Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ... Z5500 sistemim bozuldu sorun ekran led ışıgı yanmıyor center hoparlör cıkısı calışmıyor bana kırıp resim gönder dediler siteyi arastırdım daha önce yapan arkadaslar oldugunu gördüm bunun KIRIGINI s atan arkadaş varmı yada Kırık halinin resimlerini sata cak arkadas varmı aramızda. Sadece center hoparlör cıkısı ve ekran ışıgı calısmıyor diye koca sistemi kırmaya gönlüm elvermiyor. Bana Akıl yada yardım edecek arkadaslar yokmu Bozuk tamamen ÇALIŞMAYAN yada KIRIK Z5500 VARSA nakit a lmayı düsünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wale06

Merhaba ... Z5500 sistemim bozuldu sorun ekran led ışıgı yanmıyor center hoparlör cıkısı calışmıyor bana kırıp resim gönder dediler siteyi arastırdım daha önce yapan arkadaslar oldugunu gördüm bunun KIRIGINI s atan arkadaş varmı yada Kırık halinin resimlerini sata cak arkadas varmı aramızda. Sadece center hoparlör cıkısı ve ekran ışıgı calısmıyor diye koca sistemi kırmaya gönlüm elvermiyor. Bana Akıl yada yardım edecek arkadaslar yokmu Bozuk tamamen ÇALIŞMAYAN yada KIRIK Z5500 VARSA nakit a lmayı düsünüyorum...

Arkadaşım hem akıl istiyorsun hem de maşallah zekilikten hiç ödün vermiyorsun. Öncelikle şuna karar ver senın istediğin sorunsuz çalışan bir set mi yoksa bir tane sorunsuz çalışan 1 tane de arızalı ürün mü ?. arkadaşım sen setının arızası için başvurmuşsun logıtech e o zaman ne dedilerse yap. sağdan soldan yok resimdi akıldı vs... ihtiyacın yok. dürüst olalım lütfen. Aynı şekilde benım de set şu an çalışmıyor. ben telefonla ulaşamadığım için mail yoluyla haberleşiyoruz. 7 gün oldu hala bi mail geri dönüşü yapmadılar. ben butun bilgilerimi gönderdim. şimdi cevap bekliyorum. sen telefonla ulaşabildiysen aynen dediklerini yap olsun bitsin. Sonra pirince giderken bulgurdan olma

• Wale 06 sana durumu anlattım artık kimsenin kimseye inancı yok senin center çalışmıyo dekonun ışıklları yanmıyo sen hala foto satın alma derdindesin eee aldın sonra ne olacak centerin çıkışını yapmak kolay led i yapmak ondan da kolay bunu yaptıracan sonra cihazı satacan öylemi bunu yemiyo artık firma yemiyo gönlün kırmaya razı değilse kulanmaya devam et adam sana kır derken koca seti göndermeye razı ama burda bu konuda kimse yardım etmez sana haberin olsun
  • bu set kırma olayı hem saçma hemde mantıklı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

Wale 06 sana durumu anlattım artık kimsenin kimseye inancı yok senin center çalışmıyo dekonun ışıklları yanmıyo sen hala foto satın alma derdindesin eee aldın sonra ne olacak centerin çıkışını yapmak kolay led i yapmak ondan da kolay bunu yaptıracan sonra cihazı satacan öylemi bunu yemiyo artık firma yemiyo gönlün kırmaya razı değilse kulanmaya devam et adam sana kır derken koca seti göndermeye razı ama burda bu konuda kimse yardım etmez sana haberin olsun

Gerçekten öyle arkadaşlar. Türkiye insanı olarak aslında hepimizin aklından geçen bu şekilde 2 adet ses sitemine sahip olmak. Bu doğru çünkü benim de aklımdan geçmedi değil. Ancak düşündüklerimizin hepsini yapmamamız gerektiği de GERÇEK bir nokta. O yuzden TÜRK MİLLETİ olarak önce elimizi vicdanımıza koymamız gerekır. Etik olanı yapmaktır bizlere yakışan. Kendimize sahtekar yollardan kazanç elde etme peşini bırakmalıyız hepbirlikte. Bizim halk olarak zeki insana ihtiyacımız yok. bakarsanız en ufak şu değiştirme olayında bile zekilikler ard arda sıralanıyor. İşçisinden yöneticisine herkes zeki olduğunu hatta bu zekiii !!! fikirlerini diğer insanlarla paylaşmakta bir sakınca görmuyor. Toplum olarak bizler zaten zekii insanlarız. Şüphesiz ki Allah en adaletli olarak insanlara ZEKA yı dağıtmış olsa gerek. Çünkü Hiçkimse Zekasından şikayetçi değil. O yuzden toplum olarak bizlerin DÜRÜST İNSANLARA ihtiyacı var. Lütfen her düşündüğümüzü hayata geçirmeden önce bir de kendi içimizde yargılayalım. Birdaha da hiçkimse foruma bu şekilde etik olmayan davranışlarla mesaj yazmasın. tartışabiliriz , f,ikir ayrılığına düşebiliriz ama kendimiz için bir tek olgudan; DÜRÜSTLÜKTEN vazgeçmeyelim. Bunu sizlerden ısrarla rica ediyorum.

Herkese Saygılarımı sunarım.....

• quote:

Orijinalden alıntı: wale06

Merhaba ... Z5500 sistemim bozuldu sorun ekran led ışıgı yanmıyor center hoparlör cıkısı calışmıyor bana kırıp resim gönder dediler siteyi arastırdım daha önce yapan arkadaslar oldugunu gördüm bunun KIRIGINI s atan arkadaş varmı yada Kırık halinin resimlerini sata cak arkadas varmı aramızda. Sadece center hoparlör cıkısı ve ekran ışıgı calısmıyor diye koca sistemi kırmaya gönlüm elvermiyor. Bana Akıl yada yardım edecek arkadaslar yokmu Bozuk tamamen ÇALIŞMAYAN yada KIRIK Z5500 VARSA nakit a lmayı düsünüyorum...

işin cılgı iyice çıkmış,adamlar gelen resimleri yan yana koymaktan aciz mi,bu zekiliklere! karşı onlar da yeni yöntemler geliştirecek mutlaka,
    bu arada sahibinden.com da arızalı bir set vardı,hey Allahım ya:)
  • Ben yan yana koyulacak resimden falan bahsetmiyorum sadece masumca yardım istedim. söyle düsün ticari amacım yok kırınca elime ne gecicek cöpe atacagıma yigenime versem kulansa ... okadar parcayı cöpe atım diyelim logiteckin eline ne gecicek ben bunu anlamıyorum milli servet sonucta. daha önce kıran kişi biraz daha hasar verip farklı acıdan 2 resim cekse gönderse bu ayki elektirik su telefon faturaları ödenmiş olsa yani biz yardımlasamıyoruz milli servet diyorum. HERKEZİN YORUM VE GÖRÜSÜNE SONSUZ SAYGIM VAR.
  • wale06 ;

Logitech firması Türkiye'de yeterli servis ağı bulunduramadığı için kullanıcılarına böyle bir hizmet vermekte.
    Fiyatlarına bakarsan yurtdışının neredeyse 3 katı.
    Bu fiyat konusunda bizimde önemli rolümüz var.
    Sen dersen ki ben kırmayayım yok yeğenime vereyim,o kırmasın yeğenine versin,açıkçası olmaz.
    Bu yüzden Logitech ürün satamıyor,fiyatlara zam yapıyor...

Milli servet dediğin olay Türkiye'de üretilen veya yetişen bir ürün için geçerlidir.

Logitech firmasının yapmış olduğu bu teknik servis jestini bence kötü niyete kullanılmaması gerekir.

Ayrıca setine kıyamayan tek kişide sen değilsindir.O kadar para verip setine kıyan insanlar kırabiliyorsa sende kırmalısın.
    Kusura bakma ama ben seti kırsam,resmini çeksem gidip bu resimleri de sana yollamam.

Ayrıca Logitech servis çalışanları da salak değil ki...
    X'in kırdığı seti Y kırmış gibi gönderince o setin X'e ait olduğunu anlamıyorlar mı?

O yüzden bırakın bu işleri.

• Arkadaşlar sırf belkide bu yüzden zamanında 450tl ye bile 0 alınan bu cihaz şu an 1000 tl den alınabiliyor ki ne kadarda iyi bir cihaz olsada 1000 tl verilmeyeceğini düşünüyorum digital girişli dolby decoderli samsung'un sony'nin bu fiyata ev sinema sistemleri mevcut.
    Bozulduğu zaman cihaz önce bir Türkiye servisi ile görüşün onlarda değişim yapıyor tamir ediyor, eğer onlarla bir sonuca varamazsanız(ki zor bir ihtimal) sonra avrupayla temasa geçin zaten değiştirmek için önce yerel servis neden sorunu çözemedi diye soruyorlar.
  • yokkmu yardım eden
  • Zamanında 600TL İken Z5500 Fiyat/Performans Sistemiydi. Şuan 1000TL ve Bence Fiyatını Haketmiyor.
  • sence ne alalım important
  • Z-5500, 1000TL Olduğu Sürece Giriş Seviyesi Amfi, Center vb.. İle Bir Set Toplamak Daha Performanslı Olur Diye Düşünüyorum.
  • hekezin kendi seçimi bilemezsin ama anlamadığım şey neye göre bu parayı haketmediğini düşünüyorsun
    çünküçou insan tizlerden bahsediyor berbat falan diye ama inan bana çok net tiz alıyorum ben
  • Benim Görüşüm; Tizler, Midler Çok Yetersiz.Uydular Daha Kaliteli Malzemeden Yapılsaydı ve Titanyum Sürücü Olsaydı Çok Daha İyi Olurdu.
  • Ellerinize sağlık arkaşlar çok güzel bir paylaşım gerçekten:)bu arada yeni topic hayırlı olsun:)
  • Herkese tekrardan selamlar,

Daha önce ses sistemimin dekoderi hiçbir tepki vermediği için sizlerden yardım istemiştim ancak problem sonradan kendi kendine düzelmişti. Bugün müzik dinlerken prizden çıt çıt sesler gelmeye başladı. Önce dekoderin ışığı kırmızıya döndü, hemen ardından subwoofer kapandı. Daha sonra ne yaptıysam subwooferı çalıştıramadım. Sigorta atmış olabilir mi?

Ayrıca garanti süresi bir yıl önce doldu. Yeni sigortayla çözüme ulaşamazsam ne yapmamı önerirsiniz? Bildiğim kadarıyla Logitech'in Türkiye'de teknik servis ağı bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Ağustos 2009; 1:35:35 >
  • Bugün, elektronikçiden 2 amperlik sigorta alarak Z5500'ü hayata döndürmeyi başardım.

İlk işim voltaj korumalı prizlerden almak olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Bugün, elektronikçiden 2 amperlik sigorta alarak Z5500'ü hayata döndürmeyi başardım.

İlk işim voltaj korumalı prizlerden almak olacak.

TEKRAR İYİ GÜNLERDE KULLAN ARKADAŞIM. YEDEK SİGORTA DA ALSAYDIN . ARASORA LAZIM OLABİLİYOR GERÇEKTEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknsmrc

hekezin kendi seçimi bilemezsin ama anlamadığım şey neye göre bu parayı haketmediğini düşünüyorsun
    çünküçou insan tizlerden bahsediyor berbat falan diye ama inan bana çok net tiz alıyorum ben

ASLINDA TİZLER BANA DA YETERSİZ GELİYOR. SES KARTIM O/B ANCAK YİNE DE KALİTELİ Bİ SES KARTI DİYEBİLİRİZ. İMZAMDA VAR. ANCAK CREATİVE NIN BI X-FI KARTI OLSA MUTLAKA KRİSTALİZER MODU ÇOK İŞE YARAYACAK, BUNUN FARKINDAYIM AMA PARASIZLIĞIN GÖZÜ KÖR OLSUN YAA
    YINE DEWINAMP TAN VE SES KARTININ PROGRAMINDAN YAPTIĞIM AYARLARLA FENA SAYILMAZ. YINE DE TİZ SÜRÜCÜNÜN AYRI OLMASINI İSTERDİM. ÖRNESĞİN S750 DEKİ GİBİ AYRI VE TİTANYUM OLSA ÇOK HOŞ OLURDU SANIRIM. ZATEN BU SETE KIM ÇAMUR ATARSA MUTLAKA ÖNCELİKLE TİZLERİNDEN BAHSEDİYOR. AMA X-FI CHIPSETLI Bİ SES KARTI ALSAM BU SORUN DA ÇÖZULECEK BİLİYORUM. YA DA S750 NIN UYDULARINI BULABİLSDEM BİRİNDEN EN AZINDAN DENİYECEM AMA O DA YOK MAALESEF.

• 
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.