Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLind35

Bu vx nanonun gene kafası güzelleşti ya pc görmüyor :( 3 sene kullandığım hp mouse birkere bile böyle sorun yapmadı ne biçim iştir anlamadım.Garantisi olsa bile uğaşması insanı usandırıyor.pfff

İllahlah ettirdim bir kaç haftada bozuldu benimki hala garantide
  • Ben almadan fazla bi sikayet yoktu. Hayırlısı bakalım:)
  • Bende de var tekerlek tıklamasına alışmak
  • Dışardaydım eve geldim şimdide çalışıyor mouse çok tohaf:D
  • şimdi bu mouse ta tekerlek tıklama olayı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

şimdi bu mouse ta tekerlek tıklama olayı yok mu?

yok ama tekerlek tıklama olayını kucuk tusuna atadım ben sorunu ole kaldırdım ama scroll u cok kullanıslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

şimdi bu mouse ta tekerlek tıklama olayı yok mu?

Tekerlek çift kullanımlı olduğundan tekerlek ile örneğin web sitelerinde linke tıklayarak yeni sekmede açma işlemini yapamazsınız. Ben bu işi tekerleğin hemen arkasındaki tuşa atadım.

Çift kullanımdan kasıtta birinci seçenekte tekerlek normal mouse tekerleği gibi çalışıyor. Tekerleğin üstüne basarak ikinci moda alıyorsunuz ve bu modda sürtünme neredeyse sıfıra iniyor ve bir kere topu çektiğinizde epey uzun süre dönüyor. Uzun sayfalarda yukarı aşağı yapmak için çok güzel özellik.
  • radaptor ne şanslısın
    paraya kıyıp da anywhere alamamıştım
  • Bu fareyi alali 1 ay olmadı ama cok kullanışlı. Ben 49 liraya satın almıştım ama parasinin hakkını veriyor. Ayrıca kucuk tasıma kabı da baya kaliteli.

Bu arada incelemedeki ürünün kutusu ile benimkinin kutusu cok farklı.
  • anywhere prestij ürünü olarak çıkınca bunu karton kutu + ucuz fiyat ile satma taktiği uyguluyorlar sanırım.
    Ama bana yaradı, 49 TL'ye gerçekten güzel bir ürün.

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Bu fareyi alali 1 ay olmadı ama cok kullanışlı. Ben 49 liraya satın almıştım ama parasinin hakkını veriyor. Ayrıca kucuk tasıma kabı da baya kaliteli.

Bu arada incelemedeki ürünün kutusu ile benimkinin kutusu cok farklı.
  • üstatlar,

firefox'ta yeni sekme açmayı yıllardır orta tuş ile yapıyorum. arkadaşımda gördüğüm logitech vx nano fevkalade ergonomik ve şık duruyordu. yalnız orta tuşun firefox'ta yeni sekme açmadığını farkettim. buna çözüm var mıdır?

tesekküre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curve7

üstatlar,

firefox'ta yeni sekme açmayı yıllardır orta tuş ile yapıyorum. arkadaşımda gördüğüm logitech vx nano fevkalade ergonomik ve şık duruyordu. yalnız orta tuşun firefox'ta yeni sekme açmadığını farkettim. buna çözüm var mıdır?

tesekküre.

Tekerlek ile bunu yapmanız mümkün değil. Ama hemen arkasındaki tuşa bu işi atayabilirsiniz.
  • tekerlekin arkasındaki tuşu "middle button" olarak ayarlayabilirsiniz.
    ilk başta çok sinir bozucu gelmişti ancak orta tuş tekerlekte olunca basarken tekerleğin sağ-sol işlevlerine de yanlışlıkla bastığım için şimdi çok daha rahat ettim arkadaki tuşla

quote:

Orijinalden alıntı: curve7

üstatlar,

tesekküre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtont

quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marcuse

quote:

arkadaşlar ben yeni pc aldım oyun için mousumda eski yeni bir mouse almak istiyorum sizce bu alet benim işimi görürmü? (oyun için kablolu olması lazım ama bazı sebeblerden dolayı kablosuz alıyorum) yada bana ne önerirsiniz.. A4 Tech X7 XG-760 mousunu düşünüyordum yardımcı olurmusunuz bana .. veya başka hangi mousu önerirsiniz (bütçe 60 a kadar çıkıyor)

LOGITECH M705 MARATHON MOUSE
    LOGITECH VX NANO CORDLESS LASER NB MOUSE BUSINESS

Şu ikisine bak derim. Fiyat olarak çok uçuk değil, fiyat/performans olarak da piyasadaki birçok mouse göre iyi.

Ben de bakınıyorum halen bu ikisine yoğunlaştım... VX nano daha şık duruyor bence. Ama M705'in de gideri var yani fiyat olarak da bimekste 52 liraya kadar düşmüş. (online satışlarda)

bencede vx nano daha şık duruyor ama arkadaşların yorumları pek iç açıcı değil ben genellikle oyun için kullanacağım için negatif bir özlliği olurmu onu düşünüyorum.. m705 de bira kabamı ne dersenizele tam oturuyor mu yandaki tuşlara basışı filan nasıl ..?

Gün itibariyle Vatanbilgisayar'dan LOGITECH VX NANO CORDLESS LASER NB MOUSE BUSINESS modelini aldım. Gayet kullanışlı geldi bana. Marathon modelini kesinlikle tavsiye etmiyorum çok kaba duruyor, ele fln oturduğu da yok, özellikle yan kısımları ergonomik değil, eliniz biraz terlese kaymaya başlayacak cinsten bir malzeme ile yapılmış. Pil ömrünün 3 yıl olduğuna bakmayın 2 tane büyük kalem pil ile çalışıyor ve 3 yıl götürmeyeceğinden de emin olun... Aşırı büyük geldi bana marathon modeli. Ve tasarım olarak da çok kötü. (BENCE)...

Alacaksanız ya VX Nano modelini ya da Logitech Anywhere MX (Darkfield) Mouse (910-000873) modelini, alın derim.
    Darkfield cam yüzeylerde fln çalışabilen bir mouse fiyat olarak 30 liraya yakın bir fazlalığı var VX nanoya göre. VX nanodan tek farkı ise cam yüzeylerde çalışabilmesi. Bir de fonksiyon tuşlarının baş parmağa daha uygun olacak şekilde yerleştirilmiş olması... Onun dışında tasarımına kadar herşey aynı... Ürünün tüm teknik özelliklerine baktım. Cam yüzeyde çalışma dışında bir fark yok. Darkfield de büyük pil ile çalışıyor. Bilginize. Ha bir de taşıma çantaları biraz farklı artık ne kadar kullanacaksanız bilemem:) Darkfield'in taşıma çantası biraz daha şık duruyor...

VX NANO'nun özellikleri...
    Cordless laser mouse
    Advanced 2.4 GHz wireless technology
    1000 dpi resolution
    Plug-and-Forget Nano-receiver
    MicroGear� Precision Scroll Wheel (for Hyper-fast scrolling)
    5 programmable buttons
    On/Off switch
    Battery indicator
    Up to 6 months battery life* (2 tane duracell pil ile birlikte geliyor ürün 6 aydan fazla gider diye düşünüyorum. Biraz da kullanımınıza bağlı tabi.)
    USB connectivity
    32- and 64-bit platforms

yorumun için teşekkürler.. zaten en baştan beri aklımda a4 tech xg x7 760 ve vx nano vardı. biraz araştırmadan sonra a4 tech almamaya karar verdim.. benim sıkıntım bu ürünü masaüstü pcde ve %60 oyun için kullanacağım .. verimi filan nasıl olur onu merak ediyorum..

• Arkadaşlar bende bu fareden aldım. Aldığım ilk 1 hafta içerisinde fare takılmaya başladı. Özellikle yavaş hareket ettirken. Ürünü aldıüım yere gönderdim bir problem yok dediler geri gönderdiler. Penta Bilgisayara gönderdim onlarda problem yok dediler.

Bilgisayarda bir yavaşlık vardır dedim format attım yine aynı.

Logitech müşteri hizmletlerini aradım (0800'lü no ) bir erkek çıktı ilk aradığımda ilk 1 yıl teknik servis müdehale ediyor dedi biz birşey yapamıyoruz. Çok sinirlendim akapttım telefonu. Sonra 1 gün sonra tekrar aradım yine bir erkek çıktı oda teknik servis ne derse o olur biz hiçbirşey yapamayız diyip başından saldı resmen. Neyse daha sonra 2 kez daha aradım belki başkası çıkar diye, ama nafile yine son aradığım adam telefonu açıp teknik servis ne derse o, yok ürünü bize göndermek isterseniz isviçreye gönderin oda size 20 tane mause parasına patlar dedi.

Siz burada ne desteği veriyorsunuz sorması ayıp dediğimde ise biz sadece yazılımsal destek veriyoruz diyerek iyice sinirlerimi bozdu.

Bu logitech heralde kişiden kişiye ayrı muamele yapıyor.

Bir daha logitech mi ? Aman aman benden uzak Allah'a yakın olsun...

Not: Logitech denen markayı tercih sebebim buradaki arkadaşların üründen çok memnun ve servisinden harikulade memnun kalmalarıydı.

Logitech

• Bende Mouse'u hepsiburadadan yeni aldım. Tasarımı inanılmaz şık ve çok kaliteli bir ürün. Hassasiyet üst düzeyde. Mouse 1 metreden bile rahatlıkla çekiyor.
    Yalnız benim sormak istediğim birşey var. Benim ürün kutumdan, tuşları kombine etmek ve pil göstergesini falan görmek için maalesef yazılım CD'si çıkmadı.
    Eğer indirebileceğim bir site bilen varsa, bilen biri buraya link koyabilir mi? İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 bit.
    Bir de şunu sormak istiyorum. Pil yatağını açınca orada küçük kırmızı, hafif basılabilen tuşa benzer bir şey var. Üzerinde kaset çalarlardan bildiğimiz "eject" tuşundaki simgeden var.
    Bu tuş ne işe yaramaktadır. Aydınlatırsanız çok sevinirim. Alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blu_Ray

Bende Mouse'u hepsiburadadan yeni aldım. Tasarımı inanılmaz şık ve çok kaliteli bir ürün. Hassasiyet üst düzeyde. Mouse 1 metreden bile rahatlıkla çekiyor.
    Yalnız benim sormak istediğim birşey var. Benim ürün kutumdan, tuşları kombine etmek ve pil göstergesini falan görmek için maalesef yazılım CD'si çıkmadı.
    Eğer indirebileceğim bir site bilen varsa, bilen biri buraya link koyabilir mi? İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 bit.
    Bir de şunu sormak istiyorum. Pil yatağını açınca orada küçük kırmızı, hafif basılabilen tuşa benzer bir şey var. Üzerinde kaset çalarlardan bildiğimiz "eject" tuşundaki simgeden var.
    Bu tuş ne işe yaramaktadır. Aydınlatırsanız çok sevinirim. Alan ve kullanan arkadaşlara hayırlı olsun...

Kardeşim o tuşun olduğu yerde nano alıcıyı koymak için bir boşluk var. O tuş nano alıcıyı oradan çıkartmaya yarıyor. Büyük ihtimal sende oem ürün almışsındır oem ürünlerde cd çıkmıyor bende de çıkmadı. Böyle ufak bir pakette geldi benimkide.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

quote:

Bende Mouse'u hepsiburadadan yeni aldım. Tasarımı inanılmaz şık ve çok kaliteli bir ürün. Hassasiyet üst düzeyde. Mouse 1 metreden bile rahatlıkla çekiyor.

Kardeşim o tuşun olduğu yerde nano alıcıyı koymak için bir boşluk var. O tuş nano alıcıyı oradan çıkartmaya yarıyor. Büyük ihtimal sende oem ürün almışsındır oem ürünlerde cd çıkmıyor bende de çıkmadı. Böyle ufak bir pakette geldi benimkide.

Anladım. Cevabınız için çok teşekkürler. Evet, ürün OEM olarak geldi. Fiyatı çok uygun şuan, %65 indirimde. 50 liraya aldım. İndirim hala devam ediyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-vx-nano-laser-oem-mouse-910-001172/ProductDetails.aspx?productId=bd65888&categoryId=52

Hala almak isteyen varsa elini çabuk tutsun derim. Yalnız OEM ürün için CD verilmemesi garip. Yinede internette bu ürünün yazılımının olduğunu düşünüyorum..
    Bulabilirsem linki paylaşırım, bulamazsam da umarım bilen biri paylaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blu_Ray -- 7 Haziran 2011; 0:39:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

quote:

Anladım. Cevabınız için çok teşekkürler. Evet, ürün OEM olarak geldi. Fiyatı çok uygun şuan, %65 indirimde. 50 liraya aldım. İndirim hala devam ediyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-vx-nano-laser-oem-mouse-910-001172/ProductDetails.aspx?productId=bd65888&categoryId=52

Hala almak isteyen varsa elini çabuk tutsun derim. Yalnız OEM ürün için CD verilmemesi garip. Yinede internette bu ürünün yazılımının olduğunu düşünüyorum..
    Bulabilirsem ben paylaşırım, bulamazsam da umarım bilen biri paylaşır.

Google a logitech vx nano veya vx nano driver yazarsanız logitech sitesi çıkıyor ordan indirebilirsiniz.Yazılımın adı Logitech Set Point

• Ben teknosa'dan almistim fakat cd cikmadi. Logitech'in sitesinde var bu program. Logitech set point olmasi lazim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.