Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18421843184418451846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsini kontrol ettik.. Özellikle evde kimse yokken sessiz olunca çok duyuluyor. Gece yatarken fişi çekiyorum o derece.
  • Bass'ın içindeki devrelerde sorun olabilir, lehimi kopmaya yakındır, yada temassızlık eden bişey vardır içinde bence. İşinin ehli bir elektrikçiye götr
  • Merhabalar arkadaşlar. Logitech 906 alacaktım beni bass konusunda pek tatmin etmedi..10 gün önce yurt dışına çıkan yakın bi arkadaşımdan Önceden test ettiğim en ufak çiziği olmayan tamir görmemiş 2011 yılına ait z5500 yeni versiyonunu aldım.Bu sistemi Pc ye bağladım.Aslında sorun yokda emin olmak istedim.ankartım asus p8p67pro var.sesi onboard üzerinden alıyorum.Pc den analog olarak bağlı 5+1 seçip ses dağılımı testi yapıyorum sol ön ,sağ ön uydulardan test sesleri geliyor.,diğerlerinden hiçbir ses yok.pc deki onboard ses programındamı uyumsuluk var bilemiyorum..müzik dinlediğimde veyada hd bi film izlediğimde hepsinden canavar gibi ses geliyor. Sorun yok filmde dağılımı süper. aklıma takılan yaşayanız varmı..hani diyorum decoder bölümndeki analog girişimi yandı. öyle olsa diyorum.filmdede çalışmaması lazım.optic kablodan deniyeyim dedim bu seferde ses dağılım testi bölümü optic seçenlerinde çıkmıyor:)Şuan giriş olarak optic kullanıyorum.Daha pratik az yer kaplıyor daha iyi.Bu arada üstadlar ikinci sorum ise önerdiğiniz ses kartı varmıdır aklımda (SB RECON 3D FATALITY CHAMPION PCI-E SES KARTI ) var bunu alsam sesde fark olur mu? Değerli cevaplarınızı bekliyorum ilginizden dolayı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarist645_

Merhabalar arkadaşlar. Logitech 906 alacaktım beni bass konusunda pek tatmin etmedi..10 gün önce yurt dışına çıkan yakın bi arkadaşımdan Önceden test ettiğim en ufak çiziği olmayan tamir görmemiş 2011 yılına ait z5500 yeni versiyonunu aldım.Bu sistemi Pc ye bağladım.Aslında sorun yokda emin olmak istedim.ankartım asus p8p67pro var.sesi onboard üzerinden alıyorum.Pc den analog olarak bağlı 5+1 seçip ses dağılımı testi yapıyorum sol ön ,sağ ön uydulardan test sesleri geliyor.,diğerlerinden hiçbir ses yok.pc deki onboard ses programındamı uyumsuluk var bilemiyorum..müzik dinlediğimde veyada hd bi film izlediğimde hepsinden canavar gibi ses geliyor. Sorun yok filmde dağılımı süper. aklıma takılan yaşayanız varmı..hani diyorum decoder bölümndeki analog girişimi yandı. öyle olsa diyorum.filmdede çalışmaması lazım.optic kablodan deniyeyim dedim bu seferde ses dağılım testi bölümü optic seçenlerinde çıkmıyor:)Şuan giriş olarak optic kullanıyorum.Daha pratik az yer kaplıyor daha iyi.Bu arada üstadlar ikinci sorum ise önerdiğiniz ses kartı varmıdır aklımda (SB RECON 3D FATALITY CHAMPION PCI-E SES KARTI ) var bunu alsam sesde fark olur mu? Değerli cevaplarınızı bekliyorum ilginizden dolayı teşekkürler.

Alma o kartı kardeşim aşırı dandik aldım direk geri verdim o derece

• quote:

Merhabalar arkadaşlar. Logitech 906 alacaktım beni bass konusunda pek tatmin etmedi..10 gün önce yurt dışına çıkan yakın bi arkadaşımdan Önceden test ettiğim en ufak çiziği olmayan tamir görmemiş 2011 yılına ait z5500 yeni versiyonunu aldım.Bu sistemi Pc ye bağladım.Aslında sorun yokda emin olmak istedim.ankartım asus p8p67pro var.sesi onboard üzerinden alıyorum.Pc den analog olarak bağlı 5+1 seçip ses dağılımı testi yapıyorum sol ön ,sağ ön uydulardan test sesleri geliyor.,diğerlerinden hiçbir ses yok.pc deki onboard ses programındamı uyumsuluk var bilemiyorum..müzik dinlediğimde veyada hd bi film izlediğimde hepsinden canavar gibi ses geliyor. Sorun yok filmde dağılımı süper. aklıma takılan yaşayanız varmı..hani diyorum decoder bölümndeki analog girişimi yandı. öyle olsa diyorum.filmdede çalışmaması lazım.optic kablodan deniyeyim dedim bu seferde ses dağılım testi bölümü optic seçenlerinde çıkmıyor:)Şuan giriş olarak optic kullanıyorum.Daha pratik az yer kaplıyor daha iyi.Bu arada üstadlar ikinci sorum ise önerdiğiniz ses kartı varmıdır aklımda (SB RECON 3D FATALITY CHAMPION PCI-E SES KARTI ) var bunu alsam sesde fark olur mu? Değerli cevaplarınızı bekliyorum ilginizden dolayı teşekkürler.

öncelikle dekoderin arkasında ufak bir anahtar var yukarı aşağı eğer onu 6 canal yerine stereo seçtiysen ondan kaynaklıdır olabilir bakmanı önerim çözemezsen başka önerilerimde var tabi

SB RECON 3D FATALITY CHAMPION PCI-E SES KARTI içinde kötü bir kart olduğunu düşünmüyorum onboard dan illa iyidir...
    gelelim ihtiyacın var mı ?

filmlerde zaten optic kullanıp decodere çözdürmen daha kaliteli olacağı için ses kartı burada önemi kalmıyor aynı işlemi onbard da yapabiliyorsun...

müziklerde test edip karar vermek lazım kullanmadığım için fikrimi söyleyemem

mikrofon sesi başarılı arkadaşlarımla konuşmalarımızda fark hemen belli oluyor... onbard kullan insanda en cok deli eden olay beni...

oyunlarda valla test incelmesini gördüm o ayak sesini falan netleştiren bir uygulaması var şahsen işimi görürdüm

bunun dışındaki gerek asusun ses kartları gerek creative nin ses kartları zaten onbardlardan iyi değiştirmende fayda var...

ama şahsen creative alacaksan creative sound blaster zxr alman daha mantıklı ...

• Arkadaşlar bu aralar dolgun basslı bir sistem almayı/toplamayı düşünüyorum.Bütem düşük olduğu için giriş seviyesi hifi ürünleri alamayacağımdan bu tür ürünlere yöneldim.Z5500'ü hiç dinleyemedim ama bass konusunda çok övülen fakat bir o kadar da tiz ve mid konusunda kötülenen bir sistemden siz iyi tiz ve mid alabilmek için ne gibi çözümlere başvurdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Arkadaşlar bu aralar dolgun basslı bir sistem almayı/toplamayı düşünüyorum.Bütem düşük olduğu için giriş seviyesi hifi ürünleri alamayacağımdan bu tür ürünlere yöneldim.Z5500'ü hiç dinleyemedim ama bass konusunda çok övülen fakat bir o kadar da tiz ve mid konusunda kötülenen bir sistemden siz iyi tiz ve mid alabilmek için ne gibi çözümlere başvurdunuz?

fiyatına göre z5500 tizi kötü denmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Arkadaşlar bu aralar dolgun basslı bir sistem almayı/toplamayı düşünüyorum.Bütem düşük olduğu için giriş seviyesi hifi ürünleri alamayacağımdan bu tür ürünlere yöneldim.Z5500'ü hiç dinleyemedim ama bass konusunda çok övülen fakat bir o kadar da tiz ve mid konusunda kötülenen bir sistemden siz iyi tiz ve mid alabilmek için ne gibi çözümlere başvurdunuz?

Bilgilendirme için teşekkürler üstad..Z500 decoderin bi huyu var opticde en ufak ses olmasın direk no digital data yazısı geliyor.:)
  • Z5500 decoderin arkasındaki optic girişin altındaki 6 kanal olarak mı kalcak yoksa 3.1 demi kalcak arkaşlar.ses çıkışım optic.ayar nasıl olmalı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar elizde sağlam z5500 sesi fwrk ettirecek elizde ses kartı var ise alabilirim.pm teşekkürler.

• O onun kötü huyundan değil tam tersi , optik bağlantının ne kadar temiz ses ilettiğinin kanıtı .)
  • Yok kötülüğünden demedim iyi yönden dedim hemen algılıyor anlamında:)önceden bitirmiş olduğum crysis3 bu ses sisteminde yeniden oynadım.Bukadarmı ses dagılımı güzel olur.sanki yartıklar gerçektende arkamdan geliyormuş gibi benim ayak yürüyüşlerim çok net duyuluyor.o baasları anlatmama gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane_881

quote:

Orijinalden alıntı: enja

quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

Orijinalden alıntı: efsane_881

Arkadaşlar Tekrar Selam herkese.

Z 5500 ün Subwoofer Hoparlörünü değiştirdim.

[size=4]PIONEER TS-W257D4 1000 Watt gücünde 4 Ohm empedansında bir subwoofer hoparlörü aldım.Bass inanılmaz arttı.Z 5500 ün üzerindeki subwoofer hoparlörü o kadar dandik ki Çin malına benziyor.
    Zaten Z 5500 sub hoparlörü patladı o yüzden değiştirdim.Resimleri koymak istedim eğer değiştirmek isteyen varsa pm atabilir, yardımcı olurum.

Z 5500 üzerindeki Sub. Hoparlörü ve Yeni PIONEER TS-W257D4

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

wayy bunu çok beyendim daha bir 2 ay önce aldım z5500 ü ama ben bile değiştirebilirm ama aklımdaki soru şu amfinin gücü bunu beslemeye yetecekmi bu tek başına 350 w rms 62*4 + 69 = 307 w rms de burada toplamda 657 oldu yani 152 w rms fazla bir sorun çıkarırmı ?

hayırlı olsun yeni sub nerden ve kaça aldınızı öğrenebilirmiyiz ?

Kardeş İstanbul / karaköyden selanik Hanın yanında Star elektronik war ordan aldım.Adam pioneerın bayisi imiş.ordan kalan orjinal pioneer hoparlörleri getirmiş onlardan aldım orjinal yani.
    Doğubanka baktım birde sirkecide fakat ordakilerin hepsi sahteydi orjinal diilmiş.

Fiyatı 150 TL.
    eğer istanbulda ise deiğim yere git adamda 2,3 tane kalmış.

Süleyman kardeşim bende şu bas olayını denemek istiyorum (sorun yok ama merak ettim pioneer i )

Gerçekten çok sağlam çalacağından eminim .

• quote:

Z5500 decoderin arkasındaki optic girişin altındaki 6 kanal olarak mı kalcak yoksa 3.1 demi kalcak arkaşlar.ses çıkışım optic.ayar nasıl olmalı? Teşekkürler.

ses kartın 5+1 olarak kullanacaksan ve analog bağlayacaksan 6 ch olacak yoksa ses kartına stereo bağlayacaksan 2ch mı ne yazması lazım o olacak hatırlamıyorum tam ne yazdığını optic de fark etmiyor diye hatırlıyorum ama sen 6 ch yap hep sen
  • MC.CYBER_ üstad bilgilendirme için teşekkürler evet fark ettim opticde fark etmiyor denedim.bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

MC.CYBER_ üstad bilgilendirme için teşekkürler evet fark ettim opticde fark etmiyor denedim.bilgilendirme için teşekkürler.

rica ederim kardeşimmm
  • hey gidi günler beeee fotoğraflarımı gezerken buldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

2.z5500 hayırlıı olsun yokmuu arkadaşlar

oturma odam

buda odam pardon eğlence merkezım

şuuu duvardakıı gerdek çarşafını kaldırcam kızmetse 200x200 perde alıcam

sayfa 255 şansa bak kac sene sonra buldum :D

• Arkadaşlar Z5500 merkez uydu sabit pozisyonda durmuyor, sürekli aşağı düşüyor, sanırım vidası gevşemiş ayrıca vidanın üstüne silikon sıkmışlar o yüzden ayar da yapılamıyor. Ne yapmak gerekir, tecrübe etmiş arkadaşlar var mı?
  • Arkadaşlar bende satın almak istiyorum nereden temin edebilirim z5500 ü ? Burada satan varsa iletişime geçerse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 18421843184418451846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.