Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
228.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kolu ben windows 10 a bağlayamıyorum hiçbir şekilde aygıt yöneticisinde dahi gözükmüyor sadece aşağıda xbox 360 çevre birimleri gözüküyor .

    bir türlü çözümü bulamadım driverlarıda indirdim yükledim ama olmuyor yardımcı olacak var mı acaba boşuna para vermiş gibiyim de
  • Kollarım 4. yıllarına girdi :) Ona rağmen bir sorunu yeni fark ettim. Potplayer için uzaktan kumanda olarak kullanırken sağ sticki sağa doğru iterken hafif yukarı kaldırınca önce sağ-aşağı yönde ilerliyor. Biraz daha kaldırınca sağ yukarıya gidiyor. Bu problem 4 yönün hepsinde farklı kombinasyonlar halinde var. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Bana zamanla olan bir şeymiş gibi geldi. İyi forumlar.


    @alfamanager Benimkiler de xbox modundayken dediğin gibi görünüyor ama normal bir şekilde kullanılıyor.
  • 3 yildir kullaniyorum hala Tas gibi her hangi bir problemi yok masallah , Sadece uzerinde gelen Duracell piller bitti Yeni o kadar :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklınız varsa f710 almayın.Windows ile sürücü problemleri çok fazla.Aynı zamanda sinyal sıkıntıları yaşayabilirsiniz.Sinyal problemi yüzünden cihazım servise gitti geldi.Yeni USB kablosuz alıcı yolladılar.Taktım fakat yine problemim devam etti.Uzun çabalar sonucu problemimi çözemedim.En sonunda dayanamadım cihazı yerlere vurarak kırdım .Daha sonra kendime Amazondan Xbox one wireless controller satın aldım.Şuan taş gibi kullanıyorum.Ne sürücü sıkıntısı var ne de sinyal kopması.
  • Fifa 15 oynayacağız iki f710 çakışıyor bir türlü çözemedim. Türkçe yama yapmıştım ondan diye düşündüm. fifa 13 açtım onda da çakışıyor. iki joystick tek joystick gibi çalışıyor. denetim masasına girdiğimde ikisi de görünüyor ama oyunda tek joystick gibi davranıyor. Bunun bi çözümü yok mu?
  • AtillaŞah A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşayan arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. Bende sabahtan akşama kadar bu sorunu çözmek için uğraştım. En sonunda sorunu şöyle çözdüm;
    önce joystickin birini ve nano alıcıyı takıyoruz ve ortada logitech amblemli bağlantı tuşuna oldukça uzun basıyoruz. Daha sonra aynı işlemi diğer joystick için yapıyoruz. Daha sonra logitechin kendi bağlantı programı ile joystickleri tekrar eşleştiriyoruz. Bu kadar. İyi eğlenceler.
  • Bende 1 adet Logitech F710'a sahibim. Üründen maalesef memnun değilim. Sebebini bilmiyorum ama bazen sinyalde sıkıntı yaşıyorum. USB'nin tam dibinde olmama rağmen ve bu cidden çok sinir bozucu. Sırf bu yüzden DS4 siparişi verdim. Belki benim ürünüm sorunludur ama ben şuan memnun değilim.
  • AlamutHaremeyn kullanıcısına yanıt
    PC için ise Xbox controller öneririm. Üstüne yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn

    Bende 1 adet Logitech F710'a sahibim. Üründen maalesef memnun değilim. Sebebini bilmiyorum ama bazen sinyalde sıkıntı yaşıyorum. USB'nin tam dibinde olmama rağmen ve bu cidden çok sinir bozucu. Sırf bu yüzden DS4 siparişi verdim. Belki benim ürünüm sorunludur ama ben şuan memnun değilim.

    aynı sorun bende de vardı, dibinde olmasına ragmen tam algılamıyormus gibi hissediyordum. Duracell pil kullanmaya basladıgımdan beri 5 metreden bile algılıyor resmen :)
  • Fiyat farkı nedeniyle sorum saçma olabilir ama; 50 TL'ye daha kıyıp DS4 mü almalı, yoksa F710 mu kullanmalıyım? Sinyal konusunun sorun olacağını zannetmiyorum. Zaten kablo da geliyor yanında. Onunla uzatırım gerekirse.

    Ama benim için asıl önemli olan, L2-R2 tetikleri. ETS 2 ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum. DS3'e alışmış biri olarak gaz-fren olayını sizce hangi kolda daha rahat yaparım? Deneyen var mı?

    Not: Xbox tipi kolları kullanamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 27 Eylül 2016; 1:42:25 >
  • bunu hediye olarak aldım.ilkokul çocukları için basit eğlendirici oyun ne önerirsiniz? Savaş vurdu kırdı olmasın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R2 butonu 2. Kere bozuldu. Ya basınca tam almıyor ya da kendi basmış gibi davranıyor. yine garanti yolu göründü.garantide bitmek üzere. ilkinde tamir ettiler dur bakalım bu sefer nolcak. Daha sağlamı var mı önericeğiniz?

    Sinyalde sıkıntı yaşayanlanlar pil tazelesin. Bende pil bitmeye yakın yapıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruh -- 22 Aralık 2016; 21:46:40 >
  • Bimekste 80 TL+7 TL kargoydu aldım bende bakalım inşallah memnun kalırım şimdiye kadar dandik gamepadlerden kullanıuyordum hep.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerliso

    Bimekste 80 TL+7 TL kargoydu aldım bende bakalım inşallah memnun kalırım şimdiye kadar dandik gamepadlerden kullanıuyordum hep.

    https://www.bimeks.com.tr/urun/logitech-f710-kablosuz-gamepad-116578

  • ürünü satmak isteyen var mı arkadaşlar?
  • unal83 kullanıcısına yanıt
    haftasonu indirim olabiliyor ayrıca bimekste her an fiyat değişik olabiliyor takip etmeye devam edin
  • konu hortlayacak ama 6 yıl önce çıkmış bu gamepadi bugünlerde almayı düşünüyorum internette 139 diyen siteler var mağazada 200 lirayı geçiyor diyenler var elden almayı tercih ederim araştırıp bakacam kafama yattı bu
  • f710 la fifa pes başka oynanabilecek oyun yok
  • Arkadaşlar bende 710 sahibiyim alıcı kayboldu acaba logitech mouse alıcısı yada herhangi bir logitech algılayıcısı çalıştırıyor mu kablosuz? deneyenler cevaplarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SA ARKAAŞLAR ÇALIŞIYOR PS3 TE MUHTEŞEM KALİTE
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.