Şimdi Ara

3 tane ses sistemi,hangisini tercih edelim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 tane ses sistemi arasında kaldık,

sony dz300
    sony dz260
    philips 3270

evde 37" toshiba lcd ekran var,

bu sinema sistemlerinden hangisini tercih edelim?

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_332/tt.htm

buraya sorarsanız daha net ve çabuk cevap alabilirsniz.
    Açıkçası yardımcı olmak isterim ama o konuda pek bir bilgim yok. hangisi daha iyidir, alternatifleri var mıdır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

http://forum.donanimhaber.com/forumid_332/tt.htm

buraya sorarsanız daha net ve çabuk cevap alabilirsniz.
    Açıkçası yardımcı olmak isterim ama o konuda pek bir bilgim yok. hangisi daha iyidir, alternatifleri var mıdır...

teşekkürler ama dediğiniz yere konu açtım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP__DReaM

Arkadaşlar 3 tane ses sistemi arasında kaldık,

sony dz300
    sony dz260
    philips 3270

evde 37" toshiba lcd ekran var,

bu sinema sistemlerinden hangisini tercih edelim?

Bende DZ260 ile 3270 arasında kararsız kaldım. İkisindede optik giriş var. sony 500 TL, philips 400 TL.
  • dz260
  • Philips hts 3270/12 tavsiye ederim bende 1 ay önce aldım. Ürünün tanıtımında belirtilememiş fakat ürünün 1 adet optik çıkşıda mevcut. Divxlerde ve brriplerde sorunsuz. Dts ve Dolby Digital dekoder da sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posedion78

Philips hts 3270/12 tavsiye ederim bende 1 ay önce aldım. Ürünün tanıtımında belirtilememiş fakat ürünün 1 adet optik çıkşıda mevcut. Divxlerde ve brriplerde sorunsuz. Dts ve Dolby Digital dekoder da sorunsuz.

Ben ürünü inceledim. Optik giriş var (audio in Optical) yazıyordu. Hatta vatanda WD TV media palyeri taktık dts sesi çözdü. Optik çıkış görmedim. Optik çıkışada gerek yok zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: posedion78

Philips hts 3270/12 tavsiye ederim bende 1 ay önce aldım. Ürünün tanıtımında belirtilememiş fakat ürünün 1 adet optik çıkşıda mevcut. Divxlerde ve brriplerde sorunsuz. Dts ve Dolby Digital dekoder da sorunsuz.

merhabalar herkese...forumunuza yeni üye oldum...philips hts3270 bende aldım ama usb den bi dizi izlemeye calısırken altyazı görmüyo herseyi denedim subtitle tusuna falan bastım ama bulamadım...sorunuma yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.