Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (8 Mobil) - 3 Masaüstü8 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.247.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18341835183618371838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

Z5500 ün subwoofer ı kadar derin ve güçlü bass verebilcek woofer arıyorum. Daha çok otomobil sistemleri için kullanılan woofer lardan bahsediyorum. Çünkü 2 tane 150 watt lık cok kaliteli 2 adet mid hoparlörüm var. Onları değerlendirmek istiyorum. Amacım temiz ses elde etmek. Yardımcı olursanız sevinirim. Woofer hatta amfi yardımında bulunabilirsiniz.

Tesekkürler.

Subwooferın kalitesi kadar bağlı olduğu kabinin doğru hesaplanmış olmasıda çok önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 1 Nisan 2013; 11:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır z5500 kullanıyorum fakat şuan hiçbir şekilde sistemden ses alamıyorum. dekoder çalışıyor fakat bağladığım hiç bir cıhazdan ses alamıyorum coax analog ve opticle bağladım. led ekranında detecting... yazıyor sonra no digital data diyor.bi kaç kerede dolby yazdı fakat yıne ses alamadım test moduna aldığımdada hoparlorden ses gelmıyor sorun ne olabılır sızce?
  • Ledin gitme sebebi ısınması.Yeni led takılabilir.Açma kapama butonunu çok kullanıldığında bu gibi butonların içerisinde küçük pul gibi birşey zamanla temassızlık yapıyor.Butonun fiyatı ucuz.Bilen birisi ledide butonuda değiştirebilir.Bu sistemin en büyük düşmanı yüksek voltaj.Çünkü yüksek voltaja karşı sadece sigorta koruması var oda atarsa.O yüzden sistemi UPS e bağlı çalıştırıyorum.
    Hayatın Bir Sınav Olduğunu Unutma!
  • Avr li sistem kurdugumdan çok uygun fiyata temiz kullanılmış z5500 satılık ilgilenenler pm

Orijinalden alıntı: astral09

Birde sisteme aşırı yüklenmek zarar verebiliyor.

Şahsen kardeşimin kına gecesini ve arkadaşımın asker eğlencesini Z ile yapmıştım saatlerde en yüksek seste müzik çalmıştı hatta boost bile fazla geldi, zaman-zaman açtım. Buna rağmen 1 kez bile sigorta patlaması vs. olmadı çok şükür ki sistemi alalı 6 sene oluyor sanırım. (: Kısmet..

bu arada hoparlörlere hiç tweeter takan var mı bazen tizi az buluyorum dts filmlerde

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

Orijinalden alıntı: astral09

Birde sisteme aşırı yüklenmek zarar verebiliyor.

Şahsen kardeşimin kına gecesini ve arkadaşımın asker eğlencesini Z ile yapmıştım saatlerde en yüksek seste müzik çalmıştı hatta boost bile fazla geldi, zaman-zaman açtım. Buna rağmen 1 kez bile sigorta patlaması vs. olmadı çok şükür ki sistemi alalı 6 sene oluyor sanırım. (: Kısmet..

Zaten son seste sistem patlasa adamlar son sesi yapmazlar.Bir limit koyarlar.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

bende 5 yıldır kullanıyorum maşallahı var çok memnunum : )

bu arada hoparlörlere hiç tweeter takan var mı bazen tizi az buluyorum dts filmlerde

Tiz az gelen ve tweetter takanlar vardı diye hatırlıyorum 5-6 sene evveli tabii bu bahsettiğim olay. (: İstersen al 2 tane tak arkalara yada önlere dene. Mümkünse başkasından al öyle dene, baktın hoş olmuyor geri verirsin.

Orijinalden alıntı: grimser

bende 5 yıldır kullanıyorum maşallahı var çok memnunum : )

Bir arkadaşım takmıştı müziklerde güzel oldu diyebilirim ama filmlerde de güzel denebilir ama arkadaşımda sadece center kısmına eklemişti yani dengesi bozuluyor yani filmi izlerken center dan o kadar cok ses geliyormuş gibi olduğu için ön sağ ve solu bastırıyor buda 5+1 öldürüyor center kısarak biraz denge sağlanıyor ama o zamanda konuşma sesi yetersiz kalıyor bizim taktığımız aşağıdaki resimdeki gibi bir şey

ama bundan daha az ses veren 5 uyduya da takarsan belki denge sağlanır. Fakat resimdekinden 5 tane takarsan oda tizden geçilmez ve bass bile yetmez bir tanesini taktıktan sonra bassı sonlamıştık anca müziklerde öyle keyif aldık...

bir diğer unsuzda sonuç olarak ek yapıp bağlanacak buda sisteme fazla yük binmesi demek sisteme zarar verir mi vermez mi bilemeyeceğim ama bence riske girilmeyecek bir davranış....

ama illa tiz istiyorum diyorsan forumda creative uydularını takan bir çok insanlar var. Onu kullanıp da zarar verdiğini yazan bir yazıya şahit olmadım. ama zarar verir mi de bilmiyorum. Sadece aklının köşesinde bulunsun diye yazdım...

• ARKADAŞLAR BENİM DECODER ,İŞİKLAR YANIYOR DTS LEREİ FALAN YAZIYOR EKRANDA TES TUŞUN DA BASIYORUM HİÇ BİR CKIŞTAN SES GELMİYOR BAN AYARDIM EDEBİLECEK YOK MU 5 YILLIK SİSTEM YAPTRABİLECEGİM YER YOKMU BİLEN VARSA ADRSE TLF VERSİN LÜTFEN MERSA YI ARADIM BAKMIYORLAR GARANTİ BELGESİZ CIHAZ BUNU YAPATRABİLCEGİMİZ ADAM GİBİ İŞ YAPAN BİR ELEKTRONİK Cİ LAZIM BİZE BU İŞİN ÜSTÜNE GİTSE BİRİS ASLINDA İY,İ PARA KAZANIR BOZULAN Z5500 LERDEN YADA ELİNDE SES CKIŞI NORMAL OLAN LED YAANMASADA OLUR DECODER SATACAK VARSA İRTBATA GECSİN LÜTFEN BENİMLE 05366234217

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar... Öncelikle herkese selamlar... Elimde 2 adet z5500 var. bu tek bilgisayara bağlamak istiyorum ama amatörce değil.. 2 sinden de 5+1 de gerektiği ses dağılımını duymak istiyorum... sizce mümkün müdür...

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    MITSUBISHI L200 4x2 INVITE MT BEYAZ 2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

ARKADAŞLAR BENİM DECODER ,İŞİKLAR YANIYOR DTS LEREİ FALAN YAZIYOR EKRANDA TES TUŞUN DA BASIYORUM HİÇ BİR CKIŞTAN SES GELMİYOR BAN AYARDIM EDEBİLECEK YOK MU 5 YILLIK SİSTEM YAPTRABİLECEGİM YER YOKMU BİLEN VARSA ADRSE TLF VERSİN LÜTFEN MERSA YI ARADIM BAKMIYORLAR GARANTİ BELGESİZ CIHAZ BUNU YAPATRABİLCEGİMİZ ADAM GİBİ İŞ YAPAN BİR ELEKTRONİK Cİ LAZIM BİZE BU İŞİN ÜSTÜNE GİTSE BİRİS ASLINDA İY,İ PARA KAZANIR BOZULAN Z5500 LERDEN YADA ELİNDE SES CKIŞI NORMAL OLAN LED YAANMASADA OLUR DECODER SATACAK VARSA İRTBATA GECSİN LÜTFEN BENİMLE 05366234217

Eskiden biyerin numarasını kaydetmiştim bakayım bulabilirsem pm atarım sana.

Edit: Buldum Mersa'ymış benimkinin garantisi numarası bu 0216-6458282 arıza tespit ücreti almıyorlardı en son ama şimdi nasıl yaparlar bilmiyorum bir sor bakalım. Garanti bitti de, oraya ait garantisi falan bahsetme kaça yaparsınız vs. sor bakalım.

İnşaallah yardımı olur. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxy -- 3 Nisan 2013; 14:02:50 >

• Kardeş mersa tam bir ückagıtcı ilk önce garanti belge soruyor hatta fatura olsa bile garanti belgesiz ürün bakmıyoruz dedi yurt dışı merkezlerini aradım bugün ingilterede merkezleri bizde z5500 ün hiç bir yedek parçası yok dedi kendi imkanlarınız la halledin dedi kısaca el elde baş başta kaldık iyi bir tamir yapan yer bulamazsak elimizde kaldı bunlar anlayacağınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aradığımda hiç öyle dememişti, iyi oldu öğrendiğim bişey olursa oraya göndermem enazından. Öyleyse işin ehli bir elektrikçiye götür sistemi, yada arabalara ses tesisatı yapanlar da anlar diye tahmin ediyorum.

Orijinalden alıntı: Kutusuzkibrit

Arkadaşlar... Öncelikle herkese selamlar... Elimde 2 adet z5500 var. bu tek bilgisayara bağlamak istiyorum ama amatörce değil.. 2 sinden de 5+1 de gerektiği ses dağılımını duymak istiyorum... sizce mümkün müdür...

Bir bilgisi olan var mı ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar... Öncelikle herkese selamlar... Elimde 2 adet z5500 var. bu tek bilgisayara bağlamak istiyorum ama amatörce değil.. 2 sinden de 5+1 de gerektiği ses dağılımını duymak istiyorum... sizce mümkün müdür...

Birini optik veya coax, diğerini analog ile bağlayabilirsin, öyle olması lazım.

quote:

quote:

yani tek bir ses kartının iki cihaza aynı ses sinyali yollanabilir mi? biri optik biri coax mesela.. tecrübe etmek gerekir aslında...

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani tek bir ses kartının iki cihaza aynı ses sinyali yollanabilir mi? biri optik biri coax mesela.. tecrübe etmek gerekir aslında...

Emin değilim, mantıken olması gerek sonuçta hoparlörden ses çıkması için bir girişe takılması gerek, mümkünse dediğimi deneyemesen bile coax veya optik ile Z'y bağla, sağdan-soldan 1+1 veya 2+1 bir sistem varsa onuda analog bağla onda oluyorsa Z-5500'de de olması gerekir aslında. Dediğin gibi tecrübe etmek gerekir elbette.

• 
Sayfa: önceki 18341835183618371838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.