Şimdi Ara

''Logitech Vx Nano(kablosuz mouse) incelemesi''-by street_cops(yeni!!) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
2
Favori
67.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 2 Aralık 2010; 19:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blues-

ARKADAŞLAR BENİM TEK BİR SORUM VAR BU ÜRÜNLE İLGİLİ BU MOUSE İLE EXPLORER SAYFALARI ARASINDA İLERİ GERİ YAPILABİLDİĞİNİ TAHMİN EDİYORUM BEN LOGİTECH MEDIAPLAY KULLANIYORUM VE ÇOK ALIŞTIĞIM İÇİN SORUYORUM;

BU ÜRÜNLE LAPTOPUN SESİNİ AÇIP KISABİLİRMİYİZ?

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR BENİM TEK BİR SORUM VAR BU ÜRÜNLE İLGİLİ BU MOUSE İLE EXPLORER SAYFALARI ARASINDA İLERİ GERİ YAPILABİLDİĞİNİ TAHMİN EDİYORUM BEN LOGİTECH MEDIAPLAY KULLANIYORUM VE ÇOK ALIŞTIĞIM İÇİN SORUYORUM;

BU ÜRÜNLE LAPTOPUN SESİNİ AÇIP KISABİLİRMİYİZ?

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı?

Evet kesinlikle açıp kapayabilirsiniz. Bunu hem normal ileri geri tuşuna atayabilir (bundan yüzde yüz emin değilim o tuşlar default olabilir) veya kesin olarak mouse un tekerleğinin sola ve sağa ayarlarını sesi kısıp arttırma tuşu olarak kullanabilirsiniz ki ben böyle kullanıyorum ve harika olduğunu düşünüyorum

Not: Mouse'um M705 Marathon, fakat aynı yazılım ve özelliğe sahip olduğunu biliyorum bu ürünün..

• bu mouse'u dün aldım.
    Gerçekden süper kalitede bi ürün.
    Bu zamana kadar 15 tl lik a4tech mouse kullanan birisi olarak söylüyorum tabi bunu.
    İlk olarak alt kısmı acayip kaygan.sürtünme yok neredeyse.Harika bişi.yormuyor yani sağa sola iterken.
    yanlız mouse elime biraz ufak geldi sanki.Alışırız zamanla.
    hiç bir yazılım yüklemedim.kullanmadığım zamanda mouseyi kapatıyorum.
    orta döner scroll süper.2 çeşiti var.varsayılan olarka sert ve ses çıkaran geliyor.scrolla basınca kaygan olarak değişiyor.
    Kaygan scroll modu süper zaten.Bi çeviriyon paso dönüyo :) Web de çok işe yarar bu.Bi çevirmeyle sayfanın sonunda olursun.
    Ama mouse biraz daha uzun olsaymış daha iyi olcakmış.Gerçi zaten mouse notebook için tasarlanmış.
    Gelelim nano alıcısına.Taktım usb ye hemen tak gördü.driver vs yok.
    uzaklığı denemedim ama.benim pc masanın altında bi sorun olmadı.
    Oyun dahi oynadım yani :)

Bu mouseyi seçmemdeki en büyük etken markasının logitech olması.15 tl mouse alıyorum sinir ediyor.bari bu fiyata alayımda bozulursa nasıl olsa logitech fazlasıyla yardımcı olur dedim.
    Ses sisteminide logitech seçicem.Bıktım artık sorun çıkaran cihazlardan :)
    Böyle fırsatları kaçırmamakda fayda var.
    Pil süresinini uzun gitmesini istiyorsanız kullanmadığınızda kapatın..dışarımı çıkcaksınız evde pc mi açık kalcak basın düğmesine kapalı dursun.Açınca hemen kullanıyorsunuz zaten
    Vatandan aldım.
    küçük bir kutu.mouse torbası fermuarlı 2 adet duracel pil.mouse.kitapçık.Cd yok.

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tarık*

mesajım bulunsun

Benimde...
  • Bari benim de mesajım bulunsun. Pek moda oldu bu iş.
  • Logitech sitesinde VX Nano yu bulamadm biri bulup link yollayabilrmi ?
  • Üç senedir bu mouse kullanıyorum ama son zamanlarda alıcısı ile sorunlar yaşıyorum...Kendi kendine bağlantıyı kesiyor...Çıkarıp takıldığında tanımıyor falan...Sanırım alıcı bozuldu...Acaba herhangi bir nano alıcılı logitech mouse alsam onun alıcısını kullanabilir miyim?...Mesela alttaki modelin alıcısı ile iş görür mü vx nano?...

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-m215-nano-mouse-910-002025/ProductDetails.aspx?productId=bd01093&categoryId=52

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/logitech-m215-usb-optik-siyah-mouse-910-002025_30.025.1453.0094.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: dalyaci

Arkadaşlar bu konuda sorulacak soru değil ama, kararsız kaldım cevaplarsanız sevinirim.
    MICROSOFT WIRELESS MOBILE MOUSE 4000
    http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-d5d-00004-wireless-mobile-mouse-4000---siyah/productdetails.aspx?I_ID=40149
    ile vx nano arasında kaldım. Microsoftu tavsiye eden var mıdır aranızda?

suanda aynı sorun bnde var aralarında kararsız kldm

• Benim Nanonun garantisi 3 yılmış...14.12.2007 de almışım ve daha 25 gün garantisi kalmış...Yarın Logitech müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatacağım...Bu arada Medai Marktan 19,90 a M195 alıp onun alıcısını kullanayım dedim ama çalışmadı nanoyla...İade ettim...

EKLEME: Bugün (22.11.2010) 11 gibi 0800 lü müşetri hizmetlerini aradım durumu izah ettim,görevli benden P/N numarasını istedi, kontrolleri yaptıktan sonra adres bilgilerimi alıp "size bir adet nano alıcı yolluyorum" dedi...sonuca varmamız 3 dakika kadar sürdü...az öncede mailime baktığımda ups ten bir ileti geldiğini gördüm...Kargom Hollanda Utrecht ten saat 16:35 te UPS ile yola çıkmış...Tüketici dostu tek tanıdığım firma Dell di şimdi ikincisi Logitech oldu...Zaten çok sayıda Logitech ürünü kullanıyorum ama bir tercih sebebi daha yarattılar...

EKLEME 2: Bugün (23.11.2010) 15 gibi Logitechin dün Hollandadan yolladığı nano alıcı UPS tarafından bana teslim edildi...Resmen ağzım açıkkaldı...Türkiye içerisindeki bir kargodan bile daha hızlı ulaştı elime...Ama tüm denemelerime rağmen yeni gelen alıcı ile nano mouse çalışmadı...Sanırım mousta sorunlu...Yarın tekrar arayıp durumu anlatacağım...Gelişmeleri altarmaya devam edicem...

EKLEME 3: Bugün (24.11.2010) 11 gibi yine 0800 lü müşteri hizmetlerini aradım...Aynı bayanla görüştüm ve nanomun bu yeni gelen alıcı ile çalışmadığını söyledim...Seri numarası falan filan aldıktan sonra "ürününüz garanti kapsamında olduğu için size yeni bir vx nano göndereceğim" dedi...Stoğu kontrol ettikten sonra "stoğumuzda vx nano şu anda yok, isterseniz anywhere yollayabilirim" dedi...Mouse logitech sitesinden inceledim hoşuma gitti ve kabul ettim...Az önce baktım yine süper hızlı bir şekilde saat 17 gibi ups ile gönderilmiş...Gönderilen mouse aşağıdadır...

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-anywhere-mx-mouse-910-000873/ProductDetails.aspx?productId=bd01546&categoryId=52

EKLEME 4: Az önce (25.11.2010) yeni mouse elime ulaştı...Orjinal kutusu içerisinde gönderilmiş...Süper hizmet için Logitechi kutlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 25 Kasım 2010; 16:37:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Benim Nanonun garantisi 3 yılmış...14.12.2007 de almışım ve daha 25 gün garantisi kalmış...Yarın Logitech müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatacağım...Bu arada Medai Marktan 19,90 a M195 alıp onun alıcısını kullanayım dedim ama çalışmadı nanoyla...İade ettim...

EKLEME: Bugün (22.11.2010) 11 gibi 0800 lü müşetri hizmetlerini aradım durumu izah ettim,görevli benden P/N numarasını istedi, kontrolleri yaptıktan sonra adres bilgilerimi alıp "size bir adet nano alıcı yolluyorum" dedi...sonuca varmamız 3 dakika kadar sürdü...az öncede mailime baktığımda ups ten bir ileti geldiğini gördüm...Kargom Hollanda Utrecht ten saat 16:35 te UPS ile yola çıkmış...Tüketici dostu tek tanıdığım firma Dell di şimdi ikincisi Logitech oldu...Zaten çok sayıda Logitech ürünü kullanıyorum ama bir tercih sebebi daha yarattılar...

EKLEME 2: Bugün (23.11.2010) 15 gibi Logitechin dün Hollandadan yolladığı nano alıcı UPS tarafından bana teslim edildi...Resmen ağzım açıkkaldı...Türkiye içerisindeki bir kargodan bile daha hızlı ulaştı elime...Ama tüm denemelerime rağmen yeni gelen alıcı ile nano mouse çalışmadı...Sanırım mousta sorunlu...Yarın tekrar arayıp durumu anlatacağım...Gelişmeleri altarmaya devam edicem...

EKLEME 3: Bugün (24.11.2010) 11 gibi yine 0800 lü müşteri hizmetlerini aradım...Aynı bayanla görüştüm ve nanomun bu yeni gelen alıcı ile çalışmadığını söyledim...Seri numarası falan filan aldıktan sonra "ürününüz garanti kapsamında olduğu için size yeni bir vx nano göndereceğim" dedi...Stoğu kontrol ettikten sonra "stoğumuzda vx nano şu anda yok, isterseniz anywhere yollayabilirim" dedi...Mouse logitech sitesinden inceledim hoşuma gitti ve kabul ettim...Az önce baktım yine süper hızlı bir şekilde saat 17 gibi ups ile gönderilmiş...Gönderilen mouse aşağıdadır...

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-anywhere-mx-mouse-910-000873/ProductDetails.aspx?productId=bd01546&categoryId=52

EKLEME 4: Az önce (25.11.2010) yeni mouse elime ulaştı...Orjinal kutusu içerisinde gönderilmiş...Süper hizmet için Logitechi kutlarım...

Mükkemmel hizmet gerçektende.. Yeni bir ürün gelmesi daha da güzel. anywhere vx nanodan daha iyi ve logitech in son ürünlerinden. vx nanonun bir sonraki versiyonu diyebiliriz

• Mouseu bende dün satın almış bulunmaktayım. Multimedia tuşları hoşuma gitti. Kullanışlı ama sanki fazla hassas gibi geldi ayarlamalarını yapmama rağmen.

Bunun altına bir ped alsak farklı olurmu ki?
  • ya mouse oyunda inanılmaz derecede hassas...counterdan bahsediyorum mesela... sensitivityi oyundan 1.1 e indirdim .yine de banamısın demiyo.kendi programını kurdum mouse un orda oyunlarda aynı ozellikleri aktive et olayını yapıyorum.programın kendi ustunden hassaslıgını ayarlıyorum yine de bi sıkıntı var cozemedim.
    oyun oynayanlar hangi ayarları kullanıyor ?
  • Ben de yeni aldım. Bakalım orta tuş yerine berisindeki tuşa basma olayına alışabilecek miyim?
  • beyler bendeki üstteki ışık yanmıyo neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

beyler bendeki üstteki ışık yanmıyo neden acaba

o ışık sürekli yanık durmuyor. bilgisayar başından ayrıl, 10 20 dk. ondan snra mausu oynatınca yanıyor. yani güç tasarrufu. senin pc basında olmadığın durumlarda mausu kapatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

beyler bendeki üstteki ışık yanmıyo neden acaba

o ışık sürekli yanık durmuyor. bilgisayar başından ayrıl, 10 20 dk. ondan snra mausu oynatınca yanıyor. yani güç tasarrufu. senin pc basında olmadığın durumlarda mausu kapatıyor.

Sanırım arkadaşın bahsettiği mouseun üstündeki kalan gücü gösteren ışık. O ışık sürekli yanmıyor. Mouseu açtığınızda kısa süreliğine durumu bildirip sönüyor. Sanırım sönmesinin sebebi yeterli güç olduğundan. Güç azaldığında kırmızı yanar diye düşünüyorum. Çünkü daha şimdilik pil bitmedi.

• Teknosa'dan aldığım cihazı bilgisayara takınca tanıdı ancak mouse ile alıcı arasında bir bağlantı kurulamadı. bir kaç bilgisayarda denedik durum aynı. sanki başka bir alıcıyı kutuya koymuşlar gibi. iade'ye götürdüm kabul etmediler kutu açık olduğu için. Logitech servisine gönderildi, max 30 gün kalırmış. bir mouse için katlandığım duruma bak...
  • Electrworld'ten 70 liraya oem olarak satın almıştım.Zira aldığım dönem 140 liraan aşağı bulmak zordu paketli halini.Kutu içeriği gayet başarılı.Ufak boyutlarda olmasına rağmen gayet rahat ve kullanışlı.Netbook notebook hatta masaüstü pc için bile ideal bir fare.Nisan'da kullanmaya başladım Aralık'ın başında içindeki duracell piller mefta oldu.Bunu günde min 4 5 saat çalışma ve bazı zamanlar açık unutmaları da dahil etmek lazım.Acer Ferrari One ile birlikte mükemmel bir ikili oldular.Bulabilsem kendisini kırmızı ile kaplamayı bile düşünmüyor değilim ;)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.