Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.014
Cevap
11
Favori
228.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar xbox 360 ta çalışıyor mu? Eskiden ps3te çalışmıyordu artık çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    direkt xbox modu var pc xbox gamepad olarak görüyor çalışıyor olması lazım.
  • Beyler bende de bu gamepad'den var, birkaç gün önceye kadar sorunsuz çalışıyordu ve memnundum fakat bugün bir anda aygıtı görmez oldu. Dedim herhalde geçici falan diye bir baktım kullanılamaz falan diyor. Sorun gider de çalışmadı. Yazılım yüklemek gerekiyordu fakat ben kurulum CD'sini kaybettim. Neyse işte Logitech'in sitesinden baktım falan, karşıdan yüklemelerden indirdim gaming yazılımını ama yine görmedi kumandayı. Ne yapabilirim sizce, bir daha kumanda parası bayılmak istemiyorum. Daha önce yazıldıysa veya sorulduysa kusuruma bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kolla ets2 de gaz seviye ayarı nasıl yapılıyor?

    fifa da 360 derece dönebilme var mı?
  • uzun araştırmadan sonra f710 u aldım ama deneme imkanım olmadı aksam pc de mortal kombat x deneyeceğim birde ps3 de bi deneme yapıcam bakalım ps 3 dede çalışırsa heralde 1 koldaha alırım fifa pes de 4 kişi iyi olur heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gamepad i alalı 10-15 gün oldu. Sıkıntısız şekilde pes 2015 oynadım daha dün ama şimdi A yani pas tuşuna bastığımda iki kere basmış gibi tepki veriyor futbolcu. Takım seçme menüsünde de aynı şekilde bir kere basmama rağmen iki defa gibi algılıyor du. Nasıl çözerim bunu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacağım bu kolu fifa 15, birde battlefield 4 için savaş oyunlarında performansı nasıl acaba deneyen oldumu reflexleri falan anında yapabiliyormuyuz.
  • slm ben bu joyistikten iki adet aldım fakat pes 2015 te birini görmüyor biri d modda biri x modda mortal kombat sorunsuz sorun ne olabilir acaba 2 alıcıda takılı
  • ps 3 te çalışıyormu? kopma falan yapıyormu?
  • Arkadaşlar witcher 3 f710 u hem x hem d modunda görmüyor sorun ne olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bir senedir bu gamepadi kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ta ki gerektiği gibi titremediğini anlayana kadar. Tireme efektleri zayıf ve her çoğu efekti vermiyor. Mesela Ac oyunlarında darbe alırken kısa kısa ölmeye yakın ekran kırmızılaşınca uzun uzun titremesi lazım. Hatta öldükten sonra da desyncronisation yazıyorken tekrar doğana kazar hafif hafif titriyor olması lazım. Benimki ne yapıyor? Sadece darbe alırken kısa kısa titriyor ölmeye yakın ve öldükten sonraki uzun titremeleri vermiyor. Ben Ac 4 ve Ac rogue dan örnek verdim ama araştırmalarıma göre bir çok oyunda efektlerin bir kısmını vermiyor. anladığım kadarıyla pil ömrünü uzatmak için böyle yapmışlar ama emin olamadım. Ben benimki bozuldu sanmıştım düzeltmek için denemediğim yöntem kalmadı. İçini açtım kablolarına baktım, bir sürü driver işiyle uğraştım ne yaptıysam olmadı. En sonunda fabrika ayarlarının böyle olduğuna kanaat getirdim. Zira directinput moduna alıp logitech profiler programıyla denediğimde istediğim titreşimlerin tamamını aldım ama xinputta sadece bir kısmını alıyorum. Ama her oyun için ayrı ayrı ayar yapmam mümkün değil. Peki bu durumu nasıl farkettim? Önceleri titreşimle kullanmıyordum pil çok gitsin diye ama titreşimle bir süre oynadıktan sonra bir terslik olduğunu düşünüp arkadaşın xbox360 controllerını alıp denedim ve haklı çıktım.

    Bayağı uzun yazdım farkındayım. Aslında sorun büyük değil zaten çoğunlukla titreşimsiz oynuyorum. Ama bu kadar para verdiğim bir üründen tam performans beklerdim. Sırf sorunu çözmek için 2 kere sabahlamama yanarım. En sonunda pil çok dayansın diye titreşiminin kasıtlı olarak kısıldığına kanaat getirdim zira bütün forumlarda bunun kablolu olan f510 modelinde tam titreşim alındığından bahsediliyor. Yeniden gamepad alırsam kesinlikle kablolu alacam. Kablolu candır. Kalabalık ama olsun :)

    Bu konuda benden çok araştırma yapmış ve kesin bilgiye ulaşmış arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum efendim :)




  • beyler sıkıntım var tuşlar ters işliyor örneğin batmani oynuyorum ileri tıklıyorsam geri gidior a ya basınca geri tusu yapıyor x e basınca onaylıyor kamerada aynı sekilde ters yardım edin beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Pc de kablosuz kullanmak için f710 mu x360 controller mi?

    xbox controleri umarım kablosux çalışıyordur
  • iki adet f710 joystick'im var ancak bilgisayar sadece bir tanesini görüyor. windows 7'de böyle bir sorun yoktu. windows 10'da bu sorunu yaşıyorum. diğer joystick'i de bir türlü göstermedim. var mıdır yardımcı olabilecek ya da aynı durumu yaşayan birileri. ikisinin de mode ışığı sabit bir şekilde yeşil olarak yanıyor ikisi de xinput modunda. ancak bilgisayar usb yazılımını tanımadığından ikisini tek joystick olarak görüyor.




  • s.a arkadaşlar

    f710 gamepad xbox360 ve ps3 de çalısır mı ?

    bu arada 2 aylık 2 tane f710 satıyorum arıyan varsa 135 tl
  • Ben F710 Gamepad'ini Windows 10 işletim sisteminde kullanıyorum.Son birkaç aydır X İnput modunda oyunlarda RT tuşunda bazen tutukluluk,bazen de az basmama rağmen tam basıyormuş gibi algılıyor.Pillerini çıkarıp taktığımda bir nebze de olsa düzeliyor fakat birkaç gün sonra tekrar aynı problem oluşuyor.Örneğin;FIFA 15 oyununu X İnput modundayken RT tuşunu hiç algılamıyor.D İnput modunda ise algılıyor ve herhangi bir tutukluluk problemi yok.Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kiwi21

    iki adet f710 joystick'im var ancak bilgisayar sadece bir tanesini görüyor. windows 7'de böyle bir sorun yoktu. windows 10'da bu sorunu yaşıyorum. diğer joystick'i de bir türlü göstermedim. var mıdır yardımcı olabilecek ya da aynı durumu yaşayan birileri. ikisinin de mode ışığı sabit bir şekilde yeşil olarak yanıyor ikisi de xinput modunda. ancak bilgisayar usb yazılımını tanımadığından ikisini tek joystick olarak görüyor.


    Hocam dün geceden beri internetten araştırarak her şeyi denedim ve sabahtan beri de Logitech müşteri hizmetlerine mail atıyorum. Windows 10' a geçince ne yaptıysam F710 gamepadi tanıtamadım. Windows 8 ve 8.1 de sorun yoktu.

    Sizde aygıt ve yazıcılar kısmında F710 olarak bir tanesini tanımış ne güzel. ((:
    Benimkini aygıt ve yazıcılarda mause olarak görüyor. Aygıt yöneticisinde de F710 a dair hiç bir ibare yok.

    Müşteri hizmetleri, sitesindeki driverı kurmaya yönlendiriyor ve son çare olarakta başka bir çözüm sunuyor. Siz önce driver ile deneyin sonra aşağıya yazacaklarımı deneyin. Size faydası olur belki.

    Başarılı olursanız nasıl yaptığınızı yazın da biz de faydalanalım. ((:


    1- Öncelikle buradaki linkte bulunan Wireless Gamepad F710 Connect Utility aracını indiriniz.
    2- Gamepadinizde sadece 1 adet pil takınız
    3- İndirmiş olduğunuz Wireless Gamepad F710 Connect Utility aracını çalıştırınız karşınıza gelen uyarıda tamam seçeneğine tıklayınız
    4- USB alıcınızı bilgisayarınıza takınız
    5- Bilgisayarınızda çalıştırmış olduğunuz Wireless Gamepad F710 Connect Utility programı 30sn. den geriye doğru saymaya başyalacaktır.
    6- Gamepadinize 2. Pili takınız ve RB butonuna 2-3 defa basınız Wireless Gamepad F710 Connect Utility programında Connect yazısı gördüğünüzde işlem başarılı olmuş demektir.




  • Fifa 2005 için bu kolu aldım. Ayarları klasik ayarlara ayarlayıp oynayacağım ama galiba çok karışık. Aynı anda hem joystik hem sol yön tuşları çalışıyor mu?
  • aleti mortal kombat x oynamak için bugün alıcam windows 8.1 de sorun çıkartmaz değil mi arkadaşlar zaten başka alternatifim yok mecburen bu gamepadden alıcam goldda 100 lira şu an en ucuz goldda sanırım sinerji dahil heryerde 160-130 arasında
  • Arkadaşlar Call of Duty oynarken şu görüntüyü oynatma haline alışamadım. Mouse ile daha rahat sizce de öyle değil mi? Bir de biz alıştık mouse ya :( Bu aletle en güzel hangi oyunlar gider mesela? Araba ve dövüş oyunları hariç??
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.