıkmışlar o yüzden ayar da yapılamıyor. Ne yapmak gerekir, tecrübe etmiş arkadaşlar var mı?

arkadan kabloyu gerebilir bir ortam yapabilirsen belki sorun çözülebilir... bende o yüzden aşağıya düşmüyor kablo kısa tutmuştum zamanında...

orda kablonun etrafını süngerle sarmıştım çirkin görünmesin diye sünger biraz açılmış resimde kafanı karıştırmasın kabloyu hafif gergin tutturacak şekilde monte edebilirsin tabi ona göre uygun ortamın varsa o vidayı sökerek silikonlamakta belki iş görür ama bu sefer zor dönebilir denemdim bilmiyorum bence orijinalliğini bozmadan dediğim gibi dene deli ederse o zaman riski alıp deneyebilirsin

• Teşekkürler, kablo germe kolay gibi görünüyor bir deneyeyim.
  • MErhaba arkadaslar yeni Z5500 aldim, 47 inch LG W579S TV ye optik kablo ile bagladim fakat "No digital data" hatasi veriyor, normal iphone, ipod 3.5 mm cift tarafli stereo jack ile cihazin yan tarafindaki girise takiyorum fakat ses duzgun cikmiyor , sanki karaoke yaparmis gibi ses cikiyor., TEST butonuna basinca butun kolonlardan ses geliyor.
    3.5 mm cift tarafli jack ile STEREO 1-2-3 girislerinede bagliyorum yine ses karakoe gibi cikiyor, 2 saattir ugrasiyorum delirmek uzereyim.
    yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberoutlet

MErhaba arkadaslar yeni Z5500 aldim, 47 inch LG W579S TV ye optik kablo ile bagladim fakat "No digital data" hatasi veriyor, normal iphone, ipod 3.5 mm cift tarafli stereo jack ile cihazin yan tarafindaki girise takiyorum fakat ses duzgun cikmiyor , sanki karaoke yaparmis gibi ses cikiyor., TEST butonuna basinca butun kolonlardan ses geliyor.
    3.5 mm cift tarafli jack ile STEREO 1-2-3 girislerinede bagliyorum yine ses karakoe gibi cikiyor, 2 saattir ugrasiyorum delirmek uzereyim.
    yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

tv ayarlarını kurcalayacaksın ses kısmını z5500 yankı yapabilecek bir ayar yok optic no digital data hatası tv ses çıkısını optic ayarlaman lazım bir şekilde spdif diye geçebilir...
    o tv kullanan birisi yardım edebilir sana o konuda...

• Macbook pro Retina var Z5500 tam performanslı nasıl kullanabılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

arkadaşlar, Z5500' ün amfisini, ahşap kasa kolonlarla kullanan var mı? (stereo ya da DTS müzik vs için)

varsa tavsiye alabilir miyim?

bir ara sony nin 1 metrelik ahşap 2 li kolon seti vardı teknosada 250-TL civarına satılan, o tarz bir şey arıyorum...

duruma göre 2 ya da 5 li set olabilir.

Kanka çok şey istedin sen
  • yok mu şu cihazı tamir edecek olan bozuldu 5500 emektar bir kere tık demedi 1 haftadır kendiliğinden kapanmaya başladı :(

• Armağanım olsun ama komşularala arayı bozmayın

• Selam z5500 severler. Bir sene önce 2. El z5500 aldım. Öncelikle inanılmaz bi hayvan bu. Onu kabul edelim. Fakat şöyle bir sıkıntım var. Film izlerken (genelde dts 1080) center da aşırı seste cızırdamalar oluyor ve aşırı rahatsız ediyor. Creative x fi pro ses kartım var. Kablolarda normal olandan optik değil heralde. Bu sorunun çözümünü nasıl yapabiliriz. Aşırı seste center cızzz cızz yapıyor genelde tiz seslerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kontrol panelimin isiklari bozuldu yanmiyor acaba firmadan yenisini ucretiyle temin edebilir miyim yardim etsin ustalar lutfen...

• Adapazarından hemen yarın peşin paraya alınmak koşuluyla z5500 satmak isteyen varsa hemen irtibata geçebilir mi ?Hızlı iletişim için 542 362 1923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYRM81 -- 8 Haziran 2013; 20:47:33 >
  • Arkadaşlar Z5500 e THX 550 uydu takviyesi herkeze öneriyorum ve sisteme hiç bir zararı yoktur.Ses kalitesi tiz ve midler gerçekten hi fi havasında . :)

Thx 550 uydusu içindeki 150uf 100v lık kondansatör sayesinde paralel bağlı 2 tane 8 ohm uydu 4 ohm düşmüyor ve 8 ohm de kaliyor , böylelikle amfi de düşük ohm den doğacak sorunlar ile karşı karşıya gelmiyorsunuz (ısınma , yanma gibi )

İki uydu paralel bağlı ve ölçü aletinin uçlarına z5500 amfiye giren kablo bağlı .

• ARKASLAR Z5500 ALINACAKTIR ISTANBUL ELDEN SATAN VARSA UCUK FIYAT OLMIYACAK SEKILDE PM ATABILIRMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar Z5500 e THX 550 uydu takviyesi herkeze öneriyorum ve sisteme hiç bir zararı yoktur.Ses kalitesi tiz ve midler gerçekten hi fi havasında . :)

Thx 550 uydusu içindeki 150uf 100v lık kondansatör sayesinde paralel bağlı 2 tane 8 ohm uydu 4 ohm düşmüyor ve 8 ohm de kaliyor , böylelikle amfi de düşük ohm den doğacak sorunlar ile karşı karşıya gelmiyorsunuz (ısınma , yanma gibi )

İki uydu paralel bağlı ve ölçü aletinin uçlarına z5500 amfiye giren kablo bağlı .

DC akımla çalışan avometreler kondansatörlerin AC akıma karşı göserdikleri empedansları ölçemezler, sizin bağladığınız sistemin ohm değeri dc ohmmetre ile sadece kondasatör bağlı olmayan empedans kadar olacaktır. Ancak ses sinyali alternatif akım olduğundan sisteminize bağladığınız ikinci hoparlçr empedansı düşürecektir. bilginize...
    çok aşırı yüksek ses ile müzik dinlemiyorsanız bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sisteminizin değeri 4-5 ohm civarındadır şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Arkadaşlar Z5500 e THX 550 uydu takviyesi herkeze öneriyorum ve sisteme hiç bir zararı yoktur.Ses kalitesi tiz ve midler gerçekten hi fi havasında . :)

DC akımla çalışan avometreler kondansatörlerin AC akıma karşı göserdikleri empedansları ölçemezler, sizin bağladığınız sistemin ohm değeri dc ohmmetre ile sadece kondasatör bağlı olmayan empedans kadar olacaktır. Ancak ses sinyali alternatif akım olduğundan sisteminize bağladığınız ikinci hoparlçr empedansı düşürecektir. bilginize...
    çok aşırı yüksek ses ile müzik dinlemiyorsanız bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sisteminizin değeri 4-5 ohm civarındadır şu an.

Bilgiler icin tesekkur ederim. Sesi fazla acmiyorum zaten amfi isinmiyor bu sebepten.

• Macbook pro Retina var Z5500'den tam performanslı nasıl kullanabılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

arkadaşlar, Z5500' ün amfisini, ahşap kasa kolonlarla kullanan var mı? (stereo ya da DTS müzik vs için)

bir ara sony nin 1 metrelik ahşap 2 li kolon seti vardı teknosada 250-TL civarına satılan, o tarz bir şey arıyorum...

Vay anasını, sen buralara uğrar mıydın yahu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Vay anasını, sen buralara uğrar mıydın yahu ?

kanka face donduk bende Z5500 Cüyüz yani uğramamak olmaz

• Z5500ün kumandası Z5400 ile uyumlu mudur acaba bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar acil bir durum var.. az önce Pendikte çok deli bir hava vardı 2 sokak ileriye bir binaya yıldırım düştü aile dostumuzun yaşadığı bir bina binada yangın falanda çıktı neyse ki erken müdahale ile can kaybı falan olmadı Allah'tan..

olayı duyunca koşa koşa gittik durumlarını merak edip. evden çıkarken sistemden ses geliyordu trt1hd de maç izliyordum.. eve geldim sistemde ses yok.. pc'ye taktım ses yine gelmiyor uyduya takıyorum ses yine gelmiyor..

ekranda
    input: optical
    effect: stereo x2

olarak yazıyor fakat hiçbir kolondan ses geliyor

bunu nedeni nedir arkadaşlar acil yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 18431844184518461847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.