Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18321833183418351836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altayayhan

Arkadaşlar merhaba.. z-5500 için bass ın içinde bulunan anfi devresinin şeması lazım nette arattım ama bi sonuxca ulaşamadım. Sistemin asıl sorunu sol ön çıkışın çalışmamasıdır. entegreyi yakmış değiştirildi ancak üzerinde bulunan ve R512 ve R513 dirençleri yanık. bunlar ufak dirençler ve değerleri okunamıyor. Konuyla alakalı teknik bilgisi olan ya da böyle bir bilgiye ulaşmamam yardımcı olabilecek bi arkadaş var mıdır ? Teşekkürler..

Google'a Z5500 bass board yazınca bikaç board çıktı lakin bassın içindeki mi değil mi bilmiyorum. Bence sen hiç riske atma garantisi olmasada kendi firmasına gönder arıza tespit ücretsizdi enson, sadece kargo parası verirsin yaptırmamış olsan bile. Hem emin olursun neyden kaynaklandığına.
  • z5500 den daha ıyı bı sistem suanda varmı varsa hangısı.. 960 z5500 un ust modelı sanırım ama z5500den ıyımıdr kotumudur bılgı verısenız sevınırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

z5500 den daha ıyı bı sistem suanda varmı varsa hangısı.. 960 z5500 un ust modelı sanırım ama z5500den ıyımıdr kotumudur bılgı verısenız sevınırım..

hemen hemen aynı diye biliyorum hatta z906 z5500 çok az zayıf diye duydum....
  • hımm tesekkurler..ıncelemesıne baktım bufferı bıraz daha zayıf ve kucukmus.z5500 sanırım daha ıyı ama bılınen sıtelerın hıcbırınde yok..uretımdenmı kalktı satılmıyormu acaba..906 nasıl daha kotu oluyor 7 sene once cıkan z5500 den cok ilginç.
  • 2-3 yıl önce bi avm'de duymuştum sesini . Gerçekten müthişti o gün bu gündür hep almak istedim bu sistemi. nereden alabilirim üretimi kalktı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

2-3 yıl önce bi avm'de duymuştum sesini . Gerçekten müthişti o gün bu gündür hep almak istedim bu sistemi. nereden alabilirim üretimi kalktı mı ?

Ohooo sen nerde kaldın hocam..
  • Arkadaşlar bi sorum olacak ben logıtech z906 kullanıyorum bunun subwooferı mid ve tiz tonlarını verebiliyor , ama z5500 de z2300'ün subwooferı gibi mid ve tiz tonlarını veremiyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Arkadaşlar bi sorum olacak ben logıtech z906 kullanıyorum bunun subwooferı mid ve tiz tonlarını verebiliyor , ama z5500 de z2300'ün subwooferı gibi mid ve tiz tonlarını veremiyor değil mi ?

Sub nasıl mid ve tiz tonu verebiliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Arkadaşlar bi sorum olacak ben logıtech z906 kullanıyorum bunun subwooferı mid ve tiz tonlarını verebiliyor , ama z5500 de z2300'ün subwooferı gibi mid ve tiz tonlarını veremiyor değil mi ?

pat pat vurmakdan başka bi işe yaramıyor hocam yani boğuk gibi çalıyor ne bilim anlayan çıkacakdır şimdi..
  • quote:

quote:

quote:

pat pat vurmakdan başka bi işe yaramıyor hocam yani boğuk gibi çalıyor ne bilim anlayan çıkacakdır şimdi..

Belki bulunduğunuz odada ki yerleşimden kaynaklı bir sorundur.Hiç Subwooferın yerini değiştirip denediniz mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belki bulunduğunuz odada ki yerleşimden kaynaklı bir sorundur.Hiç Subwooferın yerini değiştirip denediniz mi

Subwooferı her zaman sol tarafıma koyarım oda şartlarından dolayı uzağa koyma gibi bi şansım yok ama z906 da öyle değil nedense , acaba benim subwoofer mı bozuk du ?

• quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

hımm tesekkurler..ıncelemesıne baktım bufferı bıraz daha zayıf ve kucukmus.z5500 sanırım daha ıyı ama bılınen sıtelerın hıcbırınde yok..uretımdenmı kalktı satılmıyormu acaba..906 nasıl daha kotu oluyor 7 sene once cıkan z5500 den cok ilginç.

aynen sub zayıf ama z5500 ve x-fi elit pro ses kartının thx sub ayarları var orda 80 hz bass %100 ayarlı bu şekilde ben asla z5500 sub sonlayıp ne oyun oynadım ne müzik dinledim bir tek sub sonladığım nokta korku filmlerinde ses de dts destekleyecek o zaman sub sonladığım oluyor çünkü orda hep sub çalışmıyor yani konuşma seslerinde sub dan ses duymuyorum ani çıkışlar da içini titrettiği için acıyorum korktuğun için zevkli oluyor... z906 da çok bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum yine pc de 5+1 ler de alınabilecek sistem yine gözümde oyunda ve müzikte emin ol bir şey kaybetmeyeceksin oyunda sub acınca arkadaki seslere dikkatini az veriyorsun müzikte sub acınca uyduların sesini kaybediyorsun ama sunuda göz ardı etmek istemedim salonda kullanacaksan o zaman fark yaratabilir tabi her kezsin salonu farklı sub çapından dolayı biraz daha fark yaratacaktır ama bunlar o uydulara göre büyük bir sorun teşkil etmiyor bana göre....

• quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

2-3 yıl önce bi avm'de duymuştum sesini . Gerçekten müthişti o gün bu gündür hep almak istedim bu sistemi. nereden alabilirim üretimi kalktı mı ?

z5500 ikinci el olarak bulabilirsin artık ama z906 var birazcık sub düşük onu avmlerde bulabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Ayarlarına, bulunduğu yere, bağlantı türüne ve dinlediğiniz parçaya göre değişir bass sesleri.

• ben satıyorum arkadaşım istersen iletişim kurabiliriz
  • 2.el 600-700 tl zaten ikisinin de.
  • arkadaşlar elinde Z5500 olupta satmayı düşünen veya yakınında satacak olan birileri varsa bana pm atsın 3.sünü alıcam artık 2 taneside yetmiyor :))) makul fiyatlara açığım.. nasılsa sıfırı yok heveslisi alır diye 750 800 tl gibi saçma fiyatlarla gelmesin kimse ilginiz için tşk ederim.. aklımda ki fiyat maxsimum 600 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cincan18 -- 19 Mart 2013; 14:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cincan18

arkadaşlar elinde Z5500 olupta satmayı düşünen veya yakınında satacak olan birileri varsa bana pm atsın 3.sünü alıcam artık 2 taneside yetmiyor :))) makul fiyatlara açığım.. nasılsa sıfırı yok heveslisi alır diye 750 800 tl gibi saçma fiyatlarla gelmesin kimse ilginiz için tşk ederim.. aklımda ki fiyat maxsimum 600 tl

Satmak isterim şuan yeni sistem alma arefelerindeyim lakin yine bu sistemi bu fiyata bulamam diye satmıyorum. sahibinden.com'da sağlamlar var, gözat derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

quote:

Arkadaşlar merhaba.. z-5500 için bass ın içinde bulunan anfi devresinin şeması lazım nette arattım ama bi sonuxca ulaşamadım. Sistemin asıl sorunu sol ön çıkışın çalışmamasıdır. entegreyi yakmış değiştirildi ancak üzerinde bulunan ve R512 ve R513 dirençleri yanık. bunlar ufak dirençler ve değerleri okunamıyor. Konuyla alakalı teknik bilgisi olan ya da böyle bir bilgiye ulaşmamam yardımcı olabilecek bi arkadaş var mıdır ? Teşekkürler..

Google'a Z5500 bass board yazınca bikaç board çıktı lakin bassın içindeki mi değil mi bilmiyorum. Bence sen hiç riske atma garantisi olmasada kendi firmasına gönder arıza tespit ücretsizdi enson, sadece kargo parası verirsin yaptırmamış olsan bile. Hem emin olursun neyden kaynaklandığına.

Öyle de aradım sordum adamlar fix para alıyor o da 80 € +Kdv.. 2 tane ufak direnç değiştirme için hayli yüksek rakam

• quote:

bende de arızalı bi sub var
    çıkış değiştirilmiş ama, yanık transistör falan var

nerde tamir ettirebiliriz bunu?
  • 
Sayfa: önceki 18321833183418351836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.