Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18331834183518361837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öylseyse servisine gönderin derim, bulmanız zorlu çünkü sadece bassı.
  • Sistem Akar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

Orijinalden alıntı: cincan18

arkadaşlar elinde Z5500 olupta satmayı düşünen veya yakınında satacak olan birileri varsa bana pm atsın 3.sünü alıcam artık 2 taneside yetmiyor :))) makul fiyatlara açığım.. nasılsa sıfırı yok heveslisi alır diye 750 800 tl gibi saçma fiyatlarla gelmesin kimse ilginiz için tşk ederim.. aklımda ki fiyat maxsimum 600 tl

Satmak isterim şuan yeni sistem alma arefelerindeyim lakin yine bu sistemi bu fiyata bulamam diye satmıyorum. sahibinden.com'da sağlamlar var, gözat derim.

eger ki satmaya niyetlendiğinde bana bir mesaj atarsan sevinirim.. o zamana kadar almamış olursam bakarsın senle el sıkışırız.. ilgin için tşk ederim..

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar elinde Z5500 olupta satmayı düşünen veya yakınında satacak olan birileri varsa bana pm atsın 3.sünü alıcam artık 2 taneside yetmiyor :))) makul fiyatlara açığım.. nasılsa sıfırı yok heveslisi alır diye 750 800 tl gibi saçma fiyatlarla gelmesin kimse ilginiz için tşk ederim.. aklımda ki fiyat maxsimum 600 tl

Satmak isterim şuan yeni sistem alma arefelerindeyim lakin yine bu sistemi bu fiyata bulamam diye satmıyorum. sahibinden.com'da sağlamlar var, gözat derim.

eger ki satmaya niyetlendiğinde bana bir mesaj atarsan sevinirim.. o zamana kadar almamış olursam bakarsın senle el sıkışırız.. ilgin için tşk ederim..

Kardeş benim sistemde sağ arkadan sesi çok açtığında çok hafif cızırtı çıkıyor, yani olay sadece satmak değil benim için sonra hakkına geçmiş olmayayım diye dedim. (:

• quote:

Orijinalden alıntı: blue

quote:

Orijinalden alıntı: altayayhan

Arkadaşlar merhaba.. z-5500 için bass ın içinde bulunan anfi devresinin şeması lazım nette arattım ama bi sonuxca ulaşamadım. Sistemin asıl sorunu sol ön çıkışın çalışmamasıdır. entegreyi yakmış değiştirildi ancak üzerinde bulunan ve R512 ve R513 dirençleri yanık. bunlar ufak dirençler ve değerleri okunamıyor. Konuyla alakalı teknik bilgisi olan ya da böyle bir bilgiye ulaşmamam yardımcı olabilecek bi arkadaş var mıdır ? Teşekkürler..

bende de arızalı bi sub var
    çıkış değiştirilmiş ama, yanık transistör falan var

nerde tamir ettirebiliriz bunu?

Hocam garanti belgesi varsa eğer orada adresi falan yazar, kont'tur belkide yada başka yer de olabilir. Ben aramıştım kargo bana ait olmak üzere ücretsiz arıza tespiti yaptıklarını söylemişlerdi.

• Hasarsız tamir görmemiş vatandan alınma fakat garantisi birkaç ay önce bitmiş çiziksiz z5500 satılır. Ankaradan fiyatı pazarlıksız 750 TL. dir. Kargo vs. ile uğraşmak istemediğimden yerinden satış tercihimdir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş benim sistemde sağ arkadan sesi çok açtığında çok hafif cızırtı çıkıyor, yani olay sadece satmak değil benim için sonra hakkına geçmiş olmayayım diye dedim. (:

ses kartın ne bir ara benimde ona benzer bir şey ses kartından dolayı başıma gelmişti farklı driver yükleyince düzelmişti yalnız dediğim cızırtı sole oluyordu benim creative x-fi var uyduların yeri değişiyordu center olu veriyor sağ arka gibi oluyordu o sıra cızırtı yapıyordu işte öyle saçma bir şeydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

quote:

quote:

quote:

ses kartın ne bir ara benimde ona benzer bir şey ses kartından dolayı başıma gelmişti farklı driver yükleyince düzelmişti yalnız dediğim cızırtı sole oluyordu benim creative x-fi var uyduların yeri değişiyordu center olu veriyor sağ arka gibi oluyordu o sıra cızırtı yapıyordu işte öyle saçma bir şeydi...

Driver creative'in sitesinden indirdim en son. Ya o bende senelerdir var, hoparlörden değil çıkıştan kaynaklı dediğim gibi. Uyduların yerinden farklı yerde çıkması gibi bişey yok bende.

• int ortamında ben niye z5500 den 2ch alıyorum yaw ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_boy -- 21 Mart 2013; 21:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever_boy

int ortamında ben niye z5500 den 2ch alıyorum yaw ?

ses kartı ayarlarınla ilgili olabilir bazı sitelerin oynatıcılarında yinede 5+1 alman lazım bazıları 6 ch oluyor.....

bir de optic mi bağlı değilse neyle bağlantı yapıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 22 Mart 2013; 0:38:54 >
  • Süper

• quote:

Orijinalden alıntı: altayayhan

Arkadaşlar merhaba.. z-5500 için bass ın içinde bulunan anfi devresinin şeması lazım nette arattım ama bi sonuxca ulaşamadım. Sistemin asıl sorunu sol ön çıkışın çalışmamasıdır. entegreyi yakmış değiştirildi ancak üzerinde bulunan ve R512 ve R513 dirençleri yanık. bunlar ufak dirençler ve değerleri okunamıyor. Konuyla alakalı teknik bilgisi olan ya da böyle bir bilgiye ulaşmamam yardımcı olabilecek bi arkadaş var mıdır ? Teşekkürler..

320volt.com da var.Türkçe site.Ayrıca çıkış entegreleri TDA 7293 Tanesi rms100w verir.Z5500 ün subwooferi ise iki adet TDA 7293 ün köprülenmesiyle çalıştırılıyor buda 200w rms güç demektir.Fakat köprü bağlantı olduğundan z5500 ün subwooferi 8 ohmdur. Kesinlikle 4 ohmluk bass bağlanmamalı sistem hasar görebilir.Z5500de toplam 7 adet tda 7293 amfi entegresi vardır.

• Z5500 ün subwoofer amfisi iki adet Tda 7293 ün köprü bağlanmasından oluşmuş.Tda 7294 ile Tda 7293 ün ayak yapıları ve özellikleri aynı.Bu şemalardan faydalanabilirsin.Örnek bir devre:http://320volt.com/tda7294-mini-pcb-200w/
  • Pek Değerli Arkadaşlar. benim z5500 yaklaşık 6 yıllık ben bir hata yaptım ve ekran ışığı gitti diye beceriksiz bir elektronikçiye ledleri değiştirmesi için verdim. şimdi ışıkta yok ekranda görüntüde. ancak hala çalışıyor. pod bulamıyorum. ekranı görememek beni deli ediyor. elinde arkadaşında bildiği bir yerde pod olan varsa bana bilgi verebilir mi? Lütfennnnnn.

• quote:

kardeş buraya bir bak istersen ...
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/logitech-z5500-500w-rms-thx-dolby-digital-5-1-81278371

• quote:

Orijinalden alıntı: eeee1981

Pek Değerli Arkadaşlar. benim z5500 yaklaşık 6 yıllık ben bir hata yaptım ve ekran ışığı gitti diye beceriksiz bir elektronikçiye ledleri değiştirmesi için verdim. şimdi ışıkta yok ekranda görüntüde. ancak hala çalışıyor. pod bulamıyorum. ekranı görememek beni deli ediyor. elinde arkadaşında bildiği bir yerde pod olan varsa bana bilgi verebilir mi? Lütfennnnnn.

EKRAN LEDLERİ SÖNERSE EKRANI ÇIKARMADAN YENİ LEDLERİ EKRANIN SAĞINA VE SOLUNA BİRER ADET SABİTLEYEREK MONTE EDİLMELİ.arızalanan ledler smd led olduğundan onlara dokunmaya gerek yok çünkü onları değiştireyim derken karta zarar verebilirsiniz. Ledlerin belli bir ömrü vardır.Ömürleri uzun fakat yüksek ısıda ömürleri kısalıyor arızalanmalarının nedenide bu.

• ekran görüntüsü kolay kolay gitmez ya ekran filmi oynadı yada fiziksel hasar aldı.Youtube da led değiştirme videosu var.sanırım ispanyolca. ebay sitesinden yeni podu bulabilirsiniz.
    http://www.ebay.com/itm/Logitech-Z5500-Control-Pod-Remote-/111034268866?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19da287cc2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 24 Mart 2013; 13:50:31 >
  • Buda led değiştirme videosu:http://www.youtube.com/watch?v=Jwe0zp56taQ
  • Z5500 ün subwoofer ı kadar derin ve güçlü bass verebilcek woofer arıyorum. Daha çok otomobil sistemleri için kullanılan woofer lardan bahsediyorum. Çünkü 2 tane 150 watt lık cok kaliteli 2 adet mid hoparlörüm var. Onları değerlendirmek istiyorum. Amacım temiz ses elde etmek. Yardımcı olursanız sevinirim. Woofer hatta amfi yardımında bulunabilirsiniz.

Tesekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 18331834183518361837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.