Şimdi Ara

Logitech Vx Nano Laser Oem Mouse 50.13 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
20.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an bu mauseyi kullanıyorum kaçırmayın diyorum sadece
  • A4-tech x-740 kullanıyorum büyüklüğünden dolayı ona yakınmıdır boyut olarak yada genel v serisi boyutundamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

yaw bunu mu alsak, yoksa vatandaki m705' i mi?

fark yaratırmı bilmiyorum ama vatandaki kutulu, HB' deki OEM miş.

vx nanodan bahsediyorsak daha önce yurt dışından bir adette almış biri olarak hayır orjinal kutulu değil vx nano vatandaki...ama güzel fiyatı vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

Ben Ekim 2007'de almıştım

bende ekimde almistim 39 a bozuldu icin bugun 1 tane daha aldim.. super kesinlikle kacirmayin.
  • v550 mi iyi bu mu iyi bilen war mı
  • V550 kullanıyorum ama alırken VX nano içimde kalmıştı alsam mı ki
  • Ben de 39 a 72 gün bekleyerek alanlardanım. 1 kere servise gitti geldi. Sol tuşta sorun oluyor. Tıklıyor ama seçim yaparken basılı tutunca kaçırıyordu. Geldikten 1 ay sonra bi daha oldu. Açtım içini japon mapon bişeyler yaptım şimdi sorun yok. Tavsiye ederim ama %90 arıza verecektir. Garanti bitmeden verirse iyi. Kullanımı ise süper. Micropsoft 4000 mause da var ama bunu bırakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 15 Eylül 2010; 11:08:21 >
  • Vx nano dünya üzerindeki en harika teknolojik aletlerden birisidir

Kullanırsınız başka mouse beğenmessiniz tek kötü tarafı bu.

Bu fiyata alınır mı diye bir soru komik olur , bedava.

Mouse ihtiyacı olan/değiştirmeyi düşünen alabiliyorsa çifter çifter alsın.
  • Fiyatının düşük olmasının sebebi, OEM kutuda gelmesiymiş. Yani öyle şeffaf kutuda gelmiyor, beyaz ufacık bir kutuda geliyor. Aralarında da hiçbir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 15 Eylül 2010; 11:54:16 >
  • 2. elini yeni 40 tl ye aldım bilsem almazdım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Fiyatının düşük olmasının sebebi, OEM kutuda gelmesiymiş. Yani öyle şeffaf kutuda gelmiyor, beyaz ufacık bir kutuda geliyor. Aralarında da hiçbir fark yok.

acaba yukarıda kesbi isimli arkadaşın anlattığı nedenlerden ötürü mü ucuz?

eline gelen arkadaşlar bir tuhaflık seziyor mu üründe fiziksel olarak?
  • cakma oalbilirmi diyorsunuz ben electro worlde gördü oem yazmışlar 69 tl aynısı fark yok..
  • quote:

quote:

Fiyatının düşük olmasının sebebi, OEM kutuda gelmesiymiş. Yani öyle şeffaf kutuda gelmiyor, beyaz ufacık bir kutuda geliyor. Aralarında da hiçbir fark yok.

EW'den almıştım bende. OEM ürün. Ufacık bir kutusu var onunda dışında ürün aynı ürün.
    Sadece eski Logitech ürünüme bakarak söyleyebilirim ki nano alıcısı daha kalitesiz, oynak bir şey.

Onun dışında ürün Logitech'in kaliteli bir ürünü.

• quote:

quote:

quote:

EW'den almıştım bende. OEM ürün. Ufacık bir kutusu var onunda dışında ürün aynı ürün.
    Sadece eski Logitech ürünüme bakarak söyleyebilirim ki nano alıcısı daha kalitesiz, oynak bir şey.

Onun dışında ürün Logitech'in kaliteli bir ürünü.

bendekinin malzeme kaliteside yurt dışından aldıgımdan biraz daha düşük biraz plastiğimsi bi his bırakıyor....

• Gecen sene vatandan şans kutularından cıkmıstı bana da bu mouse, gayet kullanışlı ve güzel taşıma kılıfı da var..
    geçende çaldırmıştık iyisimi 1 tane de ben sipariş geçeyim..
  • 69 a alamadım diye üzülüyordum böyle daha hesaplı oldu.
    Haber eden arkadaşa teşekkür ederim.
  • bende eskiden notebook ile beraber oem aldım,beyaz dikdörtgen bir kutuda geliyor,içerik aynı.

son derece kaliteli bir mouse ama dış malzemesi biraz eskidi benimkinin.biraz dayanıklılık ve tuş sorunu var ama garanti olduğu müddetçe sıkıntınız olmaz.
  • Dün sol tuşun kendi kendine çift tıklaması ve takılı kalması nedeniyle garantiye gönderdim. İnternette bununla ilgili pek çok yazı var. Ama alet güzel.
  • sol tus 2-3 yil dayaniyor ama kolayi var sag tusun klik sensorunu sokup sol tusunkiyle yer degistirirseniz 3 yil daha kullanirsiniz

oem veya box hıc fark yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.