Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpxtreme

quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

anildalga@hotmail.com birisi bana dts herhangı bır muzıği nerden ındırecegımı solesın yada gondersın sımdıden tesekkurler

http://forum.donanimhaber.com/m_18578832/tm.htm

DTS Müzik isteyen arkadaşlar buradan indirebilirler. Ayrıca madonna nın müziklerini tavsiye ederim (özellikle la isla la bonita parçasını dts 5.1 le dinleyin )

saol dostum bende böle bişey ariyodum

• merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayanlara;
    ankarada yurtta kullanıyordum ben z5500ı hiçbir sorun yok bağlantılarda filan ancak yazokulum bitti bütün eşyaları arabaya yükleyip memlekete geldim kutudan çıkardım kurdum sistemi bütün bağlantıları en az 2-3 kez kontrol ettim fakat z5500a elektrik gelmiyor neden dir acaba? farklı 2 fiş denedim kesintisiz güç kaynağında da denedim yinede elektrik gelmiyor uyduların kablolarını kırmızı siyah onları tekrar kontrol ettim temas ediyorlarmı diye ondada bir problem yok, birde bu acaba ( malum adanadayım ) yolda gelirken ve yaklaşık bir gün arabanın bagajında kaldı sıcaktan olmuş olabilir mi? ben elektriksel olarak şühpeleniyorum onun içinde sigortanın değiştirilmesi önerilmiş diğer arkadaşlara daha önceki sayfalara bir göz atmıştım. z5500ın sigortasının özellikleri nedir bir de nerelerde bulabilirim acaba? biliyorum biraz uzun oldu ama tekrar cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim

• @SpecturA

Büyük İhtimal Sigorta Atmış Olabilir. Z-5500'de En Fazla 2,5 Amper Sigorta Kullanmanızı Tavsiye Ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

@SpecturA

Büyük İhtimal Sigorta Atmış Olabilir. Z-5500'de En Fazla 2,5 Amper Sigorta Kullanmanızı Tavsiye Ederim.

teşekkürler
    z5500ın içindeki orjinal sigorta kac amper acaba?
  • Z5500 de 2 Amper sigorta var, 2 amperlik cam sigortayı elektronikçilerde kolaylıkla bulabilirsin.
  • tesekkür ederim yarın gidip alıcam takıp deniym bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpecturA

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı şimdiden teşekkür ediyorum cevaplayanlara;
    ankarada yurtta kullanıyordum ben z5500ı hiçbir sorun yok bağlantılarda filan ancak yazokulum bitti bütün eşyaları arabaya yükleyip memlekete geldim kutudan çıkardım kurdum sistemi bütün bağlantıları en az 2-3 kez kontrol ettim fakat z5500a elektrik gelmiyor neden dir acaba? farklı 2 fiş denedim kesintisiz güç kaynağında da denedim yinede elektrik gelmiyor uyduların kablolarını kırmızı siyah onları tekrar kontrol ettim temas ediyorlarmı diye ondada bir problem yok, birde bu acaba ( malum adanadayım ) yolda gelirken ve yaklaşık bir gün arabanın bagajında kaldı sıcaktan olmuş olabilir mi? ben elektriksel olarak şühpeleniyorum onun içinde sigortanın değiştirilmesi önerilmiş diğer arkadaşlara daha önceki sayfalara bir göz atmıştım. z5500ın sigortasının özellikleri nedir bir de nerelerde bulabilirim acaba? biliyorum biraz uzun oldu ama tekrar cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim

sigortası atmıştır büyük olasılık .. herhangi bi elektrikçiye gidip 2 amperlik sigorta iste verirler =) bulunması zor bişi değil fiyatıda bedava denilecek kadar düşük =) geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungBloodZ® -- 29 Temmuz 2008; 0:58:48 >

• tekrar 2 amperlik sigorta alıosun ve her kapatışında sesini sonuna kadar kıs ondan sonra kapat ben herzman böle kapatıyorum artık sigotra atmıyor
  • Ben patladığından beri ortalama 1 yıldır 2,5 amperlik sigorta kullanıyordum geçen gün patladı ama 5 tane almıştım 4 tane kalmıştı şimdi 3 kaldı eliniz altında bulunsun 5kuruşluk birşey sonuçta tekrar çarşıya çıkmak durumunda kalmayın.
  • dostlar bugün z-5500 aldim çok şükür,benim sormak istedigim bu kolonların arkasinda önler(front),arkalar(sur) ayırmıyor,istedigimi kolono istedigimiz yere takabiliyormuyuz,birde ben farketmez diye taktim optik girişle ps3 bağladim ancak önlerden(front) arkalardan aldigim sesi alamadim,test ediyorum ama önlerden daha az ses geliyor bunun bir sebebi varmi acaba,cevaplar için teşekkür ederim..saygılar.. ayrıca ben ses sistemini bilgisayarda kullanmiyorum,ps3,dvd ve recevier da kullanmak amacim.
  • Kontrol panelinden "Surround" sesi çok açmışsındır bu yüzden arka kolonlardan daha fazla ses gelir tahminimce bu yüzdendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora1

dostlar bugün z-5500 aldim çok şükür,benim sormak istedigim bu kolonların arkasinda önler(front),arkalar(sur) ayırmıyor,istedigimi kolono istedigimiz yere takabiliyormuyuz,birde ben farketmez diye taktim optik girişle ps3 bağladim ancak önlerden(front) arkalardan aldigim sesi alamadim,test ediyorum ama önlerden daha az ses geliyor bunun bir sebebi varmi acaba,cevaplar için teşekkür ederim..saygılar.. ayrıca ben ses sistemini bilgisayarda kullanmiyorum,ps3,dvd ve recevier da kullanmak amacim.

senin genelde önde oturcağını düşünüp arkalardan daha çok ses veriyor sen onu kendin dengeliceksin, ön hoparlörler kısılıp açılmıyor ama arkadakileri kısıp açabilirsin

şu forumda adam gibi m-audio x-fi karşılaştırması yokmu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 29 Temmuz 2008; 12:05:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: rzorone

murti_154

dostum film dts kodlu.Dolby film izliyorum onda sorun yok ama dts kodlu fılmde dtsyı goremedık. ayrıca ses dd gibi geliyo dts olsa cok farkedıyor hıssedılır derecede.

2 Yıldır kullanıyorum Z500'ü ben hala göremedim şahsen bu işin püff noktası nedir bi bulamadım.

Bir kaç sorum olacak yanıtlar iseniz çok sevinirim arkadaşlar...

1- Hangi Codec Programını ve version'unu kullanıyorsunuz? ( K - Lite 3 Kulllanıyorum ne önerirsiniz? ) + Ayarlama yapıyormusunuz?

2- Hangi DVD- Player Programını Kullanıyorsunuz ne önerirsiniz? ( Power DVD 5 Kullanıyorum ) + Ayarlama yapıyormusunuz?

3- Hangi AC3 Codec Player version'unu kullanıyorsunuz ve Z5500 için nasıl ayar yapıyorsunuz ?

4- MP3 için genelde Winanp kullanıyorum yerine birşey önerirmisiniz Ses netliği açısından yada Plugin =? ( Kendim DFX adlı Plugin'i kullanıyorum.

Ve Ses üzerine kurulu olan Programları yeni formatlanmış bir makinaya kurmaya kalktığımız da sırası ilemi kuruyoruz yoksa kafamıza göre kursak oluyormu ? Ayarları vs nedir bir yardımcı olabilirseniz gerçekten çok teşekkür ederim.

Daha önceleri yazmıştım (20.03.2008). Aşağıdaki adımları izlerseniz DD ve DTS yazılarını görebilir sesi decodere çözdürebilirsiniz...

quote:

Orjinalden alıntı: sasuta

Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile forumda Digital (DTS ve Dolbydigital) ses alamama ya da decoderde DTS ile Dolby Digital yazısını görememe sorunu var. Şimdi anlatacaklarımı adım adım uygularsanız Digital (DTS ve Dolbydigital) ile ilgili tüm sorunlarınızı haletmiş olursunuz

1- Programlar/Creative/Sound Blaster Audigy 2 ZS/Creative Audio HQ (Bazılarında "Audio HQ" yerine "Audio console" yazar) Tıklıyoruz.

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

2- Açılan pencereden "Device controls" e tıklıyoruz buradanda "Decoder" sekmesine tıklayıp aşağıdaki işaretlediğim yeri seçiyoruz.

3- Daha sonra "Speaker Settings" penceresini açıp "Digital Output Only" seçeneğine bir tık koyuyoruz.

4- "THX Setup Control" Penceresini açıp "Digital Output" un seçili olup olmadığına bakıyoruz. Eğer seçili değilse seçiyoruz.

5- Son olarakta "Power DVD" menüsünden configuration/Audio sekmesinden "Speaker Environment" menüsünden "USE SPDİF" seçiyoruz.

İşte bukadar iyi seyirer

• selam arkadaşlar, birşey danışmak isterim,,, bir fikir verirseniz sevinicem, sizce toshiba a200 1 vl notebook ta, bu sistem nasıl olur... ne diyosunuz... verim alınabilirmi,, yada notebookla z5500 sistem olurmu ???????
  • kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar Allah herkesin dualarını kabul etsin
  • Selamlar, dizüstü bilgisayarının ses kartından Stereo tek çıkış alıp bu sisteme bağlayacaksan bu şekilde Z-5500 ü tam anlamıyla kullanamayacaksın demektir. Fakat uygun bir ses kartı alıp dijital veya 6 kanal ses alabilirsen güzel olur.

quote:

Orjinalden alıntı: soulfullyrics

selam arkadaşlar, birşey danışmak isterim,,, bir fikir verirseniz sevinicem, sizce toshiba a200 1 vl notebook ta, bu sistem nasıl olur... ne diyosunuz... verim alınabilirmi,, yada notebookla z5500 sistem olurmu ???????
  • teşekkür ederim gerçekten arkadaki hoperlörlerin sesini biraz kısınca eşitlendi bende öndekiler neden az diye meraklanmiştim,arkadaşlar gerçekten mükemmel bir alet yok böyle bişey,ps3 te ilk defa böyle zevk alarak oynadim,ben bu makineyi alirken burdaki yorumlara bakarak aldim ve kesinlikle pişman değilim,ellerinize sağlik,sagolun,arkadaşlar benim takildigim bir nokta var bu ses ayarları elektirik gidince neden sifirliyor,bütün ayarladigim şeyler gidiyor,fişi çekince,elektirik gidince yapiyor bunu,bunun bir sebebi varmi yoksa normalmi,saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenkebikec

Selamlar, dizüstü bilgisayarının ses kartından Stereo tek çıkış alıp bu sisteme bağlayacaksan bu şekilde Z-5500 ü tam anlamıyla kullanamayacaksın demektir. Fakat uygun bir ses kartı alıp dijital veya 6 kanal ses alabilirsen güzel olur.

quote:

Orjinalden alıntı: soulfullyrics

selam arkadaşlar, birşey danışmak isterim,,, bir fikir verirseniz sevinicem, sizce toshiba a200 1 vl notebook ta, bu sistem nasıl olur... ne diyosunuz... verim alınabilirmi,, yada notebookla z5500 sistem olurmu ???????

notebook lara ses kartı takmak mümkün olmuyo sanırım,, yanlıyomuyum ?? :/
  • yanılıyorsun takılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

yanılıyorsun takılıyo

gerçektenmi,,,

bilgim yoktu bu konuda, biraz detay verebilirmisn bu konuda ???
  • 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.