Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13291330133113321333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • groll: tamamda arkadaşım bursada exa diye birşey yok :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknsmrc

groll: tamamda arkadaşım bursada exa diye birşey yok :S

Bursa 'da sanırım Teknolojix mağasında geçen hafta 870TL / 5 Taksit olarak satılıyordu...
  • neyse olan olmuş : )
  • quote:

groll: tamamda arkadaşım bursada exa diye birşey yok :S

gidip almana gerek yok internetten kargoyla al..bende istanbuldayım ama exa dan alışverişlerimde kargoyu kullanıyorum gitmeye kalksam 1 günüm gider

quote:

biliyorsunuz ki müzik konusunda çok başarılı değil bu açığı kapatmak için daha can alıcı bir sistem sunabilir ve piyasaıda bu açığı kapattıktan sonra alt üst eder .....en azından ben böyle düşünüyorum...

z-5500 ün müzik performansının düşük olmasının 2 nedeni var

1-kule tipi kabinli sürücüleri yok
    2- tweeter a sahip değil bu yüzden midler eksik..

ama bunların olmasınada gerek yok çünkü z-5500 multimedia bir settir kullanım amacı budur..yok eğer onlarda olmuş olsa fiyat 1500 den aşşağı olmazdı ve sistem amacından şaşardı...oyun + film performansı çok iyi bunun yanında müzik performansı orta şeker tabi dts ve dolby ler hariç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 22 Haziran 2009; 23:40:37 >

• Arkadaslar merhaba.... Bi sorunum var yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden....

Bılgısayarımın hdd sı artık vaktinni doldurdu ve değiştireyim dedim. WD cavair black serisi bi hdd aldım... Eski hdd takıyorum sisteme işletim sistemi yüklü ... kontrol panelindeki ses dilimleri eski sistemimde yarıya geldiğinde ev gümbür gümbür olurdu creative in media search ünde sesi kısıkta kullanırdım... Yanı ses panelde orta dilimlere gelir mediaplayer oynatıcıdan ayarlardım sesi ve dediğim gibi sesi çok açamazdım gümbürderdi her yer ...

Şimdi yeni hdd ile kurdugum sistemde panelden sesi sonlara dogru yaklastırınca ses çoğalıyor yani o ilk sistemdeki haline geliyor ... Bunun bir ayarı vardı decoderden hassasiyet ayarı onun nasıl yapıldıgını bılenınız varmı ? yanı kontrol panelindeki ( decoder ) diyeyimde daha anlaşılır olsun orda ses dilimini yarıya getırdıgımde ben tekrar çok yüksek bi ses çıksın ıstıyorum fakat aradıgım ayar mute ye 6 sn basıp volume yukselterek elde edılen volume +11 değil onu yapmadan ses daha yuksek cıksın ses dilimleri daha hassaslaşsın ıstıyorum neydı bunun ayarı bılenınız varsa ve yardım ederse cok sevınırım.

• subwoferı test etmek isteyenler için yasal bi mp3 veriyorum kendi sitelerinden indirdim denemek isteyenler link aşağıdadır

http://r*apidshare.com/files/247786818/12_-_cd_test_by_pozoko_2__3_.mp*3.html

yıldızları kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 23 Haziran 2009; 19:14:48 >
  • Arkadaslar sızlerın setıde bu sekıldemı bılmıyorum yanı kontrol panelındekı ses dılımlerı yarıya geldıgınde tıtremeye baslıyordu her yer sımdı sonlara dogru geldıkce yukselıyor ses... Yanı sımdı ses kartından falan dıyen olucak ses kartı ayarları tamamen aynı bırebır sadece kontrol panelınde sesın hassasıyetı ıle alakalı bı ayar vardı onun ne oldugunu bılen varsa bı yardımcı olsun lütfen...
  • dostum panelden ses yükseltme diye bi ayar yok olanıda zaten yazmışsın sen yani öyle bişey yok panele bi ayar çekipte ses yükselmesini senden duydum 2 senedir temayla arka ışıklarla ses kademe şekli değişiyor sadece dediğinde bu değil sanırım
    onboard ses mi kullanıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 23 Haziran 2009; 19:28:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

dostum panelden ses yükseltme diye bi ayar yok olanıda zaten yazmışsın sen yani öyle bişey yok panele bi ayar çekipte ses yükselmesini senden duydum 2 senedir temayla arka ışıklarla ses kademe şekli değişiyor sadece dediğinde bu değil sanırım

Hayır x-fi fatal1ty pro var ... Sımdı ıkı sendır duymamıs olabılırsınde :) o sekılde bı ayar oldugundan emınımhatta eskı sayfaları karıstırıyorum sımdı ... O sekılde bı ayar olmasa su sorumun cevabını alabılırmıyım :)

2 Hdd en var ... Sıstemı onunla baslatıyorsun ve herhangı bı muzık acıyorsun... Kontrol panelınde sesı yarıya getırdıgımde her yer zangır zangır tıtrıyor... Ikıncı sıstem yuklu hdd yı actıgımda oncekı ısletım sıstemındekı sesı ancak sonlara dogru actıgımda ılkındekı hadar cok guclu alıyorum... Sımdı ses kartı aynı drıver hersey aynı hatta ayarları fılanda oturdum teker teker yazdım ve karsılastırdım ayarlarda aynı bırınde ses yuksekken bırınde neden dusuk :) ?

• YARDIM LÜTFEN !..

Cihazım arızalandı. Müzik dinlerken ses birden gitti.Lcd Paneldeki lamba kırmızıya döndü. Düğmeye bastığımda ışık maviye dönüyor, panel açılıyor ancak "coax detecting..." yazıp 30 sn filan o şekilde bekledikten sonra ışık tekrar kırmızıya dönüyor ve panel kapanıyor. Sorun belki sigortasındadır diye sigortayı değiştirdim ancak yine aynı sorunla karşılaştım. sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?
  • @41016DK07

ses ayarlarından wave i yükselt öyle dene bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 23 Haziran 2009; 19:47:45 >
  • iyi bulursan yaz bakalım neyin nesiymiş öğrenelim bizde
    quote:

Orjinalden alıntı: 41016DK07

quote:

dostum panelden ses yükseltme diye bi ayar yok olanıda zaten yazmışsın sen yani öyle bişey yok panele bi ayar çekipte ses yükselmesini senden duydum 2 senedir temayla arka ışıklarla ses kademe şekli değişiyor sadece dediğinde bu değil sanırım

Hayır x-fi fatal1ty pro var ... Sımdı ıkı sendır duymamıs olabılırsınde :) o sekılde bı ayar oldugundan emınımhatta eskı sayfaları karıstırıyorum sımdı ... O sekılde bı ayar olmasa su sorumun cevabını alabılırmıyım :)

2 Hdd en var ... Sıstemı onunla baslatıyorsun ve herhangı bı muzık acıyorsun... Kontrol panelınde sesı yarıya getırdıgımde her yer zangır zangır tıtrıyor... Ikıncı sıstem yuklu hdd yı actıgımda oncekı ısletım sıstemındekı sesı ancak sonlara dogru actıgımda ılkındekı hadar cok guclu alıyorum... Sımdı ses kartı aynı drıver hersey aynı hatta ayarları fılanda oturdum teker teker yazdım ve karsılastırdım ayarlarda aynı bırınde ses yuksekken bırınde neden dusuk :) ?

• quote:

Orjinalden alıntı: groll

@41016DK07

Hocam bıraz daha acabılırmısın bu wawe durumunu tam olarak nerde bulamadımda
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: groll

@41016DK07

Hocam bıraz daha acabılırmısın bu wawe durumunu tam olarak nerde bulamadımda

xp de olur o ayar vistada olmaz.

• quote:

Arkadaslar merhaba.... Bi sorunum var yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden....

Bılgısayarımın hdd sı artık vaktinni doldurdu ve değiştireyim dedim. WD cavair black serisi bi hdd aldım... Eski hdd takıyorum sisteme işletim sistemi yüklü ... kontrol panelindeki ses dilimleri eski sistemimde yarıya geldiğinde ev gümbür gümbür olurdu creative in media search ünde sesi kısıkta kullanırdım... Yanı ses panelde orta dilimlere gelir mediaplayer oynatıcıdan ayarlardım sesi ve dediğim gibi sesi çok açamazdım gümbürderdi her yer ...

Şimdi yeni hdd ile kurdugum sistemde panelden sesi sonlara dogru yaklastırınca ses çoğalıyor yani o ilk sistemdeki haline geliyor ... Bunun bir ayarı vardı decoderden hassasiyet ayarı onun nasıl yapıldıgını bılenınız varmı ? yanı kontrol panelindeki ( decoder ) diyeyimde daha anlaşılır olsun orda ses dilimini yarıya getırdıgımde ben tekrar çok yüksek bi ses çıksın ıstıyorum fakat aradıgım ayar mute ye 6 sn basıp volume yukselterek elde edılen volume +11 değil onu yapmadan ses daha yuksek cıksın ses dilimleri daha hassaslaşsın ıstıyorum neydı bunun ayarı bılenınız varsa ve yardım ederse cok sevınırım.

arkadaslar bu sorunla alakalaı yardım eden bırısı cıkıcakmı :)

• Benimde bir sorunum var. Cihazın panelin kararmaya başladı. Önce sol üstten başlayan kararma tüm paneli sardı. Ne önerirsiniz? Garantisi devam ediyor, göndermek gerekir mi ? Birde bu sorunu yaşayanlar var mı aramıızda ?

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
  • arkadaşlar bu gün logitech için ses kartı aldım creative den fakat ayar yapamıyorum -daha doğrusu beceremiyorum- yardımcı olurmusunhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=80664&ad=CREATiVE-SOUND-BLASTER-X-Fi-SURROUND--5.1-EXT-Ses-Kartlari
  • var yenisini gönderdiler bana gerideki sayfalarda prosedürü ayrıntılı bişekilde yazmıştım logitechin şu 00800 le başlayan bi numarası var uluslar arası orayı ararsanız sorunu çözeceklerdir yeni gelen sistemde beyaz yanıyo bu arada yani buzlu mavi gibi diyim tam beyaz değil
    quote:

Orjinalden alıntı: By_e

Benimde bir sorunum var. Cihazın panelin kararmaya başladı. Önce sol üstten başlayan kararma tüm paneli sardı. Ne önerirsiniz? Garantisi devam ediyor, göndermek gerekir mi ? Birde bu sorunu yaşayanlar var mı aramıızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Haziran 2009; 12:07:43 >

• buda yeni gelen ürünün ekranı eklemiştim buldum yine değişme yok hala aynı
    quote:

buda karanlık ortamda

aydınlıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Haziran 2009; 12:19:05 >

• Arkadaslar sıyırmak uzereyım :) nerden degıstırdım su hdd lerı yahu ne gusel catır catır dınlıyordum muzıgımı ....

Sımdı sızden rıcam

1-VISTA 64 bıt ve x-fi platinium kullanan arkadaslar acaba hangı drıverı kullandıklarını ( ses kartının orjınal cd sınkı drıver mı yoksa drıvermı ındırdınız )

2- Drıver ındırdılerse sıteden hangı programları ındırdıklerını drıver harıcınde aplıcatıon olarak

3- ve son olarakta mp3 dınlerken kullandıkları ayarları yazabılırlermı acaba ....

eski sisdemimde bır ayar yaptım ama ne yaptıgımı hatırlamıyorum sımdı kontrol panelındekı ses kısmında normalde 5 dılım actıgım zaman medıa player da sesı azıcık arttırmam evı ınletmeye yetıyordu sımdı ne olduysa sesı yarıya kadar acmam gerekıyor bu ses kontrol yerının bı ayarı falanmı vardı acaba yada baska bı sekıldemı yukseltılıyordu ses ? yada sızlerde nasıl durum 5 dılımde evı ınletıcek hatta tıtretıcek derecede kullanabılıyormusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 13291330133113321333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.